TILAA KOKO VUODEN GLOSSYBOXIT JA SAAT 50 % ALENNUKSEN ENSIMMÄISESTÄ BOKSISTASI! ☀️ ANNA KOODI: SUNNY50

My referrals | GLOSSYBOX

KUTSU YSTÄVÄ MUKAAN

Rakastatko GLOSSYBOXIA? Jaa kauneusboksien ilo kutsumalla ystäväsi mukaan – he saavat 5 € alennuksen vapaavalintaisesta tilauksesta ja palkitsemme sinut 5 € arvosta Glossy Credits -pisteillä joka kerta!

Tervetuloa

Tervetuloa Glossyboxin suosittelohjemaan!

Kirjaudu sisään

KUINKA KUTSUA YSTÄVÄT

Kutsu ystävät mukaan FAQs

Suositteluohjelman avulla voimme palkita uskollisia tilaajiamme kun kutsut ystäväsi mukaan GLOSSYBOX kauneusyhteisöön. Näin se toimii:

  • Loggaa GLOSSYBOX tiliisi ja klikkaa "Suositteluohjelma" .
  • Kopioi uniikki suosittelulinkkisi ja lähetä ystävillesi tai lähetä se suoraan sosiaalisen median kautta klikkaamalla alla olevia ikoneja.
  • Voit myös jakaa uniikin koodisi, jonka ystäväsi voivat antaa, kun he luovat käyttäjätilin sivuillamme. 
  • Kun ystäväsi on käyttänyt linkkiäsi tai koodiasi tilauksen yhteydessä, palkitsemme sinut 5 € arvosta Glossy Credits- pisteillä tilillesi. 

Glossy Credits -pisteet lisätään tilillesi 24h sisällä siitä, kun ystäväsi ensimmäinen GLOSSYBOX on lähetetty hänelle.

Voit ansaita niin paljon Glossy Credits -pisteitä kun haluat! Jokaisesta ystävästä, joka liittyy tilaajaksi saat 5 € arvosta Glossy Credits -pisteitä. 

Glossy Credits -pisteet ovat voimassa 12 kuukautta. 

Suositteluohjelma on ainoastaan uusille asiakkailla. Jos ystäväsi ovat tilanneet GLOSSYBOXIA aiemmin, he eivät voi käyttää alennusta emmekä voi tarjota sinulle Glossy Credits -pisteitä. 

Jos ystäväsi liittyy tilaajaksi käyttäen suosittelukoodiasi, saat sähköpostin meiltä ja kerromme kuinka monta Glossy Credits -pistettä olet ansainnut.

Kun ystäväsi liittyy GLOSSYBOX-tilaajaksi, hän voi antaa suosittelukoodin sille osoitettuun kohtaan rekisteröitymisen yhteydessä. Uudet asiakkaat voivat hyödyntää vain 1 suosittelukoodin rekisteröityessään.

Suositteluohjelmalla ei ole rajoitusta ja voit kutsua niin monta ystävää kun haluat! Mitä useamman ystävän kutsut mukaan, sitä enemmän Glossy Credits -pisteitä ansaitset! 

Katso lisää kuinka voit kerätä ja käyttää Glossy Credits -pisteitä! Se on helppoa ja pisteet voit hyödyntää kauneussuosikkeihisi!
KATSO GLOSSY CREDITS SALDOSI