ENSIMMÄINEN GLOSSYBOX VAIN 12,99 € JA LAHJA KAUPAN PÄÄLLE! ANNA KOODI: GLOSSY

Limited Edition | GLOSSYBOX

GLOSSYBOX BENEFIT LIMITED EDITION

BENEFIT LIMITED EDITION

✨Tilaa limited julkaisu 6 Benefit suosikilla nyt vain 29,90 €. ✨
Anna koodi: GLOWY
Saatavilla vain rajoitettu määrä!

ARVO YLI 100 €!

Koe vuoden ensimmäinen Limited Edition julkaisu! Benefit-boksin hinta on 49,90 € ja mukana on merkin 6 ikonista tuotetta kulmiin, ripsiin ja täydelliseen pohjaan! (Psst... pelkästään full-size ripsivärin arvo on 28,50 €!) Saatavilla vain hyvin rajoitettu määrä - tilaa omasi nyt!

tilaa nyt

GLOSSYBOX x Benefit Limited Edition

Kalifornian auringonpaisteen ja ilon innoittamana luotiin GLOSSYBOX x Benefit Limited Edition, ainutlaatuinen boksidesign, joka sisältää kuusi upeaa tuotetta. Yhdistä auringon säteet uuteen meikkiin, joka antaa kaiken täydellisestä pohjasta (hei hehkuva iho!) must-have tuotteisiin, joiden avulla loihdit virheettömän lookin muutamassa minuutissa!

Tilaa nyt

BROWS ON FLEEK & GLOW SETTER

Paljastamme Limited Edition boksin kaksi seuraavaa tuotetta. Ensimmäisenä on vastustamaton High Beam Liquid Highlighter täysikokoisena, joka antaa täydellisen dewy-lookin poskille, kulma- ja nenäluulle. Lisää muutama pisara meikin alle, sekaan tai päälle saadaksesi haluamasi lopputuloksen. Mukana saat lisäksi suositun 24-hour brow setter kulmageelin, joka on todellinen must-have tuote meikkipussissa!

tilaa nyt

BENEFITIN SUOSITUIMMAT

Voimme paljastaa, että Limited Edition boksissamme saat mm. ylistetyn aurinkopuuterin, joka on täydellinen korostukseen tai hehkuvan päivettyneeseen lookiin. Hoola sopii kaikille ihonsävyille ja mukana on pehmeä suti, jolla levität tuotetta helposti ilman kimalletta. Lisäksi hemmottelemme sinua täysikokoisella ripsivärillä They're real! , joka taivuttaa, erottelee ja antaa ripsillesi upeaa volyymia.

TILAA nyt
Mikä on GLOSSYBOX Limited Edition?

Limited Edition on erikoisjulkaisu hyvin rajallisessa määrässä ja julkastaan erikseen tavallisesta boksi-tilauksesta. Nämä boksit sisältävät huolella valittuja tuotteita ja keskittyvät joko erityiseen teemaan tai tuotemerkkiin. Voit hyödyntää keräämäsi Glossy Credit pisteet Limited Edition julkaisuihin ja kuukausiboksien tavoin täyttää tuotekyselyn jälkeenpäin kerätäksesi uusia Glossy Credits pisteitä.

Pidä silmällä tulevia Limited Editions julkaisuja

Seuraa meitä Instagramissa saadaksesi tietoa viimeisimmistä uutuuksista!