Aloita uusi jatkuva tilaus ja saat 20 % alennuksen ensimmäisestä Glossyboksista koodilla: ELOKUU20

Kuukauden boksi | GLOSSYBOX

Saa eksklusiivinen sneak peek

Kurkista kuukauden boksin sisältöön ja koe viimeisimmät kauneustrendit, jotka olemme valikoineet sinulle...

Glossybox täyttää vuosia – saat 20 % alennuksen ja ekstra lahjan kaupan päälle!

Koe elokuun ylellinen GLOSSYBOX Birthday Edition viidellä jännittävällä kauneustuotteella kuukauden synttäriteemassa! Liittyessäsi kuukausitilaajaksi nyt saat 20 % alennuksen sekä lahjana Mini Dipbrow Geelin Anastasia Beverly Hillsilta kaupan päälle! Nauti nyt yhteensä 6 kauneustuotteesta vain hintaan 14,39 €!

Anna koodi ELOKUU20 kassalla.

VALITSE TILAUSMUOTO

REALHER Matte Liquid Lipstick

Luo upea juhlalook loppukesään uudella suosikkihuulipunalla! REALHER Liquid Lipstick huulipunan täydellisen vaaleanpunainen sävy sopii kaikkiin tilanteisiin. Huulipunan syväpigmenttinen, juokseva koostumus antaa silkinpehmeän lopputuloksen, joka kestää huulilla. Pakkaus on sovitettu upeasti yhteen kuukauden Glossyboxin kanssa!

VALITSE TILAUSMUOTO

ModelCo Liquid Metal Eyeshadow

Vie silmämeikkisi uudelle tasolle innovatiivisen australialaismerkki ModelCo:n avulla. Kullanhohtoinen Liquid Metal Eyeshadow antaa trendikkään metallisen lookin ja sen juokseva koostumus sopii niin eyelineriksi kuin luomiväriksi antamaan upeaa kullanhohdetta katseeseen.

VALITSE TILAUSMUOTO

GLOSSYBOX Skincare Eye Boost Cream

Eksklusiivinen uusi julkaisu! Glossybox lanseeraa oman ihonhoitosarjan! Eye Boost Cream silmänympärysvoiteen kevyt, nopeasti imeytyvä koostumus vähentää tehokkaasti tummia silmänalusia ja turvotusta. Lisää kolme tippaa silmänympärysiholle ja taputtele hellävaraisesti ihoon. 100 % vegaaninen ja cruelty free!

VALITSE TILAUSMUOTO
Tilaus FAQ

Glossybox on kauneusboksipalvelu, joka tuo luksusta arjen keskelle. Saat kuukausittain boksin, joka sisältää vähintään viisi huolella valittua kauneustuotetta kauniisti paketoituna ylelliseen rasiaan. Glossyboxista löydät kauneustuotteita klassikkomerkeiltä sekä uusilta jännittäviltä tuotemerkeiltä ja boksien sisältö vaihtelee joka kuukausi, jotta se on ihana yllätys joka kerta kun avaat sen!

Bokseistamme löydät kosmetiikkaa, ihonhoitoa, hiustenhoitotuotteita ja paljon muuta! 

Harmillista kuulla, jos olet päättänyt lopettaa GLOSSYBOX tilauksesi. Jos voimme auttaa sinua löytämään sopivamman tilausmuodon tai sinulla on jotakin kysyttävää tilauksestasi, otathan yhteyttä meidän asiakaspalveluumme Glossytilisi kautta ja autamme sinua mielellämme.

Voit koska tahansa lopettaa jatkuvan tilauksen. Lopettaaksesi kuukausitilauksen toimi näin:

- Kirjaudu glossy-tilillesi

- Klikkaa Käyttäjätilini > Kuukausittaiset tilaukset > Lopeta tilaus

Pyydämme sinua huomioimaan, että noudatamme yhden kuukauden irtisanomisaikaa jatkuvassa ja määräaikaisessa tilauksessa. Peruuttaessasi jatkuvan tilauksen, viimeinen boksisi on seuraavan kuukauden boksi. Määräaikainen tilaus päättyy tilausjaksosi viimeiseen kuukauteen, kun irtisanot tilauksen 1kk ennen viimeistä boksiasi. 

 Sinulla on 14 päivän katumisoikeus, joka tarkoittaa, että tilauksesi voidaan peruuttaa kokonaan jos haluat keskeyttää tilauksen 14 päivän sisällä ostohetkestä (joissakin tapauksissa ensimmäinen boksisi saattaa olla ehditty jo lähettää ja silloin tämä jää ainoaksi boksiksi).

Et voi enää uudelleenaktivoida tilaustasi, jos olet ehtinyt päättää sen. 

GLOSSYCredits -pisteesi jäävät Glossybox -tilillesi peruutuksen jälkeen. (GLOSSYCredits- pisteet ovat voimassa vuoden ajan pisteiden keräämisestä).

GLOSSYBOX on täydellinen lahja kaikille kauneudenhoitoa rakastaville! Klikkaa tästä ja pääset lahjakorttisivulle, josta voit helposti ja nopeasti ostaa elektronisen lahjakortin ja antaa läheisellesi ihanan yllätyksen!

Voit valita joko 6- tai 12 kuukauden lahjakortin, jonka saat lähetettyä kätevästi sähköpostitse ja lahjan vastaanottaja voi itse aktivoida tilauksen. 

Lahjakortin tilaus loppuu automaattisesti, kun viimeinen boksi on vastaanotettu.

Määräaikainen tilaus uusiutuu automaattisesti yhtä monella kuukaudella kuin alkuperäisessä tilauksessa, mikäli tilausta ei irtisanota vähintään yhtä kuukautta aiemmin tilauksen päättymistä. 

Voit halutessasi päättää määräaikaisen tilauksen Glossybox-tililtäsi, jos et halua uusia tilausta. Voimassa olevan tilauksen kohdalta löydät "Peruuta tilaus" -painikkeen, josta saat päättää tilauksesi. 

Huomaa, että aktiivista määräaikaista tilausta ei voi keskeyttää kesken tilausjakson vaan se päättyy vasta kun tilauksen kuukaudet ovat tulleet täyteen.