SUMMER BONANZA - GLOSSYBOXIN KESÄALE ON TÄÄLLÄ! ☀️

GLOSSYBOX - katso lisää kuukauden kauneusboksista

GLOSSYBOX

Ensimmäinen boksi
vain 12,99 €

Valmistaudu kesään ja lomapäiviin kuukauden GLOSSYBOXILLA Poolside Paradise! Nyt saat mukana ihanan yllätyslahjan kaikissa uusissa tilauksissa! Koe yhteensä 6 must-have tuotetta kesään - arvo yli 75 €!

Valitsemalla jatkuvan kuukausitilauksen saat ensimmäisen boksin vain hintaan 12,99 € koodilla: GLOSSY

KESÄN MUST-HAVE TUOTTEET KUUKAUDEN BOKSISSA

Nojaa taaksepäin ja nauti, että kesä on virallisesti täällä! Missä ikinä lomapäiviäsi vietätkin, voit luoda oman Poolside Paradisen yhdessä kuukauden boksin kanssa! Kannen alta löydät valikoidut tuotteet, jotka sopivat erityisen hyvin lämpimiin päiviin ja mukaan kesän kaikkiin seikkailuihin!

Boksista löydät 5 kesäsuosikkia ihonhoitoon ja kosmetiikkaan, joiden arvo on yli 60 €!

#StayGlossy!

TILAA NYT

CURL & VOLUME MASCARA

Pakkaa mukaan vettähylkivä ripsiväri kesän meikkipussiin! ”Curl & Volume” Plum & Poppylta ei ainoastaan anna volyymia ja kaarevuutta ripsille vaan kestää myös lämpöä ja kosteutta. Näin ripsiväri ei valu silmien alle tai leviä luomille. Täydellinen lämpimiin kesäpäiviin!

TILAA NYT

COLOUR CHANGING LIP OIL

Kesän ehdottoman huulituotteen löydät kuukauden GLOSSYBOXISTA! KNDR Beautylta kaikki saavat testata huuliöljyä “pH Colour Changing Lip Oil”, joka hoitaa huulia ja sulautuu & vahvistaa omien huuliesi väriä. Näin saat oman uniikin sävyn tuotteella. Sinun huulesi - mutta vaan paremmat!

TILAA NYT

AFTER SUN GEL

Vaikka aurinko ja uiminen onkin ihanaa, ei se aina ole täysin optimaalista ihollesi. Kuukauden GLOSSYBOXISSA saat viilentävän ”After Sun Gel” Minetanilta. Tämä supertuote sisältää anti-inflammatorista aloe veraa, joka rauhoittaa ihoa ja palauttaa ihon kosteustasapainon päivän jälkeen auringossa.

TILAA NYT

Miten GLOSSYBOX toimii

x
x
x
x
x
x
x

Kaikki mitä haluat tietää tilauksesta

Glossybox on kauneusboksipalvelu, joka tuo luksusta arjen keskelle. Saat kuukausittain boksin, joka sisältää vähintään viisi huolella valittua kauneustuotetta kauniisti paketoituna ylelliseen rasiaan. Glossyboxista löydät kauneustuotteita klassikkomerkeiltä sekä uusilta jännittäviltä tuotemerkeiltä ja boksien sisältö vaihtelee joka kuukausi, jotta se on ihana yllätys joka kerta kun avaat sen!

Bokseistamme löydät kosmetiikkaa, ihonhoitoa, hiustenhoitotuotteita ja paljon muuta! 

Harmillista kuulla, jos olet päättänyt lopettaa GLOSSYBOX tilauksesi. Jos voimme auttaa sinua löytämään sopivamman tilausmuodon tai sinulla on jotakin kysyttävää tilauksestasi, otathan yhteyttä meidän asiakaspalveluumme Glossytilisi kautta ja autamme sinua mielellämme.

Voit koska tahansa lopettaa jatkuvan tilauksen. Lopettaaksesi kuukausitilauksen toimi näin:

- Kirjaudu glossy-tilillesi

- Klikkaa Käyttäjätilini > Kuukausittaiset tilaukset > Lopeta tilaus

Pyydämme sinua huomioimaan, että noudatamme yhden kuukauden irtisanomisaikaa jatkuvassa ja määräaikaisessa tilauksessa. Peruuttaessasi jatkuvan tilauksen, viimeinen boksisi on seuraavan kuukauden boksi. Määräaikainen tilaus päättyy tilausjaksosi viimeiseen kuukauteen, kun irtisanot tilauksen 1kk ennen viimeistä boksiasi. 

 Sinulla on 14 päivän katumisoikeus, joka tarkoittaa, että tilauksesi voidaan peruuttaa kokonaan jos haluat keskeyttää tilauksen 14 päivän sisällä ostohetkestä (joissakin tapauksissa ensimmäinen boksisi saattaa olla ehditty jo lähettää ja silloin tämä jää ainoaksi boksiksi).

Et voi enää uudelleenaktivoida tilaustasi, jos olet ehtinyt päättää sen. 

GLOSSYCredits -pisteesi jäävät Glossybox -tilillesi peruutuksen jälkeen. (GLOSSYCredits- pisteet ovat voimassa vuoden ajan pisteiden keräämisestä).

GLOSSYBOX on täydellinen lahja kaikille kauneudenhoitoa rakastaville! Klikkaa tästä ja pääset lahjakorttisivulle, josta voit helposti ja nopeasti ostaa elektronisen lahjakortin ja antaa läheisellesi ihanan yllätyksen!

Voit valita joko 6- tai 12 kuukauden lahjakortin, jonka saat lähetettyä kätevästi sähköpostitse ja lahjan vastaanottaja voi itse aktivoida tilauksen. 

Lahjakortin tilaus loppuu automaattisesti, kun viimeinen boksi on vastaanotettu.

Määräaikainen tilaus uusiutuu automaattisesti yhtä monella kuukaudella kuin alkuperäisessä tilauksessa, mikäli tilausta ei irtisanota vähintään yhtä kuukautta aiemmin tilauksen päättymistä. 

Voit halutessasi päättää määräaikaisen tilauksen Glossybox-tililtäsi, jos et halua uusia tilausta. Voimassa olevan tilauksen kohdalta löydät "Peruuta tilaus" -painikkeen, josta saat päättää tilauksesi. 

Huomaa, että aktiivista määräaikaista tilausta ei voi keskeyttää kesken tilausjakson vaan se päättyy vasta kun tilauksen kuukaudet ovat tulleet täyteen.