20 % ALENNUS GLOSSY SPA BOKSISTA LIITTYESSÄSI KUUKAUSITILAAJAKSI!

Kollageenijauhe, joka estää ja vähentää ryppyjä, juonteita ja selluliittia. Helppo ja tehokas tapa hoitaa ihoa sisältäpäin. Sisältää 100 % hydrolysoitua kollageenia, ilman lisäaineita. Sekoita ruoan tai juoman sekaan.

Ovh: 56,90 €/28 annospussia

Tuotemerkki:
Oslo Skin Lab
Ainesosat:

100 % Hydrolyzed collagen

Oslo Skin Lab The Solution Anti-Wrinkle Collagen

Osta nyt

Clicking Shop Now will take you to another site to complete your purchase

Live Chat

Average connection time 25 secs

Average connection time 25 secs

Kollageenijauhe, joka estää ja vähentää ryppyjä, juonteita ja selluliittia. Helppo ja tehokas tapa hoitaa ihoa sisältäpäin. Sisältää 100 % hydrolysoitua kollageenia, ilman lisäaineita. Sekoita ruoan tai juoman sekaan.

Ovh: 56,90 €/28 annospussia

Tuotemerkki:
Oslo Skin Lab
Ainesosat:

100 % Hydrolyzed collagen

Arvostelut

Overall Rating : 3.79 / 5 (39 Arvostelut)
  • 10 5 star reviews
  • 14 4 star reviews
  • 12 3 star reviews
  • 3 2 star reviews
  • 0 1 star reviews
Katso kaikki arvostelut

Asiakasmielipiteet

Arvioinnit voivat vaihdella henkilöstä toiseen. Asiakkaiden arvostelut ovat riippumattomia eivätkä edusta Glossyboxin mielipiteitä.

Skin lab

Ihan hyvä tuote

Collagen

Helppo sekoittaa mihin vain koska maku on todella mieto. Liukenee juomaan hyvin. Tuloksista ei voi sanoa näin nopealla testillä.

Tasoittaa ihoa

Lyhyen kokeilun jälkeen en pysty kertomaan suurista muutoksista ihossani, mutta sanoisin, että ainakin vähän oli jo huomattavissa ihon tasoittumista.

KOLLAGEENIJAUHE

Mielenkiintoinen tuote, mutta itse en koe tarvitsevani tätä tuotetta vielä näin nuorena.

Kollageenijauhe

Näin lyhyellä kokeilujaksolla tuotetta on vaikea arvioida. Käsittääkseni tuotetta pitäisi käyttää pidempään, jotta muutoksia voisi havaita. Olen tosin kokeillut aiemminkin kollageenilisää toiselta tuotemerkiltä. Silloin en havainnut muutoksia ihon kunnossa. Tietääkseni sisäisesti nautitun kollageenin vaikutuksesta ihon kuntoon ei ole kovin paljon tutkittua tietoa, eivätkä asiantuntijoiden lausunnot puolla mitenkään sitä, että tuotteen nauttimisesta olisi mitään hyötyä. Tuskin siitä tosin haittaakaan on. Olisi kyllä kiinnostava tietää enemmän aiheesta, sillä olen toisaalta myös lukenut, että ihoanalyyseissä olisi huomattu tuotteen säännöllisen käytön silottavan ryppyjä ja juonteita. Lopulta ruokavaliolla on varmasti suurempi merkitys ihon kuntoon kuin yksittäisellä ravintolisällä. Iso miinus myös siitä, että kollageeni on tietenkin peräisin eläimistä.

Hmm

Tuote tuli boxista. Tuote sopii varmaankin paremmin vanhemmille ihmisille, jotka ovat huolissaan ihonsa kimmoisuudesta. Toisaalta en usko tuotteen välttämättä todella toimivan, sillä kunnon todellista tieteellistä näyttöä oraalisesti nautittavan kollageenin tehosta ei oikeastaan ole.

Hyvä tuote

Hyvä tuote

Oslo skin lab

Tuote liukenee nopeasti esim. veteen ja antaa hyvin vähän sivumakua. Kuitenkin näin. Pienestä erästä on vaikea sanoa mitään vaikuttavuuden osalta. Tähän mennessä mikään tutkimus ei ole todistanut, että kollageeni sisäisesti nautittuna imeytyisi tai vaikuttaisi mihinkään.

Kollageenijauhe

Noin lyhyestä kokeilujaksosta on vaikea sanoa toimiiko tuote vai ei, mutta kiinnostus tuotteeseen kyllä heräsi. Makua ei varsinaisesti ollut mutta en sanoisi että en maistanut tuotetta yhtään veden mukana. Jos juo esim. Mehun kanssa niin en usko että maistaa jauhetta ollenkaan. Jauhe liukeni veteen nopeasti ja helposti.

Kiintoisa tuote

Erittäin kiinnostava tuote, joka on helppo nauttia esim. Smoothien seassa. Ei maistu juuri millekkään ja sekoittuu nätisti ilman paakkuja ym. Jos käyttäisin kyseisen kaltaisia tuotteita saattaisin hankkia lisää kokeiluun. En ole näin pienestä täysin vakuuttunut. Plussaa kerta annos pakkauksista, tosin isompi paketti olisi kenties egologisempi?