Viimeinen mahdollisuus ostaa marraskuun laatikko!

Vaihda tilausmuoto | GLOSSYBOX

UUTUUS! LANSEERAAMME 12 KK JATKUVAN TILAUKSEN - MAKSU KUUKAUSITTAIN!

Haluatko säästää joka kuukausi GLOSSYBOXistasi? Nyt sinulla on mahdollisuus vaihtaa uuteen 12 kuukauden maksa kerran kuussa -tilausmuotoon! Näin voit jakaa kustannuksen ja maksat joka kuukausi boksistasi vain 15,80 €.

Saat samat upeat boksimme, samat ihanat yllätykset mutta maksat vain vähemmän! Vaihda nyt ja voit aloittaa uuden edullisemman tilausmuodon heinäkuusta 2020 alkaen.

ei voimassa tällä hetkellä

HYÖDYT UUDESSA 12 KUUKAUDEN TILAUKSESSA

• Maksa vain 15,80 € kuukaudessa, ilmaisella toimituksella ja säästät yli 26 € vuodessa verrattuna nykyiseen 1 kuukauden jatkuvaan tilaukseesi.

• Varmistat, että saat joka kuukausi ylellisen boksimme jännittävillä tuotteilla!

• Nautit kaikista tilaajan eduista etuoikeudesta Limited Edition julkaisuihin, GLOSSYCredits - pisteisiin, eksklusiivisiin kauneusetuihin ja kilpailuihin.

Valmiina vaihtamaan? Klikkaa alta vaihtaaksesi uuteen tilausmuotoon !

Huom! Riippuen pankistasi saattaa veloitus lähteä tai se varataan tililtäsi oston yhteydessä. Mutta ei huolta, maksu palautetaan tilillesi muutaman arkipäivän sisällä ja veloitetaan ensimmäisen kerran heinäkuun alussa. Osa pankeista saattaa varata maksun, mutta veloitus tapahtuu vasta heinäkuun alussa kun uusi tilausmuoto astuu voimaan.

Lue lisätietoja alta.

ei voimassa tällä hetkellä

FAQs

LÄHETETÄÄNKÖ MINULLE KAKSI KESÄ/HEINÄKUUN BOKSIA?

Ei, seuraava boksisi on heinäkuun boksi, joka on ensimmäinen uudessa 12 kuukauden tilausmuodossasi. 

VELOITETAANKO MINULTA KAHDESTI? 

Ei, jos haluat vaihtaa uuteen tilausmuotoon tulee sinun suorittaa osto uudelle tilaukselle, mutta emme veloita maksua sinulta ennen heinäkuun ensimmäistä. Huomioithan, että osa pankeista saattaa veloittaa summan (15,80 €) kun olet suorittanut tilauksen ja vaihdon uuteen tilausmuotoon. Tässä tapauksessa pankkisi joko: 
1. Palauttaa summan 15,80 € takaisin muutaman pankkipäivän sisällä ja summa veloitetaan uudestaan heinäkuun alussa, kun uusi tilausmuotosi aktivoidaan, samalla kun vanha tilauksesi päättyy. 
2. Varaa summan 15,80 € ja vapauttaa sen muutaman pankkipäivän sisällä, ja veloitus tapahtuu vasta heinäkuun alussa. 
3. Veloittaa maksun 15,80 € tililtäsi, jolloin sinua ei veloiteta uudestaan heinäkuussa kun uusi tilausmuotosi aktivoidaan. 

VOINKO PÄÄTTÄÄ UUDEN TILAUSMUODON? 

Voit irtisanoa tilauksesi koska tahansa tilausajankohdan (12kk) aikana, jolloin tilauksesi päättyy kun 12 kuukauden tilausperiodi on tullut päätökseen. Tilausajankohdan ajan maksat 15,80 € kuukaudessa. Kaikilla Glossybox tilauksilla on 1 kuukauden irtisanomisaika, ja muussa tapauksessa tilauksesi uusiutuu automaattisesti.

EN HALUA VAIHTAA, MITÄ MINUN TULEE TEHDÄ?

Ei huolta! Voit halutessasi pitää nykyisen tilauksesi ja mikään ei muutu.

VOINKO VAIHTAA UUTEEN TILAUSMUOTOON KOSKA HALUAN? 

Voit vaihtaa tilauksesi 25.6 klo: 23:59 asti. 

MITÄ TEEN JOS HALUAN VAIHTAA TÄMÄN JÄLKEEN?

Pyydämme sinua ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme ja autamme sinua vaihtamaan. Suosittelemme, että laitat meille viestiä kirjautumalla asiakastiliisi ja sitä kautta saat yhteyden meihin. 

MIKSI NÄYTTÄÄ SILTÄ, ETTÄ MINULLA ON 2 AKTIIVISTA TILAUSTA? 

Tämä on normaalia ja näin olet onnistunut vaihtamaan uuteen tilausmuotoon. Heinäkuun alkuun asti näkyvät molemmat tilaukset käyttäjätililläsi jonka jälkeen vanha tilauksesi poistuu ja uusi tilausmuotosi aktivoituu. Sinulta ei veloiteta molemmista. (Voit lukea lisätietoja aiemmasta kohdasta koskien maksua.)

HALUATKO VAIHTAA TILAUSMUOTOSI?

Oletko valmis vaihtamaan? klikkaa alta vaihtaaksesi uuteen 12 kuukauden maksa kuukausittain - tilausmuotoon. Vaihtaaksesi sinun tulee suorittaa osto, mutta ei huolta, emme veloita sinulta tuplasti. Ensimmäinen maksu uudessa tilausmuodossa tapahtuu vasta heinäkuun alussa kun uusi tilausmuotosi aktivoituu. Riippuen pankistasi saattaa summa kuitenkin lähteä maksuun tililtäsi oston yhteydessä, mutta tämä palautetaan takaisin sinulle muutaman arkipäivän sisällä ja veloitetaan uudestaan kun uusi tilausmuotosi aktivoituu heinäkuun alussa. Osa pankeista saattaa varata summan tililtäsi, jolloin veloitus tapahtuu vasta uuden tilausmuodon aktivoituessa heinäkuun alussa. (Huom. kun olet vaihtanut tilausmuotosi, näyttää se Glossytililläsi siltä kuin sinulla olisi kaksi aktiivista tilausta. Tämä on normaalia ja se muuttuu kun uusi tilausmuotosi astuu voimaan. Tilausmuotosi vaihtuu 1. heinäkuuta, jonka jälkeen veloitamme uuden tilausmuodon mukaisesti 15,80 € kuukaudessa 12 kuukauden ajan.

ei voimassa tällä hetkellä