Hyvitykset ja palautukset

Kaipaan boksiani, mitä tehdä? 
Jos kaipaat boksisi pyydämme sinua ottamaan yhteyttä meidän Asiakaspalvelun yhteyskeskukseen Glossybox -tililtäsi.  Kirjaudu sisään käyttäjätilillesi, klikkaa "Oma tili" ja selaa alas asiakaspalvelun yhteyskeskukseen. 

 

Boksistani puuttuu yksi tuote, mitä voin tehdä? 
Glossyboxissa tulisi aina olla 5 kauneustuotetta. Mikäli huomaat että boxista puuttuu tuote voimme tietysti auttaa sinua!  

Kaipaatko jotain tiettyä tuotetta ota meihin yhteyttä asiakaspalvelun yhteyskeskuksen kautta. Asiakaspalvelun yhteyskeskusen löydät Glossybox -tililtäsi.  
 

Olen saanut vahingoittuneen boksin tai tuotteen, mitä voin tehdä? 
Pahoittelemme, jos olet saanut viallisen tai vahingoittuneen tuotteen. Ymmärrämme, miten turhauttavaa se voi olla, joten haluamme ratkaista tämän sinulle mahdollisimman nopeasti. 

Ennen kuin voimme auttaa sinua reklamaation kanssa, pyydämme sinua lähettämään kuvan vahingoittuneesta boksista/tuotteesta. Voit lähettää kuvan Glossybox -tilillä olevan asiakaspalvelun yhteyskeskuksen kautta. Meidän on saatava kuva 60 päivän kuluessa boksin vastaanottamisesta. 

Heti kun saamme kuvan, voimme auttaa sinua reklamaation kanssa. 

HUOM: Mikäli sinulla on ongelma puuttuvasta tai vahingoittuneesta boksista/ tuotteesta on tärkeää, että otat yhteyttä asiakaspalveluumme 60 päivän kuluessa. 
 
 

Voinko peruuttaa tilaukseni? 
Voit peruuttaa tilauksesi 14 päivän kuluessa ja palauttaa ensimmäisen boksin avaamattomana. Ota meihin yhteyttä asiakaspalvelun yhteyskeskuksen kautta, jonka löydät Glossybox -tililtäsi ja kerro meille, että olet muuttanut mieltäsi niin palautamme rahat, kun olemme vastaanottaneet boksisi. Voit palauttaa boksin seuraavaan osoitteeseen:  

GlossyBox Sweden AB 
Regeringsgatan 65, box 7274 
10389 Stockholm 
Sweden 

Muista kirjoittaa lähettäjä, niin tiedämme keneltä boksi on! 

HUOM! Emme hyvitä postikuluja, mikäli boksi ei ole vaurioitunut.