SAAT LAHJAN & 20 % ALENNUKSEN ENSIMMÄISESTÄ BOKSITILAUKSESTA KOODILLA: MAYGIFT

Viimeisimmät edut | Influencer tarjoukset

GLOSSYBOX

BEAUTY TREASURES

Löydä kuukauden kauneusaarteet GLOSSYBOXISSA! Erikoiskuvitettu heinäkuun boksi sisältää viisi kauneusyllätystä - arvo yli 89 €. Tuo esiin auringon päivettämä iho ja unelmoi trooppisille rannoille meidän "Beauty Treasures" boksin kanssa. Nyt saat kuukausitilauksen ensimmäisen boksin vain 10,90 €!

Anna koodi: PINJAGB

LÖYDÄ KAUNEUSAARTEET KUUKAUDEN GLOSSYBOXISSA

Näemme kauneustuotteet kuin löytämättömät aarteet. Jännitys kun saa testata uusia tuotteita on jotakin, mitä rakastamme. Nyt julkaisemme erikoiskuvitetun heinäkuun boksin, joka avautuu aarrearkun tavoin ja sisältää kauneustuotteita, jotka ovat täydelliset keskikesään. Viisi valikoitua suosikkia, jotka tuovat esiin upean auringon päivettämän ihon - arvo 89 €!

TILAA NYT

ULTRA GLOW PALETTE

Kohtaa lämpimät kesäillat hehkuvassa bronzing-lookissa! Kaikki Glossiet saavat testata Bellapierren bronzing-palettia neljällä sävyllä, joiden avulla luot raikasta hehkua ja ehostat päivettynyttä ihoa. Palettia voit käyttää myös luomivärinä – täydellinen multituote kesän meikkipussiin!

TILAA NYT

BODY FRAGRANCE MIST

Unelmoi kauas eksoottisiin lomakohteisiin tuoksulla "Tropique" Aurikah-merkiltä. Kevyt body mist sisältää trooppisia tuoksunuotteja kookosvedestä, mangosta ja gardeniasta. Hienojakoinen suihke levittyy tasaisesti ja jättää ylellisen ja pehmeän tuoksun iholle. Voidaan suihkuttaa koko keholle.

TILAA NYT

FACIAL CLEANING PAD

Monikäyttöinen puhdistusväline, jonka avulla voit sekä syväpuhdistaa ja kuoria ihoasi, että puhdistaa kätevästi meikkisiveltimesi. Lisää pieni määrä puhdistustuotetta harjalle ja hiero kasvoihin. Huuhtele huolellisesti vedellä. Jos käytät välinettä meikkisiveltimiin, lisää pieni määrä saippuaa, kastele siveltimet ja pyöritä harjaa vasten poistaaksesi meikkijäänteet.

TILAA NYT

Miten GLOSSYBOX toimii?

x
x
x
x
x
x
x

Kaikki mitä haluat tietää tilauksesta

Glossybox on kauneusboksipalvelu, joka tuo luksusta arjen keskelle. Saat kuukausittain boksin, joka sisältää vähintään viisi huolella valittua kauneustuotetta kauniisti paketoituna ylelliseen rasiaan. Glossyboxista löydät kauneustuotteita klassikkomerkeiltä sekä uusilta jännittäviltä tuotemerkeiltä ja boksien sisältö vaihtelee joka kuukausi, jotta se on ihana yllätys joka kerta kun avaat sen!

Bokseistamme löydät kosmetiikkaa, ihonhoitoa, hiustenhoitotuotteita ja paljon muuta! 

Glossyboksin tarjoaa seuraavat tilausmuodot:

Kuukausittainen jatkuva tilaus on 17,99 €/kuukaudessa

3 kuukauden tilaus 52,90 €

6 kuukauden tilaus on 99,90 €

12 kuukauden tilaus 189,90 €

12 kuukauden tilaus kuukausimaksulla 15,80 €/ kuukaudessa

Voit valita sinulle sopivan tilauksen tästä.

1. Jos valitset jatkuvan kuukausitilauksen tai 12 kuukauden tilauksen kuukausimaksulla, saat kuukausittain ihanan boksin kotiin! Ensimmäisen boksin maksu veloitetaan tililtä heti tilauksen jälkeen. Tulevina kuukausina maksu veloitetaan aina kuukauden 1. päivänä. Mikäli 1. päivä osuu pyhäpäivälle, maksu veloitetaan pyhäpäivän jälkeen.

