Ilmainen mysteerilaatikko (arvo yli 500 puntaa), kun ostat kuukauden laatikon!

Tietoa Tuotteista | GLOSSYBOX Skincare | GLOSSYBOX FI

glossybox

For you, by you

GLOSSYBOX Skincare - sarjan tavoitteena on antaa sinulle parhaat ihonhoitotuotteet, jotka ovat ympäristöystävällisiä ja luotu sinulta, sinulle.
Osta nyt
glossybox
glossybox
glossybox
glossybox
glossybox

GLOSSY LUPAUKSEMME

GLOSSYBOX Skincare

HUOLELLA VALITUT AINESOSAT

Voit luottaa, että GLOSSYBOX Skincare - tuotteidemme jokainen ainesosa on huolella valittu ja niillä on tärkeä tarkoitus. Ainesosista, jotka saavat tuotteet säilymään, ainesosiin jotka parantavat aktiivisia ainesosia, GLOSSYBOX Skincare – tuotteet ovat helppoja, turvallisia ja tehokkaita iholla.

PAKKAUKSET UNIIKILLA OMINAISUUDELLA

Olemme ylpeitä käyttäessämme sokeriruokopakkauksia, yksi kaikkein ympäristöystävällisimmistä pakkausmateriaaleista, jota on saatavilla. Käytämme ylijäänyttä sokeriruokoa ja sokeriruokouutetta pakatessamme tuotteidemme upeat koostumukset. Sokeriruoko on täysin uusiutuvaa ja tarvitsee vain sadetta (ei fossiili-polttoainetta) kasvaakseen. Tavoitteenamme on käyttää kierrätettävää muovia ja vain siellä, missä tarvitsemme sitä. Ja kun käytämme sitä, kerromme sinulle tästä, kuten Gentle Foaming Cleanser ja Hydrating Mist- tuotteidemme pakkauksissa.

osta nyt
GLOSSYBOX Skincare sarjan tuotteita

Made by us

Koko GLOSSYBOX Skincare -sarja on yrityksemme tuottama, valmistettu Euroopassa - pitäen hiilijalanjäljen minimissä, aina.