Ilmainen mysteerilaatikko (arvo yli 500 puntaa), kun ostat kuukauden laatikon!

Benefit 2022 | GLOSSYBOX

GLOSSYBOX x BENEFIT 2022

GLOSSYBOX x BENEFIT COSMETICS

GLOSSYBOX x Benefit Cosmetics on nyt LOPPUUNMYYTY! Onnea kaikille, jotka ehtivät tilata omansa, you're in for a treat! Tilaa uutiskirjeemme ja saat viimeisimmät uutiset ja tarjoukset sähköpostiisi.

Benefit Cosmetics + GLOSSYBOX -kuukausiboksi edulliseen 52,74 euron hintaan

Tilaa GLOSSYBOX-tilaajaksi liittymisen (kuukauden irtosanomisajalla) yhteydessä rajoitetun erän Benefit Cosmetics -yhteistyöboksimme, joka on täynnä ihania meikkejä. Maksat siinä tapauksessa kahdesta boksista vain 52,74 euroa (normaalihinta 62,90 €).

Benefit-boksin + joulukalenterin edulliseen 99 euron hintaan

Täydellinen lahja itsellesi tai jollekin pitämällesi henkilölle! Voit nyt tilata vuoden joulukalenterin ja rajoitetun erän Benefit Cosmetics -boksimme edulliseen 99 euron hintaa. Kokonaisarvo yli 600 euroa. Siitä et halua jäädä paitsi!

Boksin arvo on 126 euroa!

Lanseeraamme pian seuraavan rajoitetun erän boksimme yhteistyössä Benefit Cosmeticsin kanssa!Kimaltava boksi sisältää meikkituotteita, jotka kaunistavat arkea ja auttavat sinua valmistautumaan kaikkiin syys- ja talvikauden juhliin.

Dandelion Twinkle

Korostusväri, joka antaa iholle valoa heijastavaa hehkua ja tasoittavaa efektiä sekä hohtavan lopputuloksen. Helppo käyttää ja häivyttää, tuntuu höyhenenkevyeltä iholla.

They're Real! Magnet Mascara

Äärimmäisen pidentävä ripsiväri, joka saa ripset näyttämään jopa 40 prosenttia pidemmiltä! Innovatiivisessa ripsiharjassa on magneettinen sisäosa, joka pidentää ripsiä tyvestä kärkeen. Strategisesti sijoitetut harjakarvat auttavat erottelemaan ja korostamaan ripsiäsi.

Gimme Brow+ Volumizing Eyebrow Gel

Helppokäyttöinen kulmageeli, joka luo luonnollisen täyteläiset ja korostetut kulmat pienten mikrokuitujen avulla. Pieni applikaattori tavoittaa jopa kaikkein pienimmät kulmakarvat ja saa aikaan luonnollisen lopputuloksen.

Roller Liner Matte Liquid Eyeliner

Mattapintainen nestemäinen silmänrajausväri, joka sisältää mittatilaustyönä tehdyn huopakärjen värin vaivattomaan levitykseen. Nopeasti kuivuva ja vedenkestävä koostumus, joka kestää jopa 24 tuntia.

The POREfessional Super Setter

Pidä meikkisi paikallaan jopa 16 tuntia tämän monikäyttöisen kiinnityssuihkeen avulla. Se häivyttää ihohuokosten kokoa ja tekee ihosta virkistetyn ja kosteutetun. Sisältää puuterikiteitä, jotka tekevät ihosta mattapintaisen ja viimeistelevät sen virheettömäksi.