ENSIMMÄINEN BOKSI VAIN 10 € 🌙 ANNA KOODI: MOON

GLOSSYBOX - katso lisää kuukauden kauneusboksista

GLOSSYBOX

GLOSSYBOX
Joulukuu

Koe kuukauden GLOSSYBOX "Moonlight Glow" ja löydä sesongin parhaat beauty-tuotteet meikkiin ja ihonhoitoon - arvo yli 100 €! 🌙

Uutena tilaajana saat ensimmäisen boksin nyt vain 10 €! Anna koodi: MOON

Moonlight Glow - arvo yli 100 €!

Vuoden kohokohta odottaa jo kulman takana ja kuukauden GLOSSYBOX "Moonlight Glow" valmistaa sinut unohtumattomiin iltoihin! Erikoiskuvitettu peltinen rasia on saanut inspiraationsa kuun taianomaisesta loisteesta ja sisältää viisi beauty-tuotetta, jotka antavat ripauksen ylellistä talviglamouria!

Kurkista kannen alle ja löydät mm. hehkua antavan suosikin eksklusiiviselta ELEMIKSELTÄ, meikkipaletin LASplashilta, joka valmistaa sinut kuukauden kaikkiin juhlallisuuksiin ja puhdistavan kasvonaamion, joka antaa elinvoimaa väsyneelle talvi-iholle. Lue lisää sneak peek -tuotteista alta.

TILAA NYT

Elemis Superfood Glow Priming Moisturiser

Get your glow on! Joulukuun boksissa kaikki saavat testata “Glow Priming Moisturiser” Glossy-suosikki ELEMIS Londonilta. Monikäyttöinen voide sopii hehkua antavaksi kosteusvoiteeksi tai pohjustusvoiteeksi meikin alla. Vinkki! Kokeile voidetta myös highlighterina pohjameikin päälle.

TILAA NYT

Moonlight Glow Face Palette

Koe paletti “Moonlight Glow Face Palette” LASplashilta, joka sisältää kaksi poskipunaa, aurinkopuuterin ja kiinnityspuuterin, joiden avulla korostat kasvojesi piirteitä ja saat lookisi kaunista hehkua! Syväpigmenttiset puuterisävyt sopivat kaikille ihonsävyille ja niitä voidaan käyttää myös luomivärinä! Kaikki Glossiet saavat testata joulukuun boksissa!

TILAA NYT

Mudmasky Melting Mud Cleansing Mask

Puhdistus ja kasvonaamio samassa tuotteessa! “Melting Mud Cleansing Mask” on monitehoinen puhdistustuote, joka sisältää marokkolaista laavasavea ja hedelmäuutetta, jotka auttavat pienentämään näkyviä ihohuokosia ja antavat uutta elinvoimaa iholle. Levitä ja hiero iholle puhdistustuotteen tavoin, mutta anna tuotteen vaikuttaa iholla syväpuhdistavana naamiona muutaman minuutin ajan ennen huuhtelua.

TILAA NYT

Miten GLOSSYBOX toimii

x
x
x
x
x
x
x

Kaikki mitä haluat tietää tilauksesta

Glossybox on kauneusboksipalvelu, joka tuo luksusta arjen keskelle. Saat kuukausittain boksin, joka sisältää vähintään viisi huolella valittua kauneustuotetta kauniisti paketoituna ylelliseen rasiaan. Glossyboxista löydät kauneustuotteita klassikkomerkeiltä sekä uusilta jännittäviltä tuotemerkeiltä ja boksien sisältö vaihtelee joka kuukausi, jotta se on ihana yllätys joka kerta kun avaat sen!

Bokseistamme löydät kosmetiikkaa, ihonhoitoa, hiustenhoitotuotteita ja paljon muuta! 

Glossyboksin tarjoaa seuraavat tilausmuodot:

Kuukausittainen jatkuva tilaus on 17,99 €/kuukaudessa

3 kuukauden tilaus 52,90 €

6 kuukauden tilaus on 99,90 €

12 kuukauden tilaus 189,90 €

12 kuukauden tilaus kuukausimaksulla 15,80 €/ kuukaudessa

Voit valita sinulle sopivan tilauksen tästä.

1. Jos valitset jatkuvan kuukausitilauksen tai 12 kuukauden tilauksen kuukausimaksulla, saat kuukausittain ihanan boksin kotiin! Ensimmäisen boksin maksu veloitetaan tililtä heti tilauksen jälkeen. Tulevina kuukausina maksu veloitetaan aina kuukauden 1. päivänä. Mikäli 1. päivä osuu pyhäpäivälle, maksu veloitetaan pyhäpäivän jälkeen.

