LIITY TILAAJAKSI NYT JA SAAT LAHJAN MARIA NILALTA! ARVO YLI 30 € 🌱ANNA KOODI: MARIANILA

GLOSSYBOX - katso lisää kuukauden kauneusboksista

GLOSSYBOX

Lahja kaupan päälle!

Self-care time! Syyskuun boksissa Pure Relaxation löydät hemmottelevia tuotteita, joiden avulla luot oman span kotona! Liittyessäsi nyt saat lahjaksi kosteuttavan hiusnaamion Maria Nilalta kaupan päälle! Löydä 6 uutta beauty-suosikkia, arvo yli 180 €.

Liity tilaajaksi nyt alk. vain 15,80 €/kk. Saadaksesi lahjan anna koodi: MARIANILA

YLELLINEN HIUSNAAMIO LAHJAKSI

Juuri nyt saat tervetuliaislahjaksi ylellisen, täysikokoisen hiusnaamion Eco Therapy Revive Hair Masquen Maria Nilalta! Täydellinen kosteuttava tehotuote hiuksille ja 100 % vegaaninen koostumus. Anna koodi: MARIANILA saadaksesi tuotteen kaupan päälle. Koskee kaikkia tilausmuotoja!

*Lähetetään erikseen. Saatavilla vain rajoitettu määrä.

LIITY NYT

Voita Golden Ticket!

Kuukauden boksissa on mukana ekstra yllätys - piilotimme muutaman Golden Ticket -kultalipun bokseihin! Oletko sinä yksi onnekkaista, joka löytää kultalipun ja voittaa kaksi leffalippua elokuvaan James Bond - No Time To Die, jonka ensi-ilta on 30. syyskuuta?

Liity Glossieksi tänään ja voit voittaa Golden Ticket - kultalipun!

LIITY NYT

Ultra-Rich Regenerating Night Treatment

Pidä huolta ihostasi nukkuessasi! Ylellinen yövoide sisältää tehokkaan yhdistelmän hyaluronihappoa, maitohappoa ja sheavoita, jotka intensiivisesti kosteuttavat, korjaavat ja uudistavat ihoa, samalla kun ne vähentävät juonteita. Herää pehmeään ja täyteläisempään ihoon.

TILAA NYT

Eyeshadow Palette

Juhli GLOSSYBOXIN 10-vuotisjuhlaa roosan sävyisellä silmämeikillä! Paletti tarjoaa yhdeksän luomiväriä sekä mattaisia, että hohtavia sävyjä herkullisen roosan, beigen ja persikan väreissä. Luo oma persoonallinen look yhdistäen paletin värejä!

TILAA NYT

Multifunctional Soap Sponge Aloe Vera

Vie suihku- tai kylpyrutiinisi uudelle tasolle tällä monikäyttöisellä saippuasienellä. Aloe veraa sisältävä sieni puhdistaa, kuorii ja parantaa ihon tekstuuria.

TILAA NYT

Miten GLOSSYBOX toimii

x
x
x
x
x
x
x

Kaikki mitä haluat tietää tilauksesta

Glossybox on kauneusboksipalvelu, joka tuo luksusta arjen keskelle. Saat kuukausittain boksin, joka sisältää vähintään viisi huolella valittua kauneustuotetta kauniisti paketoituna ylelliseen rasiaan. Glossyboxista löydät kauneustuotteita klassikkomerkeiltä sekä uusilta jännittäviltä tuotemerkeiltä ja boksien sisältö vaihtelee joka kuukausi, jotta se on ihana yllätys joka kerta kun avaat sen!

Bokseistamme löydät kosmetiikkaa, ihonhoitoa, hiustenhoitotuotteita ja paljon muuta! 

Harmillista kuulla, jos olet päättänyt lopettaa GLOSSYBOX tilauksesi. Jos voimme auttaa sinua löytämään sopivamman tilausmuodon tai sinulla on jotakin kysyttävää tilauksestasi, otathan yhteyttä meidän asiakaspalveluumme Glossytilisi kautta ja autamme sinua mielellämme.

Voit koska tahansa lopettaa jatkuvan tilauksen. Lopettaaksesi kuukausitilauksen toimi näin:

- Kirjaudu glossy-tilillesi

- Klikkaa Käyttäjätilini > Kuukausittaiset tilaukset > Lopeta tilaus

Pyydämme sinua huomioimaan, että noudatamme yhden kuukauden irtisanomisaikaa jatkuvassa ja määräaikaisessa tilauksessa. Peruuttaessasi jatkuvan tilauksen, viimeinen boksisi on seuraavan kuukauden boksi. Määräaikainen tilaus päättyy tilausjaksosi viimeiseen kuukauteen, kun irtisanot tilauksen 1kk ennen viimeistä boksiasi. 

 Sinulla on 14 päivän katumisoikeus, joka tarkoittaa, että tilauksesi voidaan peruuttaa kokonaan jos haluat keskeyttää tilauksen 14 päivän sisällä ostohetkestä (joissakin tapauksissa ensimmäinen boksisi saattaa olla ehditty jo lähettää ja silloin tämä jää ainoaksi boksiksi).

Et voi enää uudelleenaktivoida tilaustasi, jos olet ehtinyt päättää sen. 

GLOSSYCredits -pisteesi jäävät Glossybox -tilillesi peruutuksen jälkeen. (GLOSSYCredits- pisteet ovat voimassa vuoden ajan pisteiden keräämisestä).

GLOSSYBOX on täydellinen lahja kaikille kauneudenhoitoa rakastaville! Klikkaa tästä ja pääset lahjakorttisivulle, josta voit helposti ja nopeasti ostaa elektronisen lahjakortin ja antaa läheisellesi ihanan yllätyksen!

Voit valita joko 6- tai 12 kuukauden lahjakortin, jonka saat lähetettyä kätevästi sähköpostitse ja lahjan vastaanottaja voi itse aktivoida tilauksen. 

Lahjakortin tilaus loppuu automaattisesti, kun viimeinen boksi on vastaanotettu.

Määräaikainen tilaus uusiutuu automaattisesti yhtä monella kuukaudella kuin alkuperäisessä tilauksessa, mikäli tilausta ei irtisanota vähintään yhtä kuukautta aiemmin tilauksen päättymistä. 

Voit halutessasi päättää määräaikaisen tilauksen Glossybox-tililtäsi, jos et halua uusia tilausta. Voimassa olevan tilauksen kohdalta löydät "Peruuta tilaus" -painikkeen, josta saat päättää tilauksesi. 

Huomaa, että aktiivista määräaikaista tilausta ei voi keskeyttää kesken tilausjakson vaan se päättyy vasta kun tilauksen kuukaudet ovat tulleet täyteen.