Ilmainen mysteerilaatikko (arvo yli 500 puntaa), kun ostat kuukauden laatikon!

Magic Week | GLOSSYBOX

GLOSSYBOX

Upeita etuja
koko viikon!

Magic Week - koko viikko täynnä Glossy etuja kauneudenhoitoon! Päivitä beauty-rutiinisi uusilla tuotteilla, varmista vuoden joululahjat hyvissä ajoin tai hyödynnä paketti-etu ylelliseen Adventtikalenteriimme!

MYSTERY BOX KAUPAN PÄÄLLE!

Juuri nyt saat jännittävän Mystery boxin kaupan päälle kaikissa uusissa boksitilauksissa! Mystery box on salainen, aiemmin julkaistu pohjoismainen boksi viidellä tuotteella! Koe tuplasti kauneusiloa ja liity nyt! Anna koodi: MYSTERYBOX

* Mystery box lähetetään erikseen.

LIITY NYT

THROWBACK SALE!

Eksklusiivisesti tilaajille! Glossiena voit nyt tehdä löytöjä aiemmista GLOSSYBOXEISTA suositussa Throwback Salessa! Klikkaa Glossy Loungeen ja tilaa aiempia bokseja vain hintaan 8,90 €!

GLOSSY LOUNGEEN

YLELLINEN LAHJA + 20 % ALENNUS

Juuri nyt saat 20 % alennuksen ensimmäisestä tilauksesta kaikissa GLOSSYBOX-tilauksissa sekä maagisen paletin LASplashilta kaupan päälle! Paletti sisältää 8 hohtavaa ja mattaista, sametinpehmeää väriä, jotka sopivat täydellisesti tulevaan juhlakauteen! Anna koodi: BEAUTY20

LIITY NYT

KOLME KUUKAUTTA KAHDEN HINNALLA!

Kokeile GLOSSYBOXIA kolmen kuukauden ajan ja nauti jännittävistä kauneusyllätyksistä loka-, marras- ja joulukuussa - maksat nyt vain kahdesta boksista! Hinta: 35,30 € (norm. hinta 52,90 €) Anna koodi: GLOSSY3

TILAA NYT
Liity tilaajaksi ja saat 30 € alennuksen sekä ensimmäisen GLOSSYBOXIN ilmaiseksi

Tilaa vuoden Adventtikalenteri ja vapaavalintainen GLOSSYBOX-tilaus ja saat ensimmäisen kuukauden ilmaiseksi – SEKÄ 30 € alennuksen kalenterista! Maksat yhteensä vain 99 €, arvo yhteensä yli 600 € (!!).

Tilaa tänään ja anna koodi: ADVENTGB kassalla. Muista, että sekä kalenterin, että boksitilauksen tulee olla ostoskorissa.

Tilaa nyt

20 % ALENNUS E-LAHJAKORTEISTA!

Varmista vuoden ultimaattinen joululahja ja yllätä läheisesi, joka rakastaa beautya GLOSSYBOX-tilauksella. Juuri nyt saat 20 % alennuksen kaikista e-lahjakorteista koodilla: GIFT20.

ANNA LAHJA