Ilmainen mysteerilaatikko (arvo yli 500 puntaa), kun ostat kuukauden laatikon!

Valentines Limited Edition 2023 | GLOSSYBOX

Valentines Limited Edition 2023

❤️ TÄYDELLINEN SELF-CARE BOKSI ❤️

Meidän ihka ensimmäinen Valentines Limited Edition -boksi! Tilaa boksi nyt ja anna itsellesi arvokasta self-care aikaa. Boksi sisältää 7 ylellistä meikki-, ihonhoito- ja vartalonhoitotuotetta eksklusiivisilta ja innovatiivisilta tuotemerkeiltä. Arvo yli 120 euroa!

❤️ GLOSSYBOX VALENTINES LIMITED EDITION ❤️

Eikö sinulla ole ystävänpäiväsuunnitelmia tänä vuonna? Tilaa GLOSSYBOX Valentines Limited Edition -boksi ja varaa sen sijaan omassa seurassa vietettävää ylimääräisen itsehoidon laatuaikaa! Boksi on täytetty 7 ihanalla ja huolella valitulla ihonhoito-, vartalonhoito- ja huultenhoitotuotteella. Arvo yli 120 euroa!

ARVO YLI 120 EUROA!

Pidä kiirettä – tilaa GLOSSYBOX VALENTINES Limited Edition -boksi ennen kuin ne myydään loppuun! Boksin kokonaisarvo on 120 euroa, ja se sisältää 7 ylellistä meikki-, ihonhoito- ja vartalonhoitotuotetta. Tilaajahinta: 29,90 € (normaalihinta 34,90 €)

Huda Beauty – Glowish Blush Powder ”01 Healthy Peach”

Löydät GLOSSYBOX Valentines Limited Edition -boksin kannen alta Huda Beauty -tuotemerkin "Glowish Blush Powder" -puuteriposkipunan persikanvaaleanpunaisessa "01 Healthy Peach" -sävyssä. Ihanan hohtava poskipuna, joka antaa poskillesi ruusuisen punan ja upean hehkun!

Huda Beauty – Glowish Blush Powder ”01 Healthy Peach” + Luvia Cosmetics – 213 Blush Brush + Teeez Cosmetics – Crave Lipgloss ”Bad Habit”

GLOSSYBOX Valentines Limited Edition -boksi sisältää kaiken mitä tarvitset ylivertaista ystävänpäivätyyliä varten! Huda Beauty -tuotemerkin hohtavan "Glowish Blush Powder" -puuteriposkipunan persikanvaaleanpunainen "01 Healthy Peach" -sävy antaa ihollesi luonnollisen ja kauniin hehkun. Levitä poskipunaa leukaluulta ohimoille Luvia Cosmetics -tuotemerkin "213 Blush Brush" -kasvosiveltimellä. Levitä sitten huulille Teeez Cosmetics -tuotemerkin ”Bad Habit” -sävyistä "Crave Lipgloss" -huulikiiltoa. Saat vastustamattoman kiiltävät ja “suudeltavat” huulet, jotka sopivat erinomaisesti ystävänpäivätyyliin!