Huomioithan! Jatkuva kuukausitilaus jatkuu automaattisesti ja saat kauneusboksin kotiin kerran kuukaudessa. Jatkuvan kuukausitilauksen voit peruuttaa koska tahansa Glossybox-tililtäsi. Tilauksella on yhden kuukauden irtisanomisaika. Katso lisätietoja kohdasta "Kuinka päätän tilaukseni".

12 kuukauden tilaus kuukausimaksulla uusiutuu automaattisesti yhtä monella kuukaudella, jos et päätä tilausta 1 kk ennen tilausjakson viimeistä kuukautta.


2. Jos valitset määräaikaisen tilauksen, maksat kaikista bokseista tilauksen yhteydessä.

Määräaikainen tilaus jatkuu automaattisesti tilausjakson päätyttyä yhtä monella kuukaudella kuin alkuperäisessä tilauksessa. Jos et halua uusia määräaikaista tilaustasi, voit päättää sen Glossybox tililtäsi. Tämä tulee tehdä 1 kuukautta ennen määräaikaisen tilauksen päättymistä. Katso lisätietoja kohdasta "Kuinka päätän tilaukseni"

Huomaa, että määräaikaista tilausta tai 12 kuukauden tilausta kuukausimaksulla ei voi keskeyttää tilauskauden aikana.

Voit maksaa tilauksesi Visa, MasterCard ja American Express -maksukorteilla tai PayPal-tilillä. Jos valitset korttimaksun, on tärkeää, että korttisi on avoinna ulkomaisille- ja verkko-ostoksille. 


Mikäli sinulla on useita tilauksia käyttäjätililläsi, sinun on manuaalisesti päivitettävä uusi maksukortti jokaiseen tilaukseen.  


Huom.! Maksu tapahtuu aina etukäteen valitsitpa maksutavaksi kortin tai Paypal- tilin. 

Glossybox lähetetään varastolta sykleissä kuukauden alusta aina kuukauden puoleenväliin asti. Kun boksi on lähetetty varastoltamme toimitusaika voi vaihdella riippuen siitä missä asut ja jos boksi menee suoraan postilaatikkoon tai toimitetaan postitoimipaikkaan. Yleensä toimitus kestää noin 10-14 arkipäivää.

Voit koska tahansa lopettaa jatkuvan tilauksen. Lopettaaksesi kuukausitilauksen toimi näin:

- Kirjaudu glossy-tilillesi

- Klikkaa Käyttäjätilini > Kuukausittaiset tilaukset > Lopeta tilaus

Pyydämme sinua huomioimaan, että noudatamme yhden kuukauden irtisanomisaikaa jatkuvassa ja määräaikaisessa tilauksessa. Peruuttaessasi jatkuvan tilauksen, viimeinen boksisi on seuraavan kuukauden boksi. Määräaikainen tilaus päättyy tilausjaksosi viimeiseen kuukauteen, kun päätät tilauksen 1kk ennen viimeistä boksiasi. 

 Sinulla on 14 päivän katumisoikeus, joka tarkoittaa, että tilauksesi voidaan peruuttaa kokonaan jos haluat keskeyttää tilauksen 14 päivän sisällä ostohetkestä (joissakin tapauksissa ensimmäinen boksisi saattaa olla ehditty jo lähettää ja silloin tämä jää ainoaksi boksiksi).

Et voi enää uudelleenaktivoida tilaustasi, jos olet ehtinyt päättää sen. 

GLOSSYCredits -pisteesi jäävät Glossybox -tilillesi peruutuksen jälkeen. (GLOSSYCredits- pisteet ovat voimassa vuoden ajan pisteiden keräämisestä).

GLOSSYBOX on täydellinen lahja kaikille kauneudenhoitoa rakastaville! Klikkaa tästä ja pääset lahjakorttisivulle, josta voit helposti ja nopeasti ostaa elektronisen lahjakortin ja antaa läheisellesi ihanan yllätyksen!

Voit valita joko 6- tai 12 kuukauden lahjakortin, jonka saat lähetettyä kätevästi sähköpostitse ja lahjan vastaanottaja voi itse aktivoida tilauksen. 

Lahjakortin tilaus loppuu automaattisesti, kun viimeinen boksi on vastaanotettu.