Siirry pääsnäyttöön

Kuukauden boksi | GLOSSYBOX

Viimeinen tilaisuus! Hemmottele itseäsi ja nauti omasta ajasta kauneusboksimme parissa kotona! <br>Kiiruhda ja tilaa ikoninen roosa Glossybox , joka on täynnä kauneusyllätyksiä! <br>Kuukauden boksissa All Eyes On Me löydät kosmetiikkaa ja hiustenhoitoa, joka saa sinut hehkumaan! Nyt saat 30 % alennuksen ensimmäisestä boksistasi! Norm. hinta 17,99 €/kk. Saat yhteensä 5 ihanaa kauneustuotetta nyt vain 12,59 €.

Viimeinen tilaisuus! Hemmottele itseäsi ja nauti omasta ajasta kauneusboksimme parissa kotona!
Kiiruhda ja tilaa ikoninen roosa Glossybox , joka on täynnä kauneusyllätyksiä!
Kuukauden boksissa All Eyes On Me löydät kosmetiikkaa ja hiustenhoitoa, joka saa sinut hehkumaan! Nyt saat 30 % alennuksen ensimmäisestä boksistasi! Norm. hinta 17,99 €/kk. Saat yhteensä 5 ihanaa kauneustuotetta nyt vain 12,59 €.

GLOSSYBOX MAALISKUU - ALL EYES ON ME

Spotlight on– ota paikkasi parrasvaloissa! 

Uusi kauneuskuukausi ja maaliskuun GLOSSYBOX on täällä! All Eyes On Me -teema asettaa sinut parrasvaloihin ja boksin jännittävien kauneustuotteiden avulla loihdit raikkaan lookin, jossa silmäsi ovat keskipisteenä! Yllätä itsesi kuukauden boksilla ja löydä viisi upeaa kosmettiikkatuotetta joihin ihastua! Liity glossieksi nyt - It's time to shine! 

Liity nyt ja saat ensimmäisen GLOSSYBOXin 30 % alennuksella koodilla BEAUTY30! Saat yhteensä 5 ylellistä kauneustuotetta vain 12,59 €

TILAA NYT

Sleek MakeUP

Sleek MakeUP Highlightning Palette ”Solstice” - on must-have paletti, josta löydät neljä erilaista korostussävyä puuteri- ja voidemuodossa. Käytä mieleistäsi sävyä tai sekoita niitä keskenään ja korosta kasvojesi korkeimpia kohtia kuten poskipäitä, nenäluuta ja kulmaluuta. Paletti sopii myös luomiväriksi tai keholle luomaan kauniin kuulas look. Ylellisessä rasiassa on mukana myös kätevä sivellin. 

TILAA

EYEKO BLACK MAGIC MASCARA

All Eyes On Me! Kuukauden Glossybox asettaa katseen keskipisteeseen. Kaikki glossiet saavat Eyekon suositun Black Magic Mascaran, joka antaa maksimaalista pituutta ja volyymia sekä kaarevat, intensiivisen mustat ripset. Kaarevan harjan ansiosta muotoilet ripsesi helposti ja saat täydellisen lopputuloksen. Wow!


Tilaa

LUNA BY LUNA

Luna by Luna - Eyeliner Duo sisältää kaksi rajauskynää klassisissa sävyissä black & Bronze, jotka sopivat niin arkeen kuin juhlaan! Kynien avulla teet kauniit rajaukset ja voit kokeilla niitä joko erikseen tai yhdistelemällä! Duon yhteisarvo on jopa 28 €! 


TILAA

GLOSSYBOX on kauneustuotteiden kestotilauspalvelu. Maksu palvelulle suoritetaan riippuen tilaustyypistä joko kuukausittain tai 3 kk, 6 kk tai vuoden välein. Ensimmäinen boksisi on aina sen kuukauden boksi, jolle tilauspäivämäärä ajoittuu, ellei sivuillamme toisin mainita. Kun tilaus on päättymässä uusiutuu se automaattisesti samalla kuukausimäärällä ellet peruuta sitä. Seuraavat maksut veloitetaan suoramaksuna kuukauden 1. päivän tienoilla. Huomaa, että tilauksen irtisanomisaika on yksi kuukausi. Lue usein kysytyt kysymykset TÄSTÄ

Miten Glossybox toimii

Yllätä itsesi kauneuslahjalla kerran kuussa! Saat kuukausittain ylellisen kauneusboksin täynnä jännittävää kosmetiikkaa ja ihonhoitoa, niin tunnetuilta kuin uusilta tuotemerkeiltä. Jokainen boksi sisältää 5 kauneustuotetta joko täysikokoisena tai kätevänä matkapakkauksena ja mukana saat aina tuotekortin, jossa on tietoja tuotteista ja niiden käytöstä. 

Psst…yritämme parhaamme mukaan muokata boksiemme sisällön kauneusprofiilisi mukaiseksi, jotta tuotteet vastaisivat mahdollisimman hyvin toiveitasi. Samalla meistä on hauska yllättää sinut ja esitellä uusia, jännittäviä tuttavuuksia, joihin et ehkä muuten olisi päässyt tutustumaan! Täyttämällä kauneusprofiilisi opimme tuntemaan sinut ja kauneudenhoitoon liittyvät mieltymyksesi paremmin. Glossybox-tilaajana olet automaattisesti osana maailmanlaajuista kauneusyhteisöämme ja pääset nauttimaan eksklusiivisista eduista, kilpailuista ja mahdollisuuden tilata erikoisjulkaisumme Limited edition boksit ennen muita. 

Liity osaksi kauneusyhteisöämme tänään!

Tilaa nyt!
  • Visa
  • Mastercard
  • Amex
  • Paypal
  • Klarna

2020 © The Hut.com Ltd.