ENSIMMÄINEN GLOSSYBOX NYT VAIN 12,99€! ANNA KOODI: GLOSSY ☀️

GLOSSYBOX - katso lisää kuukauden boksista

BE GLOSSY

Kuukauden
GLOSSYBOX

Koe 6 ihanaa kauneustuotetta erikoiskuvitetussa toukokuun boksissa ja saat Zoevan ylellisen meikkipaletin lahjaksi kun liityt tilaajaksi. Yhteisarvo yli 107 €! Koskee kaikkia tilausmuotoja alkaen vain 15,80 €/kk.

Anna koodi: GLOW

VOITA UPEA VESIPULLO GLACIAL-MERKILTÄ

Muutamaan aurinkoiseen toukokuun boksiin on piilotettu golden ticket! Oletko yksi onnekkaista, joka löytää lipun ja voittaa kultaisen GLACIAL vesipullon? Täydellinen mukaan kesän kaikkiin seikkailuihin!

TILAA NYT

Hair Protection Elixir SPF 20

Oletko kuullut Monoista? Sana tarkoittaa "hajustettua öljyä" ja on sekoitus tahitigardenia kukkaa ja kookospähkinäöljyä. Polyneesiassa tätä hyväntuoksuista öljyä on käytetty yli tuhat vuotta sen kosteuttavien ja hoitavien ominaisuuksien ansiosta. Ranskalaiselta Mélusine Cosmeticsilta kaikki Glossiet saavat testata Hair Protection Elixir SPF20, joka saa ajatukset eksoottiselle paratiisisaarelle. Lisää muutama pisara kuiviin tai pyyhekuiviin latvoihin. Muutama pisara riittää suojaamaan hiuksia haitallisilta UV-säteiltä (ja antamaan ihanaa tuoksua hiuksiin!).

aloita tilaus

Heleyttävä Primer SPF 15 -aurinkosuojalla

Anna ihollesi ekstra paljon hehkua Illuminating Primer SPF15 Monu Skincarelta. Hehkua antava pohjustusvoide on vegaaninen, sopii kaikille ihotyypeille ja sisältää kosteuttavia ainesosia kuten hyaluronihappoa ja E-vitamiinia. Käytä yksinään tai primerina meikkivoiteen alla.

Aloita tilaus

Luscious Lip Stain kauden trendivärissä!

Anna väriä huulillesi Douccen Luscious Lip Stain huulikiillolla kauden trendisävyssä “Passion Peach”. Valitse joko täysi peittävyys tai kevyttä väriä riippuen jos levität tuotetta applikaattorin avulla tai taputellen kevyesti sormella. Haluatko entistäkin glossyt huulet? Lisää huulirasvaa päälle!

Aloita tilaus

Miten GLOSSYBOX toimii

Löydä uudet suosikit

GLOSSYBOXIN idea✨Ihana kauneusyllätys kerran kuussa

✨Koe tämän hetken kauneustrendit

✨Löydä uudet suosikit kosmetiikasta ihonhoitoon

✨ Useita tilausmuotoja - löydä sinulle sopiva vaihtoehto

x
x
x
x
x
x
x

Kaikki mitä haluat tietää tilauksesta

Glossybox on kauneusboksipalvelu, joka tuo luksusta arjen keskelle. Saat kuukausittain boksin, joka sisältää vähintään viisi huolella valittua kauneustuotetta kauniisti paketoituna ylelliseen rasiaan. Glossyboxista löydät kauneustuotteita klassikkomerkeiltä sekä uusilta jännittäviltä tuotemerkeiltä ja boksien sisältö vaihtelee joka kuukausi, jotta se on ihana yllätys joka kerta kun avaat sen!

Bokseistamme löydät kosmetiikkaa, ihonhoitoa, hiustenhoitotuotteita ja paljon muuta! 

Harmillista kuulla, jos olet päättänyt lopettaa GLOSSYBOX tilauksesi. Jos voimme auttaa sinua löytämään sopivamman tilausmuodon tai sinulla on jotakin kysyttävää tilauksestasi, otathan yhteyttä meidän asiakaspalveluumme Glossytilisi kautta ja autamme sinua mielellämme.

Voit koska tahansa lopettaa jatkuvan tilauksen. Lopettaaksesi kuukausitilauksen toimi näin:

- Kirjaudu glossy-tilillesi

- Klikkaa Käyttäjätilini > Kuukausittaiset tilaukset > Lopeta tilaus

Pyydämme sinua huomioimaan, että noudatamme yhden kuukauden irtisanomisaikaa jatkuvassa ja määräaikaisessa tilauksessa. Peruuttaessasi jatkuvan tilauksen, viimeinen boksisi on seuraavan kuukauden boksi. Määräaikainen tilaus päättyy tilausjaksosi viimeiseen kuukauteen, kun irtisanot tilauksen 1kk ennen viimeistä boksiasi. 

 Sinulla on 14 päivän katumisoikeus, joka tarkoittaa, että tilauksesi voidaan peruuttaa kokonaan jos haluat keskeyttää tilauksen 14 päivän sisällä ostohetkestä (joissakin tapauksissa ensimmäinen boksisi saattaa olla ehditty jo lähettää ja silloin tämä jää ainoaksi boksiksi).

Et voi enää uudelleenaktivoida tilaustasi, jos olet ehtinyt päättää sen. 

GLOSSYCredits -pisteesi jäävät Glossybox -tilillesi peruutuksen jälkeen. (GLOSSYCredits- pisteet ovat voimassa vuoden ajan pisteiden keräämisestä).

GLOSSYBOX on täydellinen lahja kaikille kauneudenhoitoa rakastaville! Klikkaa tästä ja pääset lahjakorttisivulle, josta voit helposti ja nopeasti ostaa elektronisen lahjakortin ja antaa läheisellesi ihanan yllätyksen!

Voit valita joko 6- tai 12 kuukauden lahjakortin, jonka saat lähetettyä kätevästi sähköpostitse ja lahjan vastaanottaja voi itse aktivoida tilauksen. 

Lahjakortin tilaus loppuu automaattisesti, kun viimeinen boksi on vastaanotettu.

Määräaikainen tilaus uusiutuu automaattisesti yhtä monella kuukaudella kuin alkuperäisessä tilauksessa, mikäli tilausta ei irtisanota vähintään yhtä kuukautta aiemmin tilauksen päättymistä. 

Voit halutessasi päättää määräaikaisen tilauksen Glossybox-tililtäsi, jos et halua uusia tilausta. Voimassa olevan tilauksen kohdalta löydät "Peruuta tilaus" -painikkeen, josta saat päättää tilauksesi. 

Huomaa, että aktiivista määräaikaista tilausta ei voi keskeyttää kesken tilausjakson vaan se päättyy vasta kun tilauksen kuukaudet ovat tulleet täyteen.