ENSIMMÄINEN GLOSSYBOX VAIN 12,99 € JA LAHJA KAUPAN PÄÄLLE! ANNA KOODI: GLOSSY

Affiliate edut

BE GLOSSY

Woke up
in Spring

Valmistaudu kevääseen kuukauden boksilla “Woke Up in Spring”. Juuri nyt saat yhteensä 6 kauneusyllätystä, jotka herättelevät kevätfiiliksesi ja antavat upeaa glow´ta! Liity kuukausitilaajaksi ja saat ensimmäisen boksin nyt vain 10 € (norm.hinta 17,99 €/kk)! Anna koodi: SPRING10.

PURIFYING CHARCOAL CLEANSER

Tervetuliaislahja!💕 Uutena tilaajana saat nyt kokeilla Purifying Charcoal Cleanser puhdistusta, joka tehokkaasti kuorii ja puhdistaa ihoa syvältä. Aktiivinen bambuhiili poistaa likaa ja epäpuhtauksia samalla kun pienet kuorintajyvät poistavat kuolleet ihosolut ja jättävät ihon silkinpehmeäksi! GLOSSYBOX Skincare ihonhoitotuotteet ovat vegaanisia, cruelty-free ja valmistettu Euroopassa ympäristöystävällisiin pakkauksiin.

TILAA NYT

Miten GLOSSYBOX toimii?

x
x
x
x
x
x
x
20 % ENSIMMÄISESTÄ BOKSISTASI

Kuukauden
GLOSSYBOX

Valmistaudu kevääseen kuukauden boksilla Woke up in Spring! Ikonisessa roosassa boksissa on mukana viisi ihanaa kauneusyllätystä, jotka herättävät kevätfiilikset eloon ! Lue lisää boksin tuotteista alta ja tilaa omasi nyt.

Kaikki mitä haluat tietää tilauksesta

Glossybox on kauneusboksipalvelu, joka tuo luksusta arjen keskelle. Saat kuukausittain boksin, joka sisältää vähintään viisi huolella valittua kauneustuotetta kauniisti paketoituna ylelliseen rasiaan. Glossyboxista löydät kauneustuotteita klassikkomerkeiltä sekä uusilta jännittäviltä tuotemerkeiltä ja boksien sisältö vaihtelee joka kuukausi, jotta se on ihana yllätys joka kerta kun avaat sen!

Bokseistamme löydät kosmetiikkaa, ihonhoitoa, hiustenhoitotuotteita ja paljon muuta! 

Harmillista kuulla, jos olet päättänyt lopettaa GLOSSYBOX tilauksesi. Jos voimme auttaa sinua löytämään sopivamman tilausmuodon tai sinulla on jotakin kysyttävää tilauksestasi, otathan yhteyttä meidän asiakaspalveluumme Glossytilisi kautta ja autamme sinua mielellämme.

Voit koska tahansa lopettaa jatkuvan tilauksen. Lopettaaksesi kuukausitilauksen toimi näin:

- Kirjaudu glossy-tilillesi

- Klikkaa Käyttäjätilini > Kuukausittaiset tilaukset > Lopeta tilaus

Pyydämme sinua huomioimaan, että noudatamme yhden kuukauden irtisanomisaikaa jatkuvassa ja määräaikaisessa tilauksessa. Peruuttaessasi jatkuvan tilauksen, viimeinen boksisi on seuraavan kuukauden boksi. Määräaikainen tilaus päättyy tilausjaksosi viimeiseen kuukauteen, kun irtisanot tilauksen 1kk ennen viimeistä boksiasi. 

 Sinulla on 14 päivän katumisoikeus, joka tarkoittaa, että tilauksesi voidaan peruuttaa kokonaan jos haluat keskeyttää tilauksen 14 päivän sisällä ostohetkestä (joissakin tapauksissa ensimmäinen boksisi saattaa olla ehditty jo lähettää ja silloin tämä jää ainoaksi boksiksi).

Et voi enää uudelleenaktivoida tilaustasi, jos olet ehtinyt päättää sen. 

GLOSSYCredits -pisteesi jäävät Glossybox -tilillesi peruutuksen jälkeen. (GLOSSYCredits- pisteet ovat voimassa vuoden ajan pisteiden keräämisestä).

GLOSSYBOX on täydellinen lahja kaikille kauneudenhoitoa rakastaville! Klikkaa tästä ja pääset lahjakorttisivulle, josta voit helposti ja nopeasti ostaa elektronisen lahjakortin ja antaa läheisellesi ihanan yllätyksen!

Voit valita joko 6- tai 12 kuukauden lahjakortin, jonka saat lähetettyä kätevästi sähköpostitse ja lahjan vastaanottaja voi itse aktivoida tilauksen. 

Lahjakortin tilaus loppuu automaattisesti, kun viimeinen boksi on vastaanotettu.

Määräaikainen tilaus uusiutuu automaattisesti yhtä monella kuukaudella kuin alkuperäisessä tilauksessa, mikäli tilausta ei irtisanota vähintään yhtä kuukautta aiemmin tilauksen päättymistä. 

Voit halutessasi päättää määräaikaisen tilauksen Glossybox-tililtäsi, jos et halua uusia tilausta. Voimassa olevan tilauksen kohdalta löydät "Peruuta tilaus" -painikkeen, josta saat päättää tilauksesi. 

Huomaa, että aktiivista määräaikaista tilausta ei voi keskeyttää kesken tilausjakson vaan se päättyy vasta kun tilauksen kuukaudet ovat tulleet täyteen.