SAAT LAHJAN & 20 % ALENNUKSEN ENSIMMÄISESTÄ BOKSITILAUKSESTA KOODILLA: ARTGIFT

Limited edition kauneusboksit | GLOSSYBOX

the body shop limited edition

GLOSSYBOX x THE BODY SHOP LIMITED EDITION 2022

GLOSSYBOX x The Body Shop Limited Edition on vihdoin täällä! Tutustu kuuteen tuotteeseen, jotka ovat peräisin tuotemerkin suuresta tuotevalikoimasta (joka on aina eläinkokeilla testaamaton). Tuotteiden arvo on yli 100 euroa. Glossy-tilaajana saat omasi hintaan 34,90 € (norm. hinta 44,90 €)!

the flat lay co. glossybox limited edition

THE FLAT LAY CO. x GLOSSYBOX
LIMITED EDITION 2022

The Flat Lay Co. X GLOSSYBOX Limited Edition on vihdoin täällä! Koe kahdeksan kauneussuosikkia tuotemerkeiltä kuten NIVEA, LH Cosmetics och BTY by NA-KD ja monia muita yli 95 € arvosta! Glossy-tilaajana saat omasi hintaan 34,90 € (norm. hinta 44,90 €)!

MOTHER'S DAY LIMITED EDITION

MOTHER'S DAY
LIMITED EDITION 2022

Mother's Day limited edition on vihdoin täällä! Koe kahdeksan kauneussuosikkia tuotemerkeiltä kuten Maria Nila, Benefit Cosmetics, Le Mini Macaron ja monia muita yli 115 € arvosta! Tilaa omasi nyt hintaan 34,90 € (norm. hinta 44,90 €)!

5 täysikokoista tuotetta - arvo yli 170 €

Tuloshakuisia ja innovatiivisia ihonhoitotuotteita, joihin voit luottaa! Löwengripin tuotteiden ideana on tehdä päivittäisestä kauneusrutiinista vaivatonta hellävaraisilla ja tehokkailla tuotteilla. Pian julkaistavan Limited Edition boksimme ansiosta sinulla on nyt mahdollisuus testata muutamia merkin tuotteita. Kannen alta löydät viisi täysikokoista tuotetta Löwengripin suositusta Instant Glow -sarjasta. Tuotteiden arvo on yhteensä yli 170 € ja boksin hinta on 44,90 €. GLOSSYBOX-tilaajana saat alennuksen ja tilaat omasi vain hintaan 34,90 €!

tilaa nyt
Mikä on GLOSSYBOX Limited Edition?

Limited Edition on erikoisjulkaisu hyvin rajallisessa määrässä ja julkastaan erikseen tavallisesta boksi-tilauksesta. Nämä boksit sisältävät huolella valittuja tuotteita ja keskittyvät joko erityiseen teemaan tai tuotemerkkiin. Voit hyödyntää keräämäsi Glossy Credit pisteet Limited Edition julkaisuihin ja kuukausiboksien tavoin täyttää tuotekyselyn jälkeenpäin kerätäksesi uusia Glossy Credits pisteitä.

HYÖDYNNÄ GLOSSY CREDITS -PISTEET LIMITED JULKAISUIHIN!

Tiesitkö, että Glossiena voit kerätä rahanarvoisia Glossy Credits -pisteitä vastaamalla tuotekyselyihin, arvioimalla boksin tuotteita ja kutsumalla ystävät mukaan tilaajaksi? Kyselyt vievät vain muutaman minuutin ajastasi ja jokaisesta täytetystä kyselystä palkitsemme sinut pisteillä! Keräämäsi pisteet voit hyödyntää mm. limited edition -julkaisuihin! Kirjaudu käyttäjätiliisi ja pääset täyttämään kyselyt!

KERÄÄ GLOSSY CREDITS

Kysymyksiä ja vastauksia Limited Editions