NYT SAAT JOULUKUUN BOKSIN VAIN 14,39 € LIITTYESSÄSI KUUKAUSITILAAJAKSI! KOODI: BEST20

GLOSSYBOX - lue lisää kuukauden boksista

JOULUKUUN BOKSI ON TÄÄLLÄ!

JOULUKUUN BOKSI ON TÄÄLLÄ!

Vuoden taianomaisin aika on vihdoin täällä! Koe erikoiskuvitettu ja ylellinen joulukuun boksi Best Time of The Year - arvo jopa yli 155 €! Hemmottele itseäsi 5 valikoidulla kauneustuotteella. Juuri nyt saat 20 % alennuksen kun liityt kuukausitilaajaksi. Hinta vain 14,39 € koodilla: BEST20.

JOULUKUUN BEST TIME OF THE YEAR

Joulukuun GLOSSYBOX on maaginen talviboksi täynnä jännittävää kosmetiikkaa ja ihonhoitoa! Tämän kuukauden erikoiskuvitettu boksi antaa sinulle kaikkea tuotteista, jotka hoitavat ja suojaavat, ylelliseen kosmetiikkaan, joilla valmistaudut kauden juhlahetkiin. Saat mm. testata ihonhoitoa ammattimaiselta Symbiosis-merkiltä sekä silkinpehmeää geelikynää suositulta NUDESTIX:ilta. Kurkista kimaltavan kannen alle ja koe suosikkituotteemme talveen. Uutena tilaajana saat 20 % alennuksen ensimmäisestä boksistasi - tilaa kuukauden erikoiskuvitettu boksi vain hintaan 14,39 €.

20 % ALENNUS

NUDESTIX - Gel Color Lip + Cheek Balm "Posh" & "Siren"

Innovatiiivinen geelikynä suositulta NUDESTIX:ilta antaa huulillesi kuultavan lopputuloksen tasaisella peittävyydellä. Silkinpehmeä koostumus kasvipohjaisilla öljyillä levittyy helposti huulille ja antaa kevyen värin, joka pysyy. Kynää voidaan käyttää myös poskipunana. Glossiet saavat joko roosan "Posh" tai punaisen "Siren" sävyn.

liity tilaajaksi

Symbiosis - [Hyaluronic Acid + Pullulan] - Prestige Tightening & Resplendent Eye Mask

Virkistä silmänympärysihoa kiinteyttävällä ja kosteuttavalla silmänaamiolla. Eksklusiivinen ihonhoitomerkki Symbiosis yhdistää aktiivisia ainesosia kuten hyaluronihappoa, pullulan ja sheavoita, jotka vähentävät turvotusta sekä juonteiden syntymistä ja tummia silmänalusia.

liity tilaajaksi

MONU Professional Skincare - Soothing Facial Oil

Anna ihosi palautua tämän rauhoittavan kasvoöljyn avulla, joka parantaa ärsyyntynyttä ja herkkää ihoa. Kosteuttava santelipuu ja laventeliöljy uudistaa ihoa samalla kun rypälesiemen öljy vahvistaa ihoa. Käytä puhdistetulle iholle yksinään tai seerumin ja kasvovoiteen jälkeen.

liity tilaajaksi
Tilaus FAQ

Glossybox on kauneusboksipalvelu, joka tuo luksusta arjen keskelle. Saat kuukausittain boksin, joka sisältää vähintään viisi huolella valittua kauneustuotetta kauniisti paketoituna ylelliseen rasiaan. Glossyboxista löydät kauneustuotteita klassikkomerkeiltä sekä uusilta jännittäviltä tuotemerkeiltä ja boksien sisältö vaihtelee joka kuukausi, jotta se on ihana yllätys joka kerta kun avaat sen!

Bokseistamme löydät kosmetiikkaa, ihonhoitoa, hiustenhoitotuotteita ja paljon muuta! 

Harmillista kuulla, jos olet päättänyt lopettaa GLOSSYBOX tilauksesi. Jos voimme auttaa sinua löytämään sopivamman tilausmuodon tai sinulla on jotakin kysyttävää tilauksestasi, otathan yhteyttä meidän asiakaspalveluumme Glossytilisi kautta ja autamme sinua mielellämme.

Voit koska tahansa lopettaa jatkuvan tilauksen. Lopettaaksesi kuukausitilauksen toimi näin:

- Kirjaudu glossy-tilillesi

- Klikkaa Käyttäjätilini > Kuukausittaiset tilaukset > Lopeta tilaus

Pyydämme sinua huomioimaan, että noudatamme yhden kuukauden irtisanomisaikaa jatkuvassa ja määräaikaisessa tilauksessa. Peruuttaessasi jatkuvan tilauksen, viimeinen boksisi on seuraavan kuukauden boksi. Määräaikainen tilaus päättyy tilausjaksosi viimeiseen kuukauteen, kun irtisanot tilauksen 1kk ennen viimeistä boksiasi. 

 Sinulla on 14 päivän katumisoikeus, joka tarkoittaa, että tilauksesi voidaan peruuttaa kokonaan jos haluat keskeyttää tilauksen 14 päivän sisällä ostohetkestä (joissakin tapauksissa ensimmäinen boksisi saattaa olla ehditty jo lähettää ja silloin tämä jää ainoaksi boksiksi).

Et voi enää uudelleenaktivoida tilaustasi, jos olet ehtinyt päättää sen. 

GLOSSYCredits -pisteesi jäävät Glossybox -tilillesi peruutuksen jälkeen. (GLOSSYCredits- pisteet ovat voimassa vuoden ajan pisteiden keräämisestä).

GLOSSYBOX on täydellinen lahja kaikille kauneudenhoitoa rakastaville! Klikkaa tästä ja pääset lahjakorttisivulle, josta voit helposti ja nopeasti ostaa elektronisen lahjakortin ja antaa läheisellesi ihanan yllätyksen!

Voit valita joko 6- tai 12 kuukauden lahjakortin, jonka saat lähetettyä kätevästi sähköpostitse ja lahjan vastaanottaja voi itse aktivoida tilauksen. 

Lahjakortin tilaus loppuu automaattisesti, kun viimeinen boksi on vastaanotettu.

Määräaikainen tilaus uusiutuu automaattisesti yhtä monella kuukaudella kuin alkuperäisessä tilauksessa, mikäli tilausta ei irtisanota vähintään yhtä kuukautta aiemmin tilauksen päättymistä. 

Voit halutessasi päättää määräaikaisen tilauksen Glossybox-tililtäsi, jos et halua uusia tilausta. Voimassa olevan tilauksen kohdalta löydät "Peruuta tilaus" -painikkeen, josta saat päättää tilauksesi. 

Huomaa, että aktiivista määräaikaista tilausta ei voi keskeyttää kesken tilausjakson vaan se päättyy vasta kun tilauksen kuukaudet ovat tulleet täyteen.