Ilmainen mysteerilaatikko (arvo yli 500 puntaa), kun ostat kuukauden laatikon!

April 2024 - Spring Awakening Glossy Mag | GLOSSYBOX

Glossy Mag April 2024 banner

Time to discover

Kevään oikeasti saapuessa tarkkailemme kauden suurimpia kauneustrendejä. Sininen väri on yksi jatkuvista trendeistä sekä kauneuden että muodin maailmassa. Löydät kuukauden boksista peräti kaksi suositun sinisävyistä tuotetta. Kehystä katsetta ja korosta ripsien tyveä pehmeällä ruskealla silmänrajauskynällä. Löydät myös sen kuukauden GLOSSYBOXista.

GLOSSYBOX-tiimi

TUOTTEET

Kaikki Glossies-jäsenet saavat testata!

Miqura – Sheet Mask

Rentoudu ja valmistaudu nukahtamaan hyville yöunille Miqura-tuotemerkin "Zen Sleep Face Sheet Mask" -kangasnaamion avulla. Rauhoittavan kasvonaamion kangasarkki on jaettu kahden värisiin osioihin ja sitä on liotettu seerumissa, joka sisältää huolella valittuja ja tehovaikutteisia ainesosia. Sisältää rauhoittavaa laventeliuutetta, joka tunnetaan rentouttavista ja unta edistävistä ominaisuuksistaan. Kertakäyttötuote, sopii kaikille ihotyypeille. Aseta puhdistetulle iholle, anna vaikuttaa 15 minuuttia. Taputtele jäljelle jäänyt seerumi iholle, jatka hoitorutiinia kosteusvoiteella. Tuotetta ei pidä huuhdella pois.
Ovh: 4.90 €/kpl

Jorgobé – Niacinamide Serum

Erittäin tiivis ja ravitseva seerumi, joka on suunniteltu palauttamaan ihon luonnollinen tasapaino. Se tasoittaa ihon sävyä, parantaa sen rakennetta ja vähentää ihohuokosia ja punoitusta. Levitä tasainen kerros tuotetta puhdistetulle iholle. Käytä sen jälkeen kosteuttavaa kasvovoidetta. Voidaan käyttää sekä aamulla että illalla. Vegaaninen ja hajusteeton koostumus, jossa on 93 % luonnollisia ainesosia.
Ovh: 25.70 €/50 ml

Next box

Seuraava boksi:
Spring Awakening – Time to inspire

Kaikkein innoittavin vuodenaika on täällä! Hyödynnämme kaikkea ympäristömme tarjonnasta – ja samaan aikaan haluamme itse toimia muiden innoittajina. Be inspired and inspire! Löydät seuraavan boksin tuotteiden joukosta muun muassa aurinkopuuterin, huulituotteen sekä meikkisiveltimen. Voit uudistaa niiden avulla kuukauden meikkirutiiniasi.