SAAT ENSIMMÄISEN GLOSSYBOKSIN VAIN 12,59 € LIITTYESSÄSI KUUKAUSITILAAJAKSI! KOODI: BEAUTY30

GLOSSYBOX - lue lisää kuukauden boksista

The Beauty Tales  - 30 % ALENNUS

The Beauty Tales: 30 % alennus

Wow! Suomalainen lokakuun julkaisu myytiin loppuun! Liittyessäsi nyt saat skandinaavisen The Beauty Tales boksin 5 upealla kauneustuotteella! Liittyessäsi kuukausitilaajaksi nyt saat ensimmäisen boksin vain 12,59 € (norm. hinta 17,99 €)! Anna koodi: BEAUTY30

LOKAKUUN THE BEAUTY TALES

Lokakuun boksi on ollut niin suosittu Suomessa, että se myytiin loppuun! Mutta ei huolta, olemme täydentäneet varastoamme skandinaavisilla bokseilla! Koe kuukauden upea The Beauty Tales kahdella jännittävällä kuvituksella. Kumman boksin saat, jää ihanaksi yllätykseksi! Liity tilaajaksi nyt ja saat ensimmäisen boksin vain hintaan 12,59 €!

Anna koodi BEAUTY30 kassalla.

* Koskee jatkuvaa kuukausitilausta

Liity tilaajaksi

The Beauty Crop - Stargazing Blush Duo

Anna ihollesi upea viimeistely, joka saa sinut hehkumaan! Stargazing Blush Duossa on long-lasting koostumus, joka antaa sametinpehmeän, tasaisen lopputuloksen. Rasia sisältää mattaisen ja hohtavan poskipunan, joita voit käyttää joko yhdessä tai erikseen saadaksesi kauniin luonnollisen punan poskiin.

liity tilaajaksi

Luxie - Fibre Brush Dreamcatcher

Loihdi maaginen meikkipohja glossy-suosikki Luxien meikkisiveltimellä! Ihanan pehmeät harjakset mahdollistavat täydellisen tasaisen levityksen ja sopii niin puuteri- kuin voidemaisiin meikkituotteisiin.

liity tilaajaksi

Steve Laurant - Orchid Lip Oil

Ihanan hoitava huuliöljy Steve Laurantilta tekee huulistasi vastustamattoman pehmeät ja kosteutetut. Täydellinen hoitamaan kuvia ja rohtuneita huulia syksyllä ja talvella. Käytä tuotetta yksinään tai pohjustukseen ennen huulimeikin lisäämistä.

liity tilaajaksi
Tilaus FAQ

Glossybox on kauneusboksipalvelu, joka tuo luksusta arjen keskelle. Saat kuukausittain boksin, joka sisältää vähintään viisi huolella valittua kauneustuotetta kauniisti paketoituna ylelliseen rasiaan. Glossyboxista löydät kauneustuotteita klassikkomerkeiltä sekä uusilta jännittäviltä tuotemerkeiltä ja boksien sisältö vaihtelee joka kuukausi, jotta se on ihana yllätys joka kerta kun avaat sen!

Bokseistamme löydät kosmetiikkaa, ihonhoitoa, hiustenhoitotuotteita ja paljon muuta! 

Harmillista kuulla, jos olet päättänyt lopettaa GLOSSYBOX tilauksesi. Jos voimme auttaa sinua löytämään sopivamman tilausmuodon tai sinulla on jotakin kysyttävää tilauksestasi, otathan yhteyttä meidän asiakaspalveluumme Glossytilisi kautta ja autamme sinua mielellämme.

Voit koska tahansa lopettaa jatkuvan tilauksen. Lopettaaksesi kuukausitilauksen toimi näin:

- Kirjaudu glossy-tilillesi

- Klikkaa Käyttäjätilini > Kuukausittaiset tilaukset > Lopeta tilaus

Pyydämme sinua huomioimaan, että noudatamme yhden kuukauden irtisanomisaikaa jatkuvassa ja määräaikaisessa tilauksessa. Peruuttaessasi jatkuvan tilauksen, viimeinen boksisi on seuraavan kuukauden boksi. Määräaikainen tilaus päättyy tilausjaksosi viimeiseen kuukauteen, kun irtisanot tilauksen 1kk ennen viimeistä boksiasi. 

 Sinulla on 14 päivän katumisoikeus, joka tarkoittaa, että tilauksesi voidaan peruuttaa kokonaan jos haluat keskeyttää tilauksen 14 päivän sisällä ostohetkestä (joissakin tapauksissa ensimmäinen boksisi saattaa olla ehditty jo lähettää ja silloin tämä jää ainoaksi boksiksi).

Et voi enää uudelleenaktivoida tilaustasi, jos olet ehtinyt päättää sen. 

GLOSSYCredits -pisteesi jäävät Glossybox -tilillesi peruutuksen jälkeen. (GLOSSYCredits- pisteet ovat voimassa vuoden ajan pisteiden keräämisestä).

GLOSSYBOX on täydellinen lahja kaikille kauneudenhoitoa rakastaville! Klikkaa tästä ja pääset lahjakorttisivulle, josta voit helposti ja nopeasti ostaa elektronisen lahjakortin ja antaa läheisellesi ihanan yllätyksen!

Voit valita joko 6- tai 12 kuukauden lahjakortin, jonka saat lähetettyä kätevästi sähköpostitse ja lahjan vastaanottaja voi itse aktivoida tilauksen. 

Lahjakortin tilaus loppuu automaattisesti, kun viimeinen boksi on vastaanotettu.

Määräaikainen tilaus uusiutuu automaattisesti yhtä monella kuukaudella kuin alkuperäisessä tilauksessa, mikäli tilausta ei irtisanota vähintään yhtä kuukautta aiemmin tilauksen päättymistä. 

Voit halutessasi päättää määräaikaisen tilauksen Glossybox-tililtäsi, jos et halua uusia tilausta. Voimassa olevan tilauksen kohdalta löydät "Peruuta tilaus" -painikkeen, josta saat päättää tilauksesi. 

Huomaa, että aktiivista määräaikaista tilausta ei voi keskeyttää kesken tilausjakson vaan se päättyy vasta kun tilauksen kuukaudet ovat tulleet täyteen.