Ilmainen mysteerilaatikko (arvo yli 500 puntaa), kun ostat kuukauden laatikon!

January 2024 - Wellbeing | GLOSSYBOX

Glossy Mag January 2024 banner

Hei Glossies-jäsenet

Tervetuloa uuteen kauneusvuoteesi! Vuoden 2024 aloittavaan "Wellbeing"-teemaamme kuuluu, että sisäinen hyvinvointi on vähintäänkin yhtä tärkeää kuin ajan käyttäminen ulkonäön hoitamiseen. Tässä teemassa sinä olet huomion keskiössä, kun suuntaamme katseemme kohti hyvinvointia, tietoista läsnäoloa ja terveyttä. Saammeko esitellä: itsehoito 2.0! Toivomme, että voimme osaltamme antaa sinulle kauneus- ja hyvinvointiaiheista innoitetta tulevina kuukausina tutustuttamalla sinut boksistasi löytyviin uutuustuotteisiin.


GLOSSYBOX-tiimi

Ansaitse GLOSSY Credits -pisteitä vastaamalla tuotekyselyihin!

Haluaisimme kovin mielellämme tietää, mitä mieltä olit GLOSSYBOXisi tuotteista! Vastaamalla tuotekyselyihimme voit ansaita enintään 0,50 euron edestä GLOSSY Credits -pisteitä. GLOSSY Credits -pisteesi käyvät sitten maksuvälineenä lookfantastic.fi-sivustolla tai rajoitetun erän boksiemme tai joulukalenterimme hankinnan yhteydessä. Psst! Saat GLOSSY Credits -pisteitä myös kutsumalla ystävän mukaan tai jättämällä tuotearvostelun. Kirjaudu tilillesi jo tänään aloittaaksesi Glossy Credits -pisteiden keräämisen!

VASTAA KYSELYIHIN TÄÄLLÄ
Next box

Seuraava boksi:
You are loved

Haluamme juhlistaa rakkauden päivää koko kuukauden ajan GLOSSYBOXin avulla! Olemme valinneet "You are loved" -teemaan tuotteita, joiden avulla voit osoittaa itsellesi ylimääräistä huomiota ja huolenpitoa. Miten olisi hoitava ja kosteuttava käsivoide pidetyltä L'Occitane-tuotemerkiltä? Kätesi kiittävät sinua! Voimme myös paljastaa, että kaikki Glossies-jäsenet saavat testattavakseen tuoksun, jonka toivomme päätyvän käyttöösi tuleville treffeille ja kaveriporukan illanviettoihin! Haluatko päivittää meikkilaukkua uusilla tuotteilla? Sekä huulet että posket saavat oman hemmottelulahjansa helmikuussa!