Huomioithan! Jatkuva kuukausitilaus jatkuu automaattisesti ja saat kauneusboksin kotiin kerran kuukaudessa. Jatkuvan kuukausitilauksen voit peruuttaa koska tahansa Glossybox-tililtäsi. Tilauksella on yhden kuukauden irtisanomisaika. Katso lisätietoja kohdasta "Kuinka päätän tilaukseni".

12 kuukauden tilaus kuukausimaksulla uusiutuu automaattisesti yhtä monella kuukaudella, jos et päätä tilausta 1 kk ennen tilausjakson viimeistä kuukautta.


2. Jos valitset määräaikaisen tilauksen, maksat kaikista bokseista tilauksen yhteydessä.

Määräaikainen tilaus jatkuu automaattisesti tilausjakson päätyttyä yhtä monella kuukaudella kuin alkuperäisessä tilauksessa. Jos et halua uusia määräaikaista tilaustasi, voit päättää sen Glossybox tililtäsi. Tämä tulee tehdä 1 kuukautta ennen määräaikaisen tilauksen päättymistä. Katso lisätietoja kohdasta "Kuinka päätän tilaukseni"

Huomaa, että määräaikaista tilausta tai 12 kuukauden tilausta kuukausimaksulla ei voi keskeyttää tilauskauden aikana.

Voit maksaa tilauksesi Visa, MasterCard ja American Express -maksukorteilla tai PayPal-tilillä. Jos valitset korttimaksun, on tärkeää, että korttisi on avoinna ulkomaisille- ja verkko-ostoksille. 


Mikäli sinulla on useita tilauksia käyttäjätililläsi, sinun on manuaalisesti päivitettävä uusi maksukortti jokaiseen tilaukseen.  


Huom.! Maksu tapahtuu aina etukäteen valitsitpa maksutavaksi kortin tai Paypal- tilin. 

Glossybox lähetetään varastolta sykleissä kuukauden alusta aina kuukauden puoleenväliin asti. Kun boksi on lähetetty varastoltamme toimitusaika voi vaihdella riippuen siitä missä asut ja jos boksi menee suoraan postilaatikkoon tai toimitetaan postitoimipaikkaan. Yleensä toimitus kestää noin 10-14 arkipäivää.

Voit koska tahansa lopettaa jatkuvan tilauksen. Lopettaaksesi kuukausitilauksen toimi näin:

- Kirjaudu glossy-tilillesi

- Klikkaa Käyttäjätilini > Kuukausittaiset tilaukset > Lopeta tilaus

Pyydämme sinua huomioimaan, että noudatamme yhden kuukauden irtisanomisaikaa jatkuvassa ja määräaikaisessa tilauksessa. Peruuttaessasi jatkuvan tilauksen, viimeinen boksisi on seuraavan kuukauden boksi. Määräaikainen tilaus päättyy tilausjaksosi viimeiseen kuukauteen, kun päätät tilauksen 1kk ennen viimeistä boksiasi. 

 Sinulla on 14 päivän katumisoikeus, joka tarkoittaa, että tilauksesi voidaan peruuttaa kokonaan jos haluat keskeyttää tilauksen 14 päivän sisällä ostohetkestä (joissakin tapauksissa ensimmäinen boksisi saattaa olla ehditty jo lähettää ja silloin tämä jää ainoaksi boksiksi).

Et voi enää uudelleenaktivoida tilaustasi, jos olet ehtinyt päättää sen. 

GLOSSYCredits -pisteesi jäävät Glossybox -tilillesi peruutuksen jälkeen. (GLOSSYCredits- pisteet ovat voimassa vuoden ajan pisteiden keräämisestä).

GLOSSYBOX on täydellinen lahja kaikille kauneudenhoitoa rakastaville! Klikkaa tästä ja pääset lahjakorttisivulle, josta voit helposti ja nopeasti ostaa elektronisen lahjakortin ja antaa läheisellesi ihanan yllätyksen!

Voit valita joko 6- tai 12 kuukauden lahjakortin, jonka saat lähetettyä kätevästi sähköpostitse ja lahjan vastaanottaja voi itse aktivoida tilauksen. 

Lahjakortin tilaus loppuu automaattisesti, kun viimeinen boksi on vastaanotettu.