Få en ekstra gave fra L'Occitane på kjøpet! ✨

Limited edition kauneusboksit | GLOSSYBOX

Black Friday 2022

GLOSSYBOX BLACK FRIDAY LIMITED EDITION

BLACK IS BACK! Vuoden rajoitetun erän Black Friday -boksi on parempi kuin koskaan – se on täynnä eksklusiivisia meikki- ja ihonhoitotuotteita, joiden arvo on yli 100 euroa. Viime vuonna rajoitetun erän BLACK FRIDAY -boksimme myytiin loppuun vain parissa minuutissa – osta boksi nyt ennen kuin ne loppuvat! Psst, tilaajalle boksin hinta on vain 17,90 euroa (normaalihinta 19,90 €).

5 täysikokoista tuotetta - arvo yli 170 €

Tuloshakuisia ja innovatiivisia ihonhoitotuotteita, joihin voit luottaa! Löwengripin tuotteiden ideana on tehdä päivittäisestä kauneusrutiinista vaivatonta hellävaraisilla ja tehokkailla tuotteilla. Pian julkaistavan Limited Edition boksimme ansiosta sinulla on nyt mahdollisuus testata muutamia merkin tuotteita. Kannen alta löydät viisi täysikokoista tuotetta Löwengripin suositusta Instant Glow -sarjasta. Tuotteiden arvo on yhteensä yli 170 € ja boksin hinta on 44,90 €. GLOSSYBOX-tilaajana saat alennuksen ja tilaat omasi vain hintaan 34,90 €!

tilaa nyt
Mikä on GLOSSYBOX Limited Edition?

Limited Edition on erikoisjulkaisu hyvin rajallisessa määrässä ja julkastaan erikseen tavallisesta boksi-tilauksesta. Nämä boksit sisältävät huolella valittuja tuotteita ja keskittyvät joko erityiseen teemaan tai tuotemerkkiin. Voit hyödyntää keräämäsi Glossy Credit pisteet Limited Edition julkaisuihin ja kuukausiboksien tavoin täyttää tuotekyselyn jälkeenpäin kerätäksesi uusia Glossy Credits pisteitä.

HYÖDYNNÄ GLOSSY CREDITS -PISTEET LIMITED JULKAISUIHIN!

Tiesitkö, että Glossiena voit kerätä rahanarvoisia Glossy Credits -pisteitä vastaamalla tuotekyselyihin, arvioimalla boksin tuotteita ja kutsumalla ystävät mukaan tilaajaksi? Kyselyt vievät vain muutaman minuutin ajastasi ja jokaisesta täytetystä kyselystä palkitsemme sinut pisteillä! Keräämäsi pisteet voit hyödyntää mm. limited edition -julkaisuihin! Kirjaudu käyttäjätiliisi ja pääset täyttämään kyselyt!

KERÄÄ GLOSSY CREDITS

Kysymyksiä ja vastauksia Limited Editions