Ilmainen mysteerilaatikko (arvo yli 500 puntaa), kun ostat kuukauden laatikon!

July 2023 Summer Escape Glossy Mag | GLOSSYBOX

Glossy Mag July 2023 banner

Hei Glossiet

Parasta kesässä on, että arki saa ylleen taianomaisen suodattimen. Tosielämän askareet jäävät tauolle pitkinä valoisina iltoina, joina ei ole tarvetta takille. Nyt voi todellakin toteuttaa "Summer Escapen" kaikesta stressiin, nopeaan tahtiin ja kiireeseen liittyvästä. Saatat nauttia rentouttavista kesäpäivistä tai suosia mieluummin nopeatempoista lomaa. Vietitpä sitten päivät surffatessa Los Angelesissa tai Mallorcan rannalla, toivomme sinulle ihanaa ja mukavaa kesää!
Kuukauden boksi sisältää kaiken tarvittavan ylivertaista kesälomaa varten! Saat muun muassa C-vitamiinirikkaan seerumin, lämpimänsävyisiä matta- ja hohtovärejä sisältävän luomiväripaletin sekä SPF50+-suojakertoimellisen huulivoiteen. Toivomme sinun pitävän boksista yhtä paljon kuin me!


Stay Glossy ja hyvää kesää

Louice ja muut GLOSSYBOX-tiimin jäsenet

LUE LISÄÄ KUUKAUDEN BOKSISTA

JUURI NYT

Ansaitse GLOSSY Credits -pisteitä vastaamalla tuotekyselyihin!

Haluamme erittäin mielellämme tietää, mitä pidit GLOSSYBOXin heinäkuun "Summer Escape" -boksiversion tuotteista! Napsauta alla olevaa linkkiä vastaksesi tuotekyselyihin. Saat kiitokseksi GLOSSY Credits -pisteitä, joita voit käyttää lookfantastic.fi-sivustolla. Löydät sivustolta sellaisia tuotemerkkejä kuin MAC, The Ordinary, bareMinerals, Urban Decay ja monia muita tuotemerkkejä. Psst! Saat GLOSSY Credits -pisteitä myös kutsumalla ystävän mukaan tai jättämällä tuotearvostelun. Kirjaudu tilillesi jo tänään aloittaaksesi Glossy Credits -pisteiden keräämisen!

VASTAA KYSELYIHIN TÄÄLLÄ
Next box

Seuraava boksi:
Bold, Brave & Beautiful

Ota askel ja uskalla olla oma itsesi sormenpäihin asti nyt loppukesällä! Elokuussa noudatamme tunnuslausetta “Bold, Brave & Beautiful”, jolla haluamme innoittaa sinua rikkomaan normeja ja jättämään muiden mielipiteet ja ajatukset huomiotta. Nyt elokuussa meillä ei ole myöskään vain yhtä boksia vaan kolme erikoissuunniteltua boksia. Emme hillitse itseämme ja panostamme värikkäisiin meikkityyleihin sekä runsaan tyylikkäinä erottuviin hiuksiin. Koska haluamme tässä kuussa vain tulla nähdyksi ja kuulluksi! Siksi olemme laittaneet elokuun boksiin tuotteita, jotka auttavat sinua muuntautumaan itsevarmimmaksi, rohkeimmaksi ja kauneimmaksi versioksi itsestäsi! Saat muun muassa kulmatuotteen Pixi-tuotemerkiltä, vartalovoiteen Rituals-tuotemerkiltä sekä huulivoiteen Carmex-tuotemerkiltä.