Ilmainen mysteerilaatikko (arvo yli 500 puntaa), kun ostat kuukauden laatikon!

December 2023 Under The Glossy Tree GLOSSY Mag | GLOSSYBOX

Glossy Mag December 2023 banner

Hei Glossies-jäsenet

Olitpa sitten joulua rakastava tai kaikki joulukuun suuret juhlatilaisuudet mieluummin ohittava tyyppi, toivomme kuukauden GLOSSYBOXin tuovan piristystä elämääsi. Viime vuosina meillä on ollut tapana laittaa joulukuun tuotteet metalliboksiin, emmekä poikkea siitä tänäkään vuonna. Boksin suunnittelua on tietysti uudistettu, siinä on tällä kertaa vaaleanpunaisia ja kultaisia kuvioita. Koetko tyhjyyden tunnetta aina joulun ja uudenvuoden jälkeen? Älä lannistu. Kun siirryt kanssamme vuoteen 2024, voit jatkaa jouluaaton tunnelmissa joka kuukausi, kun saat oman GLOSSYBOXisi kotiin ja pääset avaamaan sen!

Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta!

GLOSSYBOX-tiimi

Ansaitse GLOSSY Credits -pisteitä vastaamalla tuotekyselyihin!

Haluaisimme kovin mielellämme tietää, mitä mieltä olit joulukuun boksisi tuotteista! Vastaamalla tuotekyselyihimme voit ansaita enintään 0,50 euron edestä GLOSSY Credits -pisteitä. GLOSSY Credits -pisteesi käyvät sitten maksuvälineenä lookfantastic.fi-sivustolla tai rajoitetun erän boksiemme tai joulukalenterimme hankinnan yhteydessä. Psst! Saat GLOSSY Credits -pisteitä myös kutsumalla ystävän mukaan tai jättämällä tuotearvostelun. Kirjaudu tilillesi jo tänään aloittaaksesi Glossy Credits -pisteiden keräämisen!

VASTAA KYSELYIHIN TÄÄLLÄ
Next box

Seuraava boksi:
Wellbeing

Herää uuteen vuoteen, jona kauneuden ja terveyden välillä vallitsee sopusointu! Vuonna 2024 on aika panostaa kunnolla sekä sisäiseen että ulkoiseen hyvinvointiin. Tammikuussa yhdistämme perinteiset kauneusvinkit, kuten kunnon yöunet ja raittiissa ulkoilmassa tehdyt kävelyt kosteuttaviin kasvonaamioihin ja tuuhettavaan ripsiväriin (molemmat tuotteet löydät tietysti tammikuun GLOSSYBOXista!). Toivomme, että vuosi 2024 alkaa parhaimmissa merkeissä kohdallasi. Odotamme malttamattomina, että saamme viettää monta ihanaa boksin avaushetkeä teidän Glossies-jäsenten kanssa!