SAAT ENSIMMÄISEN GLOSSYBOKSIN VAIN 12,59 € LIITTYESSÄSI KUUKAUSITILAAJAKSI! KOODI: BEAUTY30
Tuotemerkki:
GLOSSYBOX

GLOSSYBOX jatkuva kuukausitilaus

EUR 17.99

17,99 €

Pyydämme sinua huomioimaan: Glossybox on kauneusboksien jatkuva tilauspalvelu. Ostaessasi jatkuvan kuukausitilauksen tai 12 kuukauden kuukausittain veloitettavan tilauksen, veloitamme sinulta maksun kerran kuukaudessa. Ostaessasi 3-, 6- tai 12-kuukauden tilauspaketin, veloitetaan maksu koko tilauksesta oston yhteydessä. Tilauspaketit tulee irtisanoa viimeistään kuun viimeisenä päivänä kuukautta ennen kuin saat viimeisen boksisi. Jos tilausta ei irtisanota, uusiutuu se automaattisesti yhtä monella kuukaudella kuin alkuperäisessä tilauksessa. Mikäli tilaus irtisanotaan myöhemmin, astuu se voimaan kun uusiutunut tilausjakso on päättymässä. Meillä on yhden kuukauden irtisanomisaika jatkuvalle kuukausitilaukselle. Tämä tarkoittaa, että irtisanottuasi jatkuvan tilauksen, viimeinen boksisi, jonka saat ja joka sinulta veloitetaan on irtisanomisajankohdasta seuraava kalenterikuukausi. Kauneusboksimme pakataan ja lähetetään aina kuukauden alkupuolella ja niiden lähetys tapahtuu asteittain. Tavoitteenamme on aina, että eri boksivariaatiot ovat samanarvoisia. Boksien sisältö saattaa vaihdella riippuen kauneusprofiilistasi ja tuotteiden saatavuudesta. Työskentelemme läheisessä yhteistyössä tuotemerkkien kanssa nostaaksemme allergioihin liittyviä kysymyksiä (esim. pähkinät). Jos sinulla on allergioita, suosittelemme, että tarkastat Glossyboksisi tuotteiden tuoteselosteen ennen käyttöä. Asiakasplavelumme auttaa sinua mielellään, mikäli sinulla on jotakin kysyttävää. Olet tervetullut ottamaan yhteyttä meihin glossytilisi kautta

Live Chat

Average connection time 25 secs

Average connection time 25 secs

Tuotemerkki:
GLOSSYBOX

Arvostelut

Overall Rating : 4.63 / 5 (8 Arvostelut)
  • 5 5 star reviews
  • 3 4 star reviews
  • 0 3 star reviews
  • 0 2 star reviews
  • 0 1 star reviews

Asiakasmielipiteet

Arvioinnit voivat vaihdella henkilöstä toiseen. Asiakkaiden arvostelut ovat riippumattomia eivätkä edusta Glossyboxin mielipiteitä.

Ihana boxi

Pidin boxin sisällöstä. Paras tuote oli ehdottomasti face roller.😍 Pidimme ystäväni kanssa kasvohoitoillan boxin parissa. Ainut miinus oli se että pakkauskoot olivat hirmu pieniä. 

Glossybox Fi

Olen vasta tilannut yhden boxin ja odotan seuraavaa boxia innolla ja riemulla! 😍 Sain alennuksen ensimmäisestä boxistani ja laatikon sisältö yltyi 80€ arvoiseksi, eli oli todellakin hintansa värti. Mukana tuli mm. kulmakarva värigeeli(Anastasia Beverly Hills, tämä oli ylimääräinen tuote, boxissa on yleensä 5tuotetta), luomiväri, huulipuna, meikkisieni, kynsinauhojenhoitoaine sekä 3-in-1 meikkisieni! 😍 Toivottavasti tulevissakin boxeissa tulee säilymään boxin sisällön laatutaso yhtä hyvänä, jännityksellä odottaen!😘 Tämä Glossybox sopii niin kauneudenhoito tuotteita rakastaville sekä lahjaksi vaikka siskolle taikka äidille!😁

6/20

Loistava boxi. Kaikki tuotteet tulivat käyttöön.

Kuukauden boxi

Ei ollut lempi pakettini, mutta tuotteet oli hyviä ja tarpeellisia

Nimensä veroinen

Todella iloinen yllätys oli ensimmäinen boxi ja odotan kovasti jo seuraavaa boxia. Hyviä ja tehokkaita vegaanisia tuotteita ja kaikkea muutakin ihanaa herkälle iholleni ja myös hyviä meikkejä. Kiva tutustua uusiin kosmetiikkamerkkeihin. Todellakin saa rahoilleen vastinetta.

Upea

Tilasin tämän kokeeksi ensimmäistä kertaa, ja täytyy sanoa että oli todella positiivinen yllätys. Kyllä minusta tuli nyt Glossybox fani!

Alina

Hyvä boxi. Tykkäsin tuotteista

Monipuolinen kauneusboksi

Ihana saada myö Suomeen uusia toimijoita! Olen tilannut 3 kuukautta ja tuotteita on tullut laidasta laitaan ja ne ovat olleet uusilta brändeiltä itselleni. Ehdottomasti tilaamisen arvoinen kauneusboksi, saatan vaihtaa kokonaan vain tähän!