Ilmainen mysteerilaatikko (arvo yli 500 puntaa), kun ostat kuukauden laatikon!

January 2023 - New Horizons | GLOSSYBOX

Glossy Mag January 2023 New Horizons banner

Hyvää uutta kauneusvuotta hyvät Glossiet!

Hyvää uutta kauneusvuotta hyvät Glossiet!Tervetuloa täysin uudenmuotoiseen tuotekorttiimme. Meistä GLOSSYBOXilaisista tuntui siltä, että olisi aika suunnata katse uusiin näköaloihin ja mukauttaa sisältömme sille laitteelle, jota kukin teistä käyttää eniten QR-korttiamme skannatessaan: matkapuhelimelle. Toivomme teidän pitävän siitä!


Kuukauden “New Horizons” -boksista on saatavilla kaksi erilaista värikästä ja erikoissuunniteltua boksiversiota, jotka on täytetty hiustenhoito-, ihonhoito- ja huultenhoitotuotteilla. Ehkä jostakin näistä tuotteista tulee kauneusrutiinisi uusi suosikkituote?

Stay Glossy,

Louice ja muut GLOSSYBOX-tiimin jäsenet

LUE LISÄÄ KUUKAUDEN BOKSISTA

Right Now

GET THE LOOK

Next box

Seuraava boksi:
Après Chic

Mikä on parasta laskettelumäessä vietetyssä ulkoilupäivässä? Mukava ja rentouttava After Ski tietysti! Kerää kaikki ihanat kaverisi koolle, vaihtakaa kuulumisia lämpimän kaakaokupillisen äärellä ja avatkaa yhdessä helmikuun Après Chic -boksimme. Löydät kannen alta seerumin, jonka sisältämä tehovaikutteinen nikotiiniamidi tasoittaa ihoa ja vahvistaa sen suojakerrosta. Sinun ei tietenkään tarvitse olla vuoristossa tai tuntureilla pitääksesi omat Après Chic -juhlasi, se onnistuu yhtä hyvin kotoa käsin!