Ilmainen mysteerilaatikko (arvo yli 500 puntaa), kun ostat kuukauden laatikon!

Black Week 2023 | GLOSSYBOX kauneusboksi

Black Week GLOSSYBOX

BLACK WEEK DEAL

50 % alennus ensimmäisestä GLOSSYBOXistasi, kun aloitat 12 kuukauden tilauksen. Lisäksi saat viime vuoden Limited -laatikon, jonka arvo on yli 110 euroa!
Black Week Skönhetsboxar

Black Week -boksisetit

SUURIA säästöjä aikaisemmista bokseista – nyt 50% alennusta. Tee vuoden parhaita kauneuslöytöjä – jokaisen boksin vähimmäisarvo on 50 €.

GLOSSYBOX Limited Edition

Löydä aiemmin rajoitetun painoksen laatikot. Jokainen laatikko sisältää tuotteita vähintään 100 euron arvosta. Tarjous on saatavilla vain niin kauan kuin varastoa riittää.
Black Week Skönhetsboxar

Black Week -boksisetit

SUURIA säästöjä aikaisemmista bokseista – nyt 50% alennusta. Tee vuoden parhaita kauneuslöytöjä – jokaisen boksin vähimmäisarvo on 50 €.

Mikä on Black Friday?

Black Friday on vuoden suurin ostoskokemus! Black Friday on Yhdysvalloissa alkunsa saanut ilmiö, joka sijoittuu kiitospäivän jälkeiselle päivälle. "Musta perjantaita" pidetään epävirallisena "ensimmäisenä jouluostospäivänä." Ajan myötä ostospäivän suosio on kasvanut, ja se on nyt levinnyt muihin maihin. Muutaman vuoden ajan tätä ostospäivää on vietetty myös Suomessa eri jälleenmyyjien, kauppojen ja verkkokauppojen tarjotessa lukemattomia alennuksia ja tarjouksia. Black Friday -ostospäivän alennuskampanjoiden ansiosta kuluttajilla on mahdollisuus ostaa paitsi itselleen myös läheisilleen esimerkiksi joululahjoja erittäin hyvään tarjoushintaan.

Koska on Black Friday?

Tänä vuonna Black Friday -ostospäivää vietetään perjantaina 24. päivä marraskuuta. Tarjoukset alkavat usein keskiyöllä ja jatkuvat koko seuraavan viikonlopun (Cyber ​​​​Weekend) aina Cyber ​​​​Monday -ostospäivään asti, jota vietetään maanantaina 27. päivä marraskuuta. Black Friday on erittäin suosittu tapahtuma. Se tarkoittaa sitä, että parhaimmat tarjoukset myydään loppuun nopeasti – pidä kiirettä ja tee ostoksesi viipymättä!

Mitä GLOSSYBOXilla tapahtuu Black Friday -ostospäivänä??

Black Friday -ostospäivä on yksi vuoden tärkeimmistä GLOSSYBOX-kampanjoista! Emme lanseeraa pelkästään eksklusiivista GLOSSYBOX Black Friday Limited Edition -boksiamme, vaan julkaisemme sivustolla myös monia muita uskomattomia kauneustuotelöytöjä. Pysy ajan tasalla Mystery Box -bokseista, pakettitarjouksista ja GLOSSYBOX-tilausvaihtoehtojen hyvistä alennuksista. Eikä siinä vielä kaikki!

Mikä on GLOSSYBOX Black Friday Limited Edition -boksi?

Eksklusiivinen rajoitetun erän boksi, joka lanseerataan Black Friday -ostospäivänä! GLOSSYBOX Black Friday Limited Edition -boksi on täydellinen lahja itsellesi tai jollekin henkilölle, josta pidät erityisen paljon. 

Kuka voi hyödyntää GLOSSYBOXin Black Friday -tarjouksen?

Kaikki voivat hyödyntää GLOSSYBOXin eksklusiivisen Black Friday -tarjouksen! Sekä tilaajilla että muilla kuin tilaajilla on mahdollisuus ostaa GLOSSYBOX Black Friday Limited Edition -boksi, Mystery Box -bokseja sekä rajoitetun ajan voimassa olevia pakettitarjouksiamme. GLOSSYBOX-tilaajat löytävät kuitenkin vielä muita tarjouksia ja alennuksia Glossy Loungesta!