Ilmainen mysteerilaatikko (arvo yli 500 puntaa), kun ostat kuukauden laatikon!

Mother's Day Limited Edition | GLOSSYBOX

MOTHER'S DAY LIMITED EDITION

MOTHER'S DAY
LIMITED EDITION 2022

Mother's Day limited edition on vihdoin täällä! Koe kahdeksan kauneussuosikkia tuotemerkeiltä kuten Maria Nila, Benefit Cosmetics, Le Mini Macaron ja monia muita yli 115 € arvosta! Tilaa omasi nyt hintaan 34,90 € (norm. hinta 44,90 €)!

ARVO YLI 115 €

Vaikka kaikkien äitien (ja muiden äidin roolin omaksuneiden naisten) kunniapaikalle nostamiseen on omistettu vain yksi tietty kalenteripäivä, olemme GLOSSYBOXilla sitä mieltä, että näitä naisia tulisi kunnioittaa joka päivä. Kiitos kaikesta, mitä olette tehneet ja teette parhaillaan! On vaikea kiittää tällaista henkilöä tarpeeksi, mutta teemme sen aitoon Glossy-tapaan: luomalla kauneusboksin erityisesti äitienpäivää varten. Koe yhteensä kahdeksan upeaa tuotetta yli 115 € arvosta!

LIITY NYT

Maria Nila & Benefit Cosmetics

Tuoreet hiukset ja pitkät ja volyymit ripset ovat toivelistalla! Tämän vuoden Mother's Boxista löydät muun muassa Maria Nilan "Dry Shampoo" ja Benefit Cosmeticsin "Magnetic Mascara Mini", jotka saavat ripset näyttämään jopa 40 % pidemmiltä!

LIITY NYT

Le Mini Macaron Gel Polish & Hand Mask

Kätesi ovat jatkuvasti alttiina rasituksille, jotka kuivattavat ihoa ja kynsinauhoja, joten muista lähettää kätesi minikylpylään! Tämän vuoden äitienpäivälaatikosta löydät muun muassa Le Mini Macaronin "Moisturizing Hand Mask" ja "Gel Polish".

LIITY NYT

James Read & BellaPierre & Benefit Cosmetics

Tämän vuoden rajoitettu äitienpäivälaatikko on täynnä kahdeksan kauneustuotetta sekä hiuksille, iholle, kynsille että meikkipussille. Tutustu muun muassa James Readin rusketukseen ilman aurinkopisaroita, Benefit Cosmeticsin volyymia lisäävään ripsiväriin ja BellaPierren hohtavaan highlighteriin.

LIITY NYT