Ilmainen mysteerilaatikko (arvo yli 500 puntaa), kun ostat kuukauden laatikon!

May 2024 - Spring Awakening Glossy Mag | GLOSSYBOX

Glossy Mag May 2024 banner
Dear customer, We would like to inform you that due to some unfortunate supply issues, your GLOSSYBOX in May unfortunately will not include an inner box. We are sorry for this and as compensation and to spread some extra joy, we will include a bonus product in your box! We hope you will enjoy your GLOSSYBOX experience and this month's products!

Time to inspire

Tervetuloa toukokuuhun, uusi ihana GLOSSYBOX ovat täällä! Meneillään olevana ajanjaksona saamme innoitetta kaikesta ympärillämme olevasta – luonnosta, ystävistä ja uusista vierailupaikoistamme. Katseen kohottaminen ja uusien vaikutteiden saaminen innoittaa ajattelemaan uudella tavalla ja arvostamaan kaikkea näkemäämme. Suhtautumalla ympäristöön avoimin mielin sinusta itsestäsi saattaa hyvinkin tulla muiden innoittaja! Toivomme, että osa kuukauden innoitteesta tulee GLOSSYBOXistasi ja että boksin sisältöön tutustumisen tuottaa sinulle iloa!

GLOSSYBOX-tiimi

Miellyttävään intiimialueen karvanpoistoon

Karvojen poisto intiimialueelta voi usein johtaa punaisten täplien muodostumiseen ja ihon ärtymiseen. Tärkeintä sen onnistuneessa välttämisessä on, että hyvälaatuisen karvanpoistogeelin kanssa käytetään uutta terävää höylää. Saat testattavaksesi RFSU-tuotemerkin vaahtoamattoman "Easy Shave Gel" -karvanpoistogeelin, joka avulla näet paremmin karvojen poistoalueen ja saat samalla tarkemman ajotuloksen.

TUTUSTU RFSU-TUOTEMERKKIIN

Korkealaatuisia meikkituotteita kaikille

Ruotsin johtava kosmetiikkamerkki IsaDora on ollut markkinoilla vuodesta 1983. Tuotemerkin valikoimasta löytyy useita erilaisia ripsivärejä. Kuukauden boksin mukana saat testattavaksesi "The Build Up Mascara Extra Volume" -ripsivärin. Kuten ripsivärin nimestä voi päätellä, se lisää näyttävää tuuheutta ripsiisi ja pysyy pitkään paikallaan tahraamatta tai murenematta.

LUE LISÄÄ

TUOTTEET

Kaikki Glossies-jäsenet saavat testata!

IsaDora – The Build-Up Mascara Extra Volume

Kerrostettavissa oleva ripsiväri, jota voi levittää useita kerroksia höyhenenkevyen tuuhean ja taivutetun lopputuloksen saavuttamiseksi. Haluamasi ripsien tuuheustaso on siis mukautettavissa tilaisuuden mukaan. Erittäin suuressa ja kuohkeassa ripsiharjassa on kiilamaiset harjakset. Harjan joustava rakenne tekee ripsiesi erottelusta helpompaa haluamasi lopputuloksen saavuttamiseen saakka. Sisältää riisivahaa, joka asettuu kalvoksi jokaisen ripsen ympärille. Tahraamaton koostumus. Aloita levitys ripsien tyvestä ja toista, kunnes olet saavuttanut haluamasi ripsien tuuheustason.
Ovh: 18.90 €/12 ml

RFSU – Easy Shave Gel

Pehmentävä karvanpoistogeeli, jossa on höylänterän liu'uttamista helpottava ominaisuus intiimialueen karvanpoistoon. Läpikuultava geeli on vaahtoamaton, jotta näkisit helpommin ajeltavan karvanpoistoalueen. ”Easy Shave Gel” -karvanpoistogeeli pehmentää ihoa sekä helpottaa samalla höylänterän liu'uttamista iholla. Geeli muodostama ajopinta auttaa poistamaan karvat ihon lähietäisyydeltä, mikä vähentää ihoärsytyksen ja sisäänkasvaneiden karvojen riskiä. Se sopii hyvin myös jalka- ja kainalokarvojen poistoon. Käytä suihkussa, levitä ajeltavalle karvanpoistoalueelle. Huuhtele iho huolellisesti käytön jälkeen.
Ovh: 5.90 €/kpl

Next box

Seuraava boksi:
Summer Vibes – Time to Enjoy

Kesäkuun GLOSSYBOXin avulla tulet takuuvarmasti kokemaan "Summer Vibes" -tunnelmia. Ensimmäistä kertaa kuukausiboksimme on korvattu värikkäällä meikkilaukulla, joka toimii viiden tuotteen pakkauksena. Saat testattavaksesi muun muassa ananaksen tuoksuisen heleyttävän vartalokuorinnan sekä virkistävän kasvosuihkeen. Nojaudu taaksepäin ja nauti kaikesta, mitä alkukesällä on tarjottavanaan!