Ilmainen mysteerilaatikko (arvo yli 500 puntaa), kun ostat kuukauden laatikon!

June 2024 Summer Vibes Glossy Mag | GLOSSYBOX

Glossy Mag June 2024 banner

Time to enjoy

Valmistaudu siihen, mitä olemme odottaneet koko vuoden – kesään ja lomakauteen! Kesäkuussa otamme kaiken irti kuukauden teemasta korvaamalla kuukausiboksin ensimmäistä kertaa meikkilaukulla. Jos meiltä kysytään, se on täydellinen matkavaruste (aurinkolaseihisi yhdistettynä!). Valmistele iho aurinkoa ja uimista varten hyväntuoksuisella vartalokuorinnalla ja kosteuta kasvoja viilentävällä kasvosuihkeella rannalla vietetyn päivän jälkeen. Time to enjoy!

TUOTTEET

Kaikki Glossies-jäsenet saavat testata!

Baïja – Lost Paradise Smooth Body Scrub

Vartalokuorinta eksklusiivisella koostumuksella, joka perustuu luonnollisiin ainesosiin. Kuorinnan voidemaisessa koostumuksessa yhdistyvät merisuola sekä kookospähkinän kuori, jotka auttavat kuorimaan ihoa hellävaraisesti ja poistamaan epäpuhtauksia. Hajustettu eksoottisella tuoksulla, joka koostuu ananaksesta ja tonkapavusta. Kostuta ensin iho, levitä sitten kuorintaa kaikkialle vartaloon pyörivin hierontaliikkein ja huuhtele se lopuksi pois. Käytä sitten ihon kosteuttamiseen vartalovoidetta.
Ovh: 33.50 €/250 g

Bic – Soleil Escape

Anna iholle lisähehkua ja pidennä meikkisi kestoa Ciaté-tuotemerkin kosteuttavalla ja heleyttävällä pohjustusvoiteella. C-vitamiinia ja hyaluronihappoa sisältävässä pohjustusvoiteessa on samettinen koostumus, joka viimeistelee ihon lasimaisella lopputuloksella. Levitä herneen kokoinen määrä hieroen puhdistetulle ja kosteutetulle iholle. Sen jälkeen voit siirtyä pohjameikin tekemiseen ja levittää meikkivoiteen ja peitevoiteen.
Ovh: 32 €/30 ml

Rituals – The Ritual of Yozakura Body Cream

Ritualsin rajoitetun painoksen vartalovoide tekee ihostasi silkkisen sileän. Sen ylellisen täyteläinen koostumus sisältää aistikkaan yhdistelmän yoshinonkirsikkaa, lämmintä meripihkaa ja vaniljaa. Käytä tätä täyteläistä voidetta joka päivä hieromalla sitä iholle. Käytä yhdessä saman tuotesarjan suihkuvaahdon kanssa tuoksukokemuksen vahvistamiseksi.

Ovh: 21,90 €/220 ml

Last box

Viimeinen GLOSSYBOXisi

Hyvä Glossie. Joudumme valitettavasti ilmoittamaan, että kesäkuun boksi jää viimeiseksi boksiksesi, sillä GLOSSYBOX on päättänyt lopettaa toimintansa pohjoismaisilla markkinoilla. Ymmärrämme, että sinulla saattaa olla paljon kysyttävää tästä. Siksi olemme keränneet kysymyksiä ja vastauksia osoitteeseen glossybox.fi. Jos et vieläkään löydä vastauksia kysymyksiisi, älä epäröi ottaa yhteyttä asiakaspalveluun tilisi kautta.
Olemme onnellisia tästä yhteisestä ajasta sekä kaikista kauneustuotteista ja niihin liittyvistä tutustumis- ja testauskokemuksista, joita olemme saaneet jakaa kanssasi!

Kaikella rakkaudella
Pohjoismaiden GLOSSYBOX-tiimi