Ilmainen mysteerilaatikko (arvo yli 500 puntaa), kun ostat kuukauden laatikon!

February 2024 You Are Loved Glossy Mag | GLOSSYBOX

Glossy Mag February 2024 banner

Itserakkautta ja ylellisiä tuotteita

Helmikuu on rakkauden kuukausi – ja haluamme nostaa teeman esiin itserakkauden käsitteen kautta. Löydät kuukauden GLOSSYBOXin kannen alta muun muassa ylivertaisen tuotteen käsien ylimääräistä hoivaa ja huolenpitoa varten sekä ylellisen tuoksun, joka tuo mieleen lämpimän auringonlaskun. Huulien ja poskien asettaminen huomion keskiöön on täysin oikea ratkaisu tänä keväänä – aloitamme trendin jo nyt helmikuussa Ciaté London- ja Catrice-tuotteilla. Toivomme sinun pitävän sisällöstä!


GLOSSYBOX-tiimi

Huulet huomion keskiössä

Catrice-tuotemerkin suuresta valikoimasta löytyy useita erilaisia huulituotteita, jotka helpottavat yksilöllisen rutiinin luomista haluamasi tyylin loihtimista varten. Olipa sitten kyse hieman erityisemmästä juhlatyylistä tai täydellisen arkisävyn etsinnästä – Catrice auttaa sinua pääsemään tavoitteeseen! Kuukauden GLOSSYBOXin mukana testattavaksesi saapuu nestemäinen huulipuna, jota voi käyttää yksistään tai yhdistellä huultenrajauskynän ja huulikiillon kanssa. Vain mielikuvitus on rajana!

TUTUSTU CATRICEEN

Avain kosteutettuun ihoon: sheavoi

Superaineosa karitevoi tunnetaan ravitsevista ja kosteuttavista ominaisuuksistaan. Se muodostaa suojakerroksen, joka sitoo kosteuden ihoon. Yleinen ainesosa soveltuu käytettäväksi kaikille ihoalueille päästä varpaisiin! L'Occitane-tuotemerkin "Shea Butter Hand Cream" -käsivoidetta myydään maailmanlaajuisesti kolmen sekunnin välein. Tuote on nyt saatavilla uudessa pakkauksessa, joka on helpommin kierrätettävissä. Saat tuotteen testattavaksesi helmikuussa!

LUE LISÄÄ

JUURI NYT

Ansaitse GLOSSY Credits -pisteitä vastaamalla tuotekyselyihin!

Haluaisimme kovin mielellämme tietää, mitä mieltä olit GLOSSYBOXisi tuotteista! Vastaamalla tuotekyselyihimme voit ansaita enintään 0,50 euron edestä GLOSSY Credits -pisteitä. GLOSSY Credits -pisteesi käyvät sitten maksuvälineenä lookfantastic.fi-sivustolla tai rajoitetun erän boksiemme tai joulukalenterimme hankinnan yhteydessä. Psst! Saat GLOSSY Credits -pisteitä myös kutsumalla ystävän mukaan tai jättämällä tuotearvostelun. Kirjaudu tilillesi jo tänään aloittaaksesi Glossy Credits -pisteiden keräämisen!

VASTAA KYSELYIHIN TÄÄLLÄ
Next box

Seuraava boksi:
Spring Awakening – Time to Flourish

Pitkän talven jälkeen emme voisi olla valmiimpia uuteen vuodenaikaan, joka on pian täällä! Pysy meidän GLOSSYBOXilaisten matkassa maaliskuussa, jolloin käynnistyy monta uutta juttua. Valmistaudumme vaihtamaan runsaimmat talvivoiteet johonkin kevyempään ja siirtymään tuloillaan olevaan vaaleampaan väripalettiin. Maaliskuun boksimme kulkee erittäin mieluusti mukanasi, kun siirrymme kohti valoisampia aikoja. Saat testattavaksesi muun muassa ihohoitotuotteita hehkutetulta La Roche Posay -tuotemerkiltä sekä ihanantuoksuisen vartalovoiteen Rituals-tuotemerkiltä. On aika puhjeta kukkaan!