VIIMEINEN TILAISUUS☀️ YLLÄTYSLAHJA + 20 % ALENNUS ENSIMMÄISESTÄ BOKSISTA KOODILLA: SECRET20

Viimeisimmät edut | Influencer tarjoukset

GLOSSYBOX

BEAUTY TREASURES

Löydä kuukauden kauneusaarteet GLOSSYBOXISSA! Erikoiskuvitettu heinäkuun boksi sisältää viisi kauneusyllätystä - arvo yli 89 €. Tuo esiin auringon päivettämä iho ja unelmoi trooppisille rannoille meidän "Beauty Treasures" boksin kanssa. Nyt saat kuukausitilauksen ensimmäisen boksin vain 10,90 €!

Anna koodi: PINJAGB

LÖYDÄ KAUNEUSAARTEET KUUKAUDEN GLOSSYBOXISSA

Näemme kauneustuotteet kuin löytämättömät aarteet. Jännitys kun saa testata uusia tuotteita on jotakin, mitä rakastamme. Nyt julkaisemme erikoiskuvitetun heinäkuun boksin, joka avautuu aarrearkun tavoin ja sisältää kauneustuotteita, jotka ovat täydelliset keskikesään. Viisi valikoitua suosikkia, jotka tuovat esiin upean auringon päivettämän ihon - arvo 89 €!

TILAA NYT

ULTRA GLOW PALETTE

Kohtaa lämpimät kesäillat hehkuvassa bronzing-lookissa! Kaikki Glossiet saavat testata Bellapierren bronzing-palettia neljällä sävyllä, joiden avulla luot raikasta hehkua ja ehostat päivettynyttä ihoa. Palettia voit käyttää myös luomivärinä – täydellinen multituote kesän meikkipussiin!

TILAA NYT

BODY FRAGRANCE MIST

Unelmoi kauas eksoottisiin lomakohteisiin tuoksulla "Tropique" Aurikah-merkiltä. Kevyt body mist sisältää trooppisia tuoksunuotteja kookosvedestä, mangosta ja gardeniasta. Hienojakoinen suihke levittyy tasaisesti ja jättää ylellisen ja pehmeän tuoksun iholle. Voidaan suihkuttaa koko keholle.

TILAA NYT

FACIAL CLEANING PAD

Monikäyttöinen puhdistusväline, jonka avulla voit sekä syväpuhdistaa ja kuoria ihoasi, että puhdistaa kätevästi meikkisiveltimesi. Lisää pieni määrä puhdistustuotetta harjalle ja hiero kasvoihin. Huuhtele huolellisesti vedellä. Jos käytät välinettä meikkisiveltimiin, lisää pieni määrä saippuaa, kastele siveltimet ja pyöritä harjaa vasten poistaaksesi meikkijäänteet.

TILAA NYT

Miten GLOSSYBOX toimii?

x
x
x
x
x
x
x

Kaikki mitä haluat tietää tilauksesta

Glossybox on kauneusboksipalvelu, joka tuo luksusta arjen keskelle. Saat kuukausittain boksin, joka sisältää vähintään viisi huolella valittua kauneustuotetta kauniisti paketoituna ylelliseen rasiaan. Glossyboxista löydät kauneustuotteita klassikkomerkeiltä sekä uusilta jännittäviltä tuotemerkeiltä ja boksien sisältö vaihtelee joka kuukausi, jotta se on ihana yllätys joka kerta kun avaat sen!

Bokseistamme löydät kosmetiikkaa, ihonhoitoa, hiustenhoitotuotteita ja paljon muuta! 

Harmillista kuulla, jos olet päättänyt lopettaa GLOSSYBOX tilauksesi. Jos voimme auttaa sinua löytämään sopivamman tilausmuodon tai sinulla on jotakin kysyttävää tilauksestasi, otathan yhteyttä meidän asiakaspalveluumme Glossytilisi kautta ja autamme sinua mielellämme.

Voit koska tahansa lopettaa jatkuvan tilauksen. Lopettaaksesi kuukausitilauksen toimi näin:

- Kirjaudu glossy-tilillesi

- Klikkaa Käyttäjätilini > Kuukausittaiset tilaukset > Lopeta tilaus

Pyydämme sinua huomioimaan, että noudatamme yhden kuukauden irtisanomisaikaa jatkuvassa ja määräaikaisessa tilauksessa. Peruuttaessasi jatkuvan tilauksen, viimeinen boksisi on seuraavan kuukauden boksi. Määräaikainen tilaus päättyy tilausjaksosi viimeiseen kuukauteen, kun irtisanot tilauksen 1kk ennen viimeistä boksiasi. 

 Sinulla on 14 päivän katumisoikeus, joka tarkoittaa, että tilauksesi voidaan peruuttaa kokonaan jos haluat keskeyttää tilauksen 14 päivän sisällä ostohetkestä (joissakin tapauksissa ensimmäinen boksisi saattaa olla ehditty jo lähettää ja silloin tämä jää ainoaksi boksiksi).

Et voi enää uudelleenaktivoida tilaustasi, jos olet ehtinyt päättää sen. 

GLOSSYCredits -pisteesi jäävät Glossybox -tilillesi peruutuksen jälkeen. (GLOSSYCredits- pisteet ovat voimassa vuoden ajan pisteiden keräämisestä).

GLOSSYBOX on täydellinen lahja kaikille kauneudenhoitoa rakastaville! Klikkaa tästä ja pääset lahjakorttisivulle, josta voit helposti ja nopeasti ostaa elektronisen lahjakortin ja antaa läheisellesi ihanan yllätyksen!

Voit valita joko 6- tai 12 kuukauden lahjakortin, jonka saat lähetettyä kätevästi sähköpostitse ja lahjan vastaanottaja voi itse aktivoida tilauksen. 

Lahjakortin tilaus loppuu automaattisesti, kun viimeinen boksi on vastaanotettu.

Määräaikainen tilaus uusiutuu automaattisesti yhtä monella kuukaudella kuin alkuperäisessä tilauksessa, mikäli tilausta ei irtisanota vähintään yhtä kuukautta aiemmin tilauksen päättymistä. 

Voit halutessasi päättää määräaikaisen tilauksen Glossybox-tililtäsi, jos et halua uusia tilausta. Voimassa olevan tilauksen kohdalta löydät "Peruuta tilaus" -painikkeen, josta saat päättää tilauksesi. 

Huomaa, että aktiivista määräaikaista tilausta ei voi keskeyttää kesken tilausjakson vaan se päättyy vasta kun tilauksen kuukaudet ovat tulleet täyteen.