Viimeinen mahdollisuus ostaa marraskuun laatikko!

Viimeisimmät edut | Influencer tarjoukset

GLOSSYBOX

BEAUTY TREASURES

Löydä kuukauden kauneusaarteet GLOSSYBOXISSA! Erikoiskuvitettu heinäkuun boksi sisältää viisi kauneusyllätystä - arvo yli 89 €. Tuo esiin auringon päivettämä iho ja unelmoi trooppisille rannoille meidän "Beauty Treasures" boksin kanssa. Nyt saat kuukausitilauksen ensimmäisen boksin vain 10,90 €!

Anna koodi: PINJAGB

LÖYDÄ KAUNEUSAARTEET KUUKAUDEN GLOSSYBOXISSA

Näemme kauneustuotteet kuin löytämättömät aarteet. Jännitys kun saa testata uusia tuotteita on jotakin, mitä rakastamme. Nyt julkaisemme erikoiskuvitetun heinäkuun boksin, joka avautuu aarrearkun tavoin ja sisältää kauneustuotteita, jotka ovat täydelliset keskikesään. Viisi valikoitua suosikkia, jotka tuovat esiin upean auringon päivettämän ihon - arvo 89 €!

TILAA NYT

ULTRA GLOW PALETTE

Kohtaa lämpimät kesäillat hehkuvassa bronzing-lookissa! Kaikki Glossiet saavat testata Bellapierren bronzing-palettia neljällä sävyllä, joiden avulla luot raikasta hehkua ja ehostat päivettynyttä ihoa. Palettia voit käyttää myös luomivärinä – täydellinen multituote kesän meikkipussiin!

TILAA NYT

BODY FRAGRANCE MIST

Unelmoi kauas eksoottisiin lomakohteisiin tuoksulla "Tropique" Aurikah-merkiltä. Kevyt body mist sisältää trooppisia tuoksunuotteja kookosvedestä, mangosta ja gardeniasta. Hienojakoinen suihke levittyy tasaisesti ja jättää ylellisen ja pehmeän tuoksun iholle. Voidaan suihkuttaa koko keholle.

TILAA NYT

FACIAL CLEANING PAD

Monikäyttöinen puhdistusväline, jonka avulla voit sekä syväpuhdistaa ja kuoria ihoasi, että puhdistaa kätevästi meikkisiveltimesi. Lisää pieni määrä puhdistustuotetta harjalle ja hiero kasvoihin. Huuhtele huolellisesti vedellä. Jos käytät välinettä meikkisiveltimiin, lisää pieni määrä saippuaa, kastele siveltimet ja pyöritä harjaa vasten poistaaksesi meikkijäänteet.

TILAA NYT

Miten GLOSSYBOX toimii?

x
x
x
x
x
x
x

Kaikki mitä haluat tietää tilauksesta