MYSTERY BOX KAUPAN PÄÄLLE KAIKISSA UUSISSA BOKSITILAUKSISSA! ✨ KOODI: MYSTERYBOX

Weekend offer! | GLOSSYBOX

Viikonlopputarjous

Nyt saat syyskuun Glossyboxin upeaan hintaan!

Tartu tilaisuuteen ja aloita Glossybox-tilauksesi tänään niin saat ensimmäisen boxisihintaan vain 15€!

Glossyboxista saat kuukausittain viisi käsinvalittua kauneustuotetta kotiin.

Käytä koodi SALE72 kassalla.


*Ehdot: Tarjous on voimassa kun tilaat jatkuvan tilauksen ja se on voimassa 24.9.2019 klo 23.59 asti.

Tilaa nyt

Pyydämme sinua huomioimaan: GLOSSYBOX on kauneusboksien jatkuva tilauspalvelu. Ostaessasi jatkuvan kuukausitilauksen tai 12 kuukauden kuukausittain veloitettavan tilauksen, veloitamme sinulta maksun kerran kuukaudessa. Ostaessasi 3-, 6- tai 12-kuukauden tilauspaketin, veloitetaan maksu koko tilausajalta oston yhteydessä. Tilauspaketit tulee irtisanoa viimeistään kuun viimeisenä päivänä kuukautta ennen kuin saat viimeisen boksisi. Jos tilausta ei irtisanota, uusiutuu se automaattisesti yhtä monella kuukaudella kuin alkuperäisessä tilauksessa. Mikäli tilaus irtisanotaan myöhemmin, astuu se voimaan kun uusiutunut tilausjakso on päättymässä.

Meillä on yhden kuukauden irtisanomisaika jatkuvalle kuukausitilaukselle. Tämä tarkoittaa, että irtisanottuasi jatkuvan tilauksen, viimeinen boksisi, jonka saat ja joka sinulta veloitetaan on irtisanomisajankohdasta seuraava kalenterikuukausi.


Kauneusboksimme pakataan ja lähetetään aina kuukauden alkupuolella ja niiden lähetys tapahtuu asteittain.
Tavoitteenamme on aina, että eri boksivariaatiot ovat samanarvoisia. Boksien sisältö saattaa vaihdella riippuen kauneusprofiilistasi ja tuotteiden saatavuudesta. Työskentelemme läheisessä yhteistyössä tuotemerkkien kanssa nostaaksemme allergioihin liittyviä kysymyksiä (esim. pähkinät). Jos sinulla on allergioita, suosittelemme, että tarkastat Glossyboksisi tuotteiden tuoteselosteen ennen käyttöä. Asiakasplavelumme auttaa sinua mielellään, mikäli sinulla on jotakin kysyttävää. Olet tervetullut ottamaan yhteyttä meihin glossytilisi kautta.

Lue usein kysytyt kysymykset TÄSTÄ

MITEN GLOSSYBOX TOIMII

Kuin jouluaatto - kerran kuukaudessa! 

Saat kuukausittain uuden Glossyboxin kotiin. Jokainen boksi sisältää 5 kauneudenhoitotuotetta sekä täysikokoisena että matkakokona! Tuotteiden mukana saat aina tuotekortin, jossa on tietoja tuotteista ja niiden käytöstä. Psst…yritämme parhaamme muokata boxin sisältöä kauneusprofiilisi mukaan, että tulisit niin tyytyväseksi kuin mahdollista. Glossybox-tilaajana sinulla on myös mahdollisuus osallistua eksklusiivisiin kilpailuihin ja tarjouksiin sekä saat tilata ylelliset limited edition boksit ennen muita. 

Ole osa maailmamme täynnä kauneutta!


TILAA NYT