SAAT JÄNNITTÄVÄN MYSTERY BOXIN TERVETULIASLAHJAKSI KAIKISSA UUSISSA BOKSITILAUKSISSA! KOODILLA: MYSTERYBOX

GLOSSYBOX Joulukalenteri | GLOSSYBOX FI

GLOSSYBOX ADVENTTIKALENTERI 2021

25 % alennus
Adventtikalenteriin

Wow! Juuri nyt saat 25 % alennuksen vuoden Adventtikalenterista! Avaa 24 kauneuslahjaa yli 530 € arvosta - hinta nyt 96,75 € koodilla ADVENT25.
Glossybox-tilaajana saat lisäksi 30 € alennuksen kirjautuessasi käyttäjätiliin.

Sneak Peeks 🗝

Haluatko nähdä mitä kalenteri sisältää?

Koe esimakua vuoden ylellisen Adventtikalenterin sisältöön! Alla paljastamme muutaman 24 beauty-yllätyksestä, jotka piilevät luukkujen takana.

Kysymyksiä ja vastauksia Adventtikalenterista

GLOSSYBOX ADVENTTIKALENTERI 2021

GLOSSYBOX Adventtikalenteri 2021 on eksklusiivinen Limited Edition julkaisu, joka sisältää kauneudenhoitoa arvosta, joka on korkeampi kuin koskaan! Avaa 24 maagista luukkua täynnä kauneusyllätyksiä aina jouluaattoon asti ja löydä tuotteita yli 530 € arvosta! Suosittu Adventtikalenterimme sisältää ihonhoitoa ja meikkejä tuotemerkeiltä kuten BABOR, PIXI, Benefit, Elemis, Avant ja Zoeva.

Taianomainen vuoden joulukalenteri "Surprise me" on päällystetty kauniisiin roosankuultaviin kansiin, jonka avaaminen tuo iloa joulukuun jokaiseen päivään! GLOSSYBOX Adventtikalenteri 2021 luo ihanaa joulutunnelmaa ja on täydellinen lahja itselle tai läheiselle, joka rakastaa yllätyksiä ja kauneudenhoitoa!

Adventtikalenteri myydään erikseen GLOSSYBOX kauneustilauksesta ja on saatavilla hyvin rajoitetusti. Tilaajana saat Glossy-alennuksen ja voit tilata omasi hintaan 99 €. Hinta muille on 129 €.

Ennakkomyynti tilaajille alkaa 13. syyskuuta klo 12:00 ja muille 15. syyskuuta klo 12:00.
Tänä vuonna olemme valmistautuneet paremmin kuin koskaan ja Adventtikalenterisi lähetetään sinulle niin pian kuin ne ovat pakattu valmiiksi. Toimitukset alkavat arvioidusti lokakuun loppupuolella. Voit seurata lähetystä sähköpostin avulla.


Ennakkotilaamalla Adventtikalenterin varaamme sen sinulle ennen kuin niiden lähetykset alkavat. Pakkaamme Adventtikalenterin sinulle ja varaamme sen nimeesi, jotta voit olla varma, että saat omasi ennen kuin ne myydään loppuun. Kalenterisi on arvioidusti toimitusvalmis lokakuun loppupuolella ja lähetämme sen niin pian kuin mahdollista.Tottakai! Kassalla voit valita hyödyntää Glossy Credits -pisteesi, ja näin kerättyjen pisteiden arvo vähennetään loppusummasta. Epävarma kuinka paljon olet kerännyt Glossy Credits -pisteitä? Kirjaudu sisään käyttäjätiliisi ja skrollaa alas kohtaan Glossy Credits. Glossy Credits -pisteitä voit kerätä täyttämällä kauneusprofiilisi, vastaamalla tuotekyselyihin, arvioimalla kuukauden boksin tuotteita sekä kutsumalla ystävät mukaan tilaajaksi. 


Ennakkotilataksesi Adventtikalenterin maksutiedot tulee syöttää kassalla. Maksu veloitetaan tililtäsi riippuen pankistasi. Joissakin tapauksissa summa varataan tililtäsi siihen asti kunnes kalenteri lähetetään ja joissakin tapauksissa veloitus tapahtuu oston yhteydessä ennen kuin kalenteri lähetetään.


Jos olet GLOSSYBOX-tilaaja saat pääsyn Adventtikalenteriin Glossy Loungessamme kun olet kirjautunut käyttäjätiliisi. Alennus lasketaan automaattisesti kassalla, jos olet aktiivinen tilaaja. Jos et ole vielä tilaaja, voit aloittaa GLOSSYBOX-tilauksen tänään ja saat pääsyn Glossy Loungeen ja alennuksen Adventtikalenteriin muutaman päivän sisällä.