Ilmainen mysteerilaatikko (arvo yli 500 puntaa), kun ostat kuukauden laatikon!

Christmas Limited Edition 2022 | GLOSSYBOX

GLOSSYBOX CHRISTMAS LIMITED EDITION 2022

GLOSSYBOX CHRISTMAS LIMITED EDITION

Vuoden joululahja on täällä! Klikkaa kotiin GLOSSYBOX Christmas Limited Edition -boksi edulliseen 33,90 euron hintaan (tilaajille, normaalihinta 41,90 euroa). Tutustu kuuteen ylelliseen kauneustuotteeseen, jotka ovat muun muassa sellaisilta tuotemerkeiltä kuin Anastasia Beverly Hills, L'Occitane ja Pixi. Arvo yli 110 euroa!

ARVO YLI 110 €

Pidetty rajoitetun erän jouluboksimme on palannut, ja se on ylivoimaisesti paras joululahjaksi annettava kauneusboksi – sekä itsellesi että jollekin pitämällesi henkilölle!

TILAA NYT

L'Occitane​ - Almond Shower Oil

Palkittu suihkuöljy, joka muuttuu vaahtoavaksi ja ylelliseksi maidoksi joutuessaan kosketuksiin veden kanssa. Puhdistaa, kosteuttaa ja saa ihon tuntumaan kauttaaltaan silkinpehmeältä. Sisältää provencelaista manteliöljyä. Levitä kostealle iholle. Vaahdota veden avulla, hiero öljy vartalolle ja huuhtele se sitten pois.

Anastasia Beverly Hills - Mini Lash Brag Volumizing Mascara

Tee ripsistäsi maksimaalisen täyteläiset ja tuuheat sipaisemalla niihin mustaa väriä. Ainutlaatuisen muotoinen harja käsittelee kunkin ripsen erikseen ja vedenkestävä koostumus pysyy paikallaan koko päivän ajan. Levitä ripsien tyvestä kärkeen sekä ylä- että alaripsiin tuuheutetun tuloksen saamiseksi. Levitä päälle vielä yksi kerros pidemmän ja täyteläisemmän tuloksen saamiseksi.

BTY by NA-KD - Blush Palette

Täydelliset poskivärit – yhteen samaan palettiin koottuna! Korkeapigmenttinen poskipuna, jota on helppo häivyttää. Käytä yksinään tai kokeile sekoittaa eri sävyjä keskenään tilaisuuden ja meikkityylin mukaan. Levitä poskipunasiveltimellä poskillesi, kerrosta väriä intensiivisemmän tuloksen saamiseksi.