15 % alennusta tilauksesta ✨ koodi: 15HORIZONS

Test Flora | GLOSSYBOX

Valentines Limited Edition 2023

❤️ GLOSSYBOX VALENTINES LIMITED EDITION ❤️

Lanseeraamme nyt ensimmäisen Valentines Limited Edition -boksimme! Tilaa boksi nyt ja anna itsellesi arvokasta itsehoitoaikaa tämän vuoden ystävänpäivänä. Boksi sisältää 7 ylellistä meikki-, ihonhoito- ja vartalonhoitotuotetta eksklusiivisilta ja innovatiivisilta tuotemerkeiltä. Arvo yli 120 euroa! Eksklusiivinen VALENTINES LIMITED EDITION -boksimme lanseerataan torstaina 19.1. klo 11:00 tilaajille ja klo 13:00 kaikille muille. Tee tilauksesi viipymättä. Bokseja on saatavilla vain rajoitettu erä, ja ne voidaan myydä loppuun nopeasti.

Sneak peek # 1

BEAUTANIQ BEAUTY – GREAT LENGTHS MASCARA

Helmikuun GLOSSYBOXin mukana kaikki saavat testattavakseen Beautaniq Beauty -tuotemerkin ”Great Lengths Mascara” -ripsivärin, joka tekee ripsistä näyttävän pitkät ja täyteläiset. Sisältää myös hoitavia ja kosteuttavia ainesosia.

TILAA NYT

❤️ GLOSSYBOX VALENTINES LIMITED EDITION ❤️

Eikö sinulla ole ystävänpäiväsuunnitelmia tänä vuonna? Tilaa GLOSSYBOX Valentines Limited Edition -boksi ja varaa sen sijaan omassa seurassa vietettävää ylimääräisen itsehoidon laatuaikaa! Boksi on täytetty 7 ihanalla ja huolella valitulla ihonhoito-, vartalonhoito- ja huultenhoitotuotteella. Arvo yli 120 euroa!

ARVO YLI 120 EUROA!

Pidä kiirettä – tilaa GLOSSYBOX VALENTINES Limited Edition -boksi ennen kuin ne myydään loppuun! Boksin kokonaisarvo on 120 euroa, ja se sisältää 7 ylellistä meikki-, ihonhoito- ja vartalonhoitotuotetta. Tilaajahinta: 29,90 € (normaalihinta 34,90 €)

Huda Beauty – Glowish Blush Powder ”01 Healthy Peach”

Löydät GLOSSYBOX Valentines Limited Edition -boksin kannen alta Huda Beauty -tuotemerkin "Glowish Blush Powder" -puuteriposkipunan persikanvaaleanpunaisessa "01 Healthy Peach" -sävyssä. Ihanan hohtava poskipuna, joka antaa poskillesi ruusuisen punan ja upean hehkun!

Huda Beauty – Glowish Blush Powder ”01 Healthy Peach” + Luvia Cosmetics – 213 Blush Brush + Teeez Cosmetics – Crave Lipgloss ”Bad Habit”

GLOSSYBOX Valentines Limited Edition -boksi sisältää kaiken mitä tarvitset ylivertaista ystävänpäivätyyliä varten! Huda Beauty -tuotemerkin hohtavan "Glowish Blush Powder" -puuteriposkipunan persikanvaaleanpunainen "01 Healthy Peach" -sävy antaa ihollesi luonnollisen ja kauniin hehkun. Levitä poskipunaa leukaluulta ohimoille Luvia Cosmetics -tuotemerkin "213 Blush Brush" -kasvosiveltimellä. Levitä sitten huulille Teeez Cosmetics -tuotemerkin ”Bad Habit” -sävyistä "Crave Lipgloss" -huulikiiltoa. Saat vastustamattoman kiiltävät ja “suudeltavat” huulet, jotka sopivat erinomaisesti ystävänpäivätyyliin!

GLOSSYBOX JANUARY VALENTINES 2023

PRE-SALE VALENTINES LIMITED EDITION

Voit nyt GLOSSYBOX-tilaajana tilata rajoitetun erän VALENTINES-boksimme edulliseen 29,90 euron hintaan (normaalihinta 34,90 €). Boksin arvo on yli 120 euroa, ja se sisältää 7 tuotetta sellaisilta eksklusiivisilta tuotemerkeiltä kuin Murad, Huda Beauty ja Peter Thomas Roth. Osta boksi lahjaksi itsellesi tai sille henkilölle, jonka kanssa haluat juhlia ystävänpäivää!

Liity GLOSSYBOX-jäseneksi – saat tilausalennuksen ja Valentines Limited Edition -boksin!

Tiesitkö, että aktiivitilaajat saavat alennusta rajoitetun erän bokseistamme? Vielä yksi lisäsyy liittyä GLOSSYBOX-jäseneksi! Liity vapaavalintaisen tilauksen tilaajaksi, saat 20 % alennusta ensimmäisestä boksista JA mahdollisuuden ostaa GLOSSYBOX Valentines Limited Edition-boksin vain 26,91 eurolla (normaali tilaajahinta 29,90 €). Syötä koodi GLOSSYHEARTFI kassalla.

OSTA NYT