GLOSSYBOX Easter Egg 2022

EASTER EGG Limited Edition 2023

GLOSSYBOX EASTER EGG LIMITED EDITION 🐇

Voit nyt vihdoinkin ostaa Easter Egg Limited Edition -pääsiäismunan! Saat kauniin erikoissuunnitellun pääsiäismunan, joka on täytetty seitsemällä ylellisellä kauneustuotteella. Munan arvo on yli 130 euroa, aktiivitilaajana saat sen edulliseen 29,90 euron hintaan (norm. 39,90 €)

Liity GLOSSYBOX-jäseneksi – saat alennusta tilauksestasi ja Easter Egg Limited Edition -pääsiäismunasta!

Liity nyt GLOSSYBOX-jäseneksi! Juuri nyt saat 10 % alennusta kaikista tilauksista sekä 10 euron alennuksen Easter Egg Limited Edition -pääsiäismunasta (norm.39,90 €). Syötä koodi HAPPYEASTER.

OSTA NYT

Hickap

Löydät pääsiäismunasta Hickapin täysikokoisen "Bronze Glow Priming Moisturizer" -kosteusvoiteen! Pronssinsävyisen päivä- ja pohjustusvoiteen koostumus sisältää hyaluronihappoa, joka kosteuttaa ihoa intensiivisesti. Antaa erittäin heleän päivettyneen tuloksen.
Arvo 32 €

Shiseido & Clarins

Shiseido-tuotemerkin "ControlledChaos MascaraInk" -ripsiväri antaa ripsillesi maksimaalista tuuheutta, pituutta ja väriä yhdellä harjan pyyhkäisyllä. Saat todellisen "va-va-voom"-tuloksen! Onko sinulla kuiva iho? Siinä tapauksessa tulet rakastamaan Clarins-tuotemerkin "Moisture-Rich Body Lotion" -vartalovoidetta! Se tekee ihosta pehmeämmän ja tarjoaa sille samalla taattua kosteutusta jopa 48 tunniksi karitevoin ja ekologisen vadelmaveden avulla.
Arvo 35 €

Björk

Björk-tuotemerkin "Skydda Torr" -lämpösuojasuihke suojaa hiuksia lämpökäsittelylaitteiden aiheuttamalta kulumiselta jopa 210 asteeseen asti sekä antaa niille samalla kiiltoa ja ehkäisee niiden pörröisyyttä. Suihkeessa on lisäksi myös ylellisen raikas persikkatuoksu. Saat tuotteen testattavaksesi Easter Egg Limited Edition -pääsiäismunan mukana!
Arvo 14.95 €