LIITY KUUKAUSITILAAJAKSI JA SAAT ENSIMMÄISEN BOKSIN VAIN 14,39 € KOODILLA: PRETTY20

GLOSSYBOX - katso lisää kuukauden boksista

20 % ENSIMMÄISESTÄ BOKSISTASI

Pretty Pleasures

Uudista beautyrutiinisi kuukauden ikonisella roosalla boksilla täynnä ihania kauneusyllätyksiä! Lue lisää alta!

Maaliskuun GLOSSYBOX

5 ihanaa kauneustuotetta - arvo yli 90 €

Kuukauden ikoninen roosa boksi 🧁Pretty Pleasures🧁 sisältää viisi kauneusyllätystä, jotka tuovat piristystä arkeen ja kauneusrutiiniisi maaliskuussa.✨ Kaikki saavat kokeilla mm. Avant Skincaren ylellistä huulikuorintaa ja duoa, joka antaa silmillesi upeaa glowta!

Aloita tilaus tänään ja saat 20 % alennus ensimmäisestä boksistasi koodilla: PRETTY20*

* Koskee jatkuvaa kuukausitilausta

Aloita tilaus

Hyvästi kuivat talvihuulet!

Ylellinen huulikuorinta Avant Skincarelta taikoo nopeasti pehmeän ja sileän lopputuloksen.
Anna huulillesi hoitava käsittely Velvet Perfecting Rose Sugar Lip Scrub Avant Skincarelta. Ruusu kuorii hellävaraisesti kuolleet ihosolut ja antaa pehmeät, sileät huulet. Valoa heijastavat ominaisuudet antaa huulillesi ekstra hehkua. Pioni on tulehdusta estävä ja auttaa suojaamaan huulia ilman epäpuhtauksilta. Makea manteli on täynnä hoitavaa e-vitamiinia, joka myös pehmittää. Lisää pieni määrä kosteutetuille huulille, hiero pyörivin liikkein ja anna vaikuttaa 1-2 min. Huuhtele ja kuivaa puhtaalla kasvopyyhkeellä.

aloita tilaus

Let your eyes glow!

Maaliskuun boksissa saat kokeilla jännittävää duoa, joka tuo silmäsi esiin!
Ihanan voidemainen luomivärin pohjustaja Stuck on you The Beauty Cropilta antaa luomivärillesi intensiivisemmän sävyn ja väri pysyy luomilla paremmin. Hoitavat ainesosat kosteuttavat samalla luomen herkkää ihoa.
Boksistasi löydät lisäksi Foil Metallic Eyeshadow luomivärin Lottie Londonilta, joka kehystää silmäsi kauniisti ja antaa metallista hohdetta. Rakastamme, että tuote on vegaaninen!

Aloita tilaus
Kokeile GLOSSYBOXIA

Nauti ihanasta kauneusyllätyksestä kerran kuussa


✓ Tilaus alk. vain 15,80 /kk
✓ Mukana väh. 5 kauneustuotetta
✓Boksin arvo aina korkeampi kun mitä maksat
✓ Ilmainen toimitus
✓ Joustava - valittavana useita tilausmuotoja
✓ Nyt 20 % alennus ensimmäisestä boksista koodilla: PRETTY20*

* Koskee jatkuvaa kuukausitilausta.

Liity GLOSSIEKSI

Miten GLOSSYBOX toimii

Löydä uudet suosikit

GLOSSYBOXIN idea



✨Ihana kauneusyllätys kerran kuussa

✨Koe tämän hetken kauneustrendit

✨Löydä uudet suosikit kosmetiikasta ihonhoitoon

✨ Useita tilausmuotoja - löydä sinulle sopiva vaihtoehto

x
x
x
x
x
x
x
Kaikki mitä haluat tietää tilauksesta

Glossybox on kauneusboksipalvelu, joka tuo luksusta arjen keskelle. Saat kuukausittain boksin, joka sisältää vähintään viisi huolella valittua kauneustuotetta kauniisti paketoituna ylelliseen rasiaan. Glossyboxista löydät kauneustuotteita klassikkomerkeiltä sekä uusilta jännittäviltä tuotemerkeiltä ja boksien sisältö vaihtelee joka kuukausi, jotta se on ihana yllätys joka kerta kun avaat sen!

Bokseistamme löydät kosmetiikkaa, ihonhoitoa, hiustenhoitotuotteita ja paljon muuta! 

Harmillista kuulla, jos olet päättänyt lopettaa GLOSSYBOX tilauksesi. Jos voimme auttaa sinua löytämään sopivamman tilausmuodon tai sinulla on jotakin kysyttävää tilauksestasi, otathan yhteyttä meidän asiakaspalveluumme Glossytilisi kautta ja autamme sinua mielellämme.

Voit koska tahansa lopettaa jatkuvan tilauksen. Lopettaaksesi kuukausitilauksen toimi näin:

- Kirjaudu glossy-tilillesi

- Klikkaa Käyttäjätilini > Kuukausittaiset tilaukset > Lopeta tilaus

Pyydämme sinua huomioimaan, että noudatamme yhden kuukauden irtisanomisaikaa jatkuvassa ja määräaikaisessa tilauksessa. Peruuttaessasi jatkuvan tilauksen, viimeinen boksisi on seuraavan kuukauden boksi. Määräaikainen tilaus päättyy tilausjaksosi viimeiseen kuukauteen, kun irtisanot tilauksen 1kk ennen viimeistä boksiasi. 

 Sinulla on 14 päivän katumisoikeus, joka tarkoittaa, että tilauksesi voidaan peruuttaa kokonaan jos haluat keskeyttää tilauksen 14 päivän sisällä ostohetkestä (joissakin tapauksissa ensimmäinen boksisi saattaa olla ehditty jo lähettää ja silloin tämä jää ainoaksi boksiksi).

Et voi enää uudelleenaktivoida tilaustasi, jos olet ehtinyt päättää sen. 

GLOSSYCredits -pisteesi jäävät Glossybox -tilillesi peruutuksen jälkeen. (GLOSSYCredits- pisteet ovat voimassa vuoden ajan pisteiden keräämisestä).

GLOSSYBOX on täydellinen lahja kaikille kauneudenhoitoa rakastaville! Klikkaa tästä ja pääset lahjakorttisivulle, josta voit helposti ja nopeasti ostaa elektronisen lahjakortin ja antaa läheisellesi ihanan yllätyksen!

Voit valita joko 6- tai 12 kuukauden lahjakortin, jonka saat lähetettyä kätevästi sähköpostitse ja lahjan vastaanottaja voi itse aktivoida tilauksen. 

Lahjakortin tilaus loppuu automaattisesti, kun viimeinen boksi on vastaanotettu.

Määräaikainen tilaus uusiutuu automaattisesti yhtä monella kuukaudella kuin alkuperäisessä tilauksessa, mikäli tilausta ei irtisanota vähintään yhtä kuukautta aiemmin tilauksen päättymistä. 

Voit halutessasi päättää määräaikaisen tilauksen Glossybox-tililtäsi, jos et halua uusia tilausta. Voimassa olevan tilauksen kohdalta löydät "Peruuta tilaus" -painikkeen, josta saat päättää tilauksesi. 

Huomaa, että aktiivista määräaikaista tilausta ei voi keskeyttää kesken tilausjakson vaan se päättyy vasta kun tilauksen kuukaudet ovat tulleet täyteen.