Ilmainen mysteerilaatikko (arvo yli 500 puntaa), kun ostat kuukauden laatikon!

The Body Shop x GLOSSYBOX 2022 | GLOSSYBOX

the body shop limited edition

GLOSSYBOX x THE BODY SHOP LIMITED EDITION 2022

GLOSSYBOX x The Body Shop Limited Edition on vihdoin täällä! Tutustu kuuteen tuotteeseen, jotka ovat peräisin tuotemerkin suuresta tuotevalikoimasta (joka on aina eläinkokeilla testaamaton). Tuotteiden arvo on yli 100 euroa. Glossy-tilaajana saat omasi hintaan 34,90 € (norm. hinta 44,90 €)!

How to order GLOSSYBOX x The Body Shop Limited Edition?

GLOSSYBOX x The Body Shop Limited Edition -boksi lanseerataan pian, ja sinun on oltava nopea!

Tilaajana saat etuoikeuden ja pääsyn lanseeraustilaisuuteen, joka alkaa 5. heinäkuu klo 10:00.

Jos et ole tilaaja, voit ostaa boksin 5. heinäkuu klo 19:00 alkaen (niin kauan kuin varastoa riittää).

Tilaajahinta: 34,90 euroa.
Normaalihinta: 44,90 euroa.

Lip & Cheek Stain + Shimmer Waves

Loihdi nopea ja yksinkertainen kesätyyli levittämällä poskille korallinväristä voidemaista poskipunaa ("Lip & Cheek Stain" -huuli- ja poskisävytettä voi käyttää erinomaisesti myös huulilla). Vahvista sitten päivettynyttä tyyliä monikäyttöisellä "Shimmer Waves" -poski- ja luomiväripaletilla, jolla loihdit esiin entistä heleämmän ilmeen.

LIITY GLOSSIEKSI

Skin Defence Multi-Protection Lotion SPF 50 + Vitamin E Skin Cooling Gel Mist

Suojaa ja kosteuta ihoa tänä kesänä! "Skin Defence Multi-Protection Lotion SPF50+" on kevyt kosteusvoide, jossa yhdistyvät korkea suojakerroin ja kosteutus. Ota myös "Vitamin E Skin Cooling Gel Mist" -geelikasvosuihke mukaan käsilaukkuusi, jotta voit antaa iholle lisäkosteutusta liikkeellä ollessasi.

LIITY GLOSSIEKSI

Lime & Matcha Hair & Body Mist + Body Butter “Shea”

Löydät The Body Shopin kanssa yhteistyössä tehdystä rajoitetun erän boksistamme kaksi tuotetta, jotka tuoksuvat taianomaisilta! Kosteuta ihoa tuotemerkin ikonisella vartalovoilla, jossa on karitevoin pähkinäinen tuoksu. "Lime & Matcha Hair & Body Mist" on tuoksusuihke, jonka avulla virkistät nopeasti sekä vartaloa että hiuksia.

LIITY GLOSSIEKSI