Få en ekstra gave fra L'Occitane på kjøpet! ✨

GLOSSYBOX - katso lisää kuukauden kauneusboksista

glossybox december

WISHFUL MOMENTS
L'Occitane-lisälahjan kaupan päälle!

Jätä jäähyväiset vuodelle 2022 GLOSSYBOXin ylellisen joulukuun boksin avulla. Löydät kuukauden “Wishful Moments” -boksin kannen alta seitsemän meikki-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotetta, joiden arvo on yli 60 euroa. Aloita GLOSSYBOX-tilaus, saat L'Occitane-lisälahjan kaupan päälle!

Sneak peek # 1

PIXI – GLOW TONIC

Pixi-tuotemerkin ikoninen kuoriva “Glow Tonic” -kasvovesi sisältää viisi prosenttia glykolihappoa, joka auttaa vähentämään ihohuokosten näkyvyyttä, tekee ihosta kuulaan ja saa sen hehkumaan erittäin heleänä. Löydät tuotteen joulukuun GLOSSYBOXista!

TILAA NYT
Sneak peek # 2

GIVE THEM LALA BEAUTY – LIP DUO ´THE BEACH´

Löydät joulukuun boksin kannen alta seuraavat tuotteet: Give Them Lala Beauty -tuotemerkin ”The Beach Lip Duo” -huulimeikkisetillä loihdit helposti trendikkään täyteläisen huulimeikkityylin. Sekä huultenrajauskynässä että huulipunassa on pehmeä kosteuttava koostumus, joka takaa pitkäkestoisen lopputuloksen.

TILAA NYT
Sneak peek # 3

CHRISTOPHE ROBIN – PURIFYING SCALP SCRUB WITH SEA SALT

Jos et ole aikaisemmin kokeillut hiuspohjan kuorintaa, sen aika on koittanut nyt! Christophe Robin -tuotemerkin “Purifying Scalp Scrub” -kuorinta puhdistaa hiuspohjan syvävaikutteisesti ja auttaa luomaan paremmat olosuhteet hiuspohjan hyvinvoinnille. Löydät tuotteen joulukuun GLOSSYBOXista!

TILAA NYT

Miten GLOSSYBOX toimii

x
x
x
x
x
x
x

Kaikki mitä haluat tietää tilauksesta