Ilmainen mysteerilaatikko (arvo yli 500 puntaa), kun ostat kuukauden laatikon!

Babor 2023 | GLOSSYBOX

Babor Limited Edition 2023

💚 GLOSSYBOX x BABOR LIMITED EDITION 💚

Ylpeänä esittelemme: GLOSSYBOX x BABOR Limited Edition -boksin! BABOR on ollut pitkään suuressa suosiossa teidän Glossieiden keskuudessa ja meillä Glossy-toimistolla. Olemme täyttäneet ihanan keväänvihreän boksin yhteistyössä tuotemerkin kanssa ja laittaneet siihen kuusi suosikkituotettamme sen tuotevalikoimasta. Arvo yli 160 euroa!

GLOSSYBOX x Babor Limited Edition

Lanseeraamme nyt GLOSSYBOX x Babor Limited Edition -boksin! Saat kuusi ihonhoitotuotetta, joiden arvo on yli 160 euroa. Edulliseen 39.90 euron tilaajahintaan (normaalihinta 49,90 euroa)!

10 % alennusta kaikista tilauksista & 10 € alennuksen Babor – boksin!

Liity nyt GLOSSYBOX-jäseneksi! Juuri nyt saat 10 % alennusta kaikista tilauksista sekä 10 euron alennuksen GLOSSYBOX x Babor Limited Edition -boksista  (normaalihinta 49,90 €). Syötä koodi “GLOSSYBABOR”

LIITY TILAAJAKSI
Sneak Peek

Babor – Cleanformance Renewal Overnight Mask
Täysikokoinen! Arvo 38,90€

Yönaamio on välttämätön ihonhoitorutiinin vaihe! Siksi olemme laittaneet GLOSSYBOX x Babor Limited Edition -boksiin "Cleanformance Renewal Overnight Mask" -yönaamion. Yönaamio vaikuttaa nukkumisen aikana ja antaa sinun herätä virkeän ja elinvoimaisen ihon kera. Sisältää muun muassa omenasta saatavaa pektiiniä, pre- ja probioottisia yhdisteitä sekä punavaahterasta saatavaa kaarnauutetta. Ihostasi tulee kiinteämpi ja kosteutetumpi!

Sneak Peek 2

Babor – Doctor Babor Power Ampoules Hyaluronic Acid
Matkakokoinen! Arvo 21,40€

BABOR-tuotemerkin seerumiampullit ovat olleet mukana useissa GLOSSYBOXin kuukausibokseissa, ja tilaajamme ovat arvostaneet niitä todella paljon. Saat GLOSSYBOX x BABOR Limited Edition -boksin mukana testattavaksesi BABOR-tuotemerkin "Doctor BABOR Power Ampoules Hyaluronic Acid" -ampullit. Ne sisältävät kahdeksaa eri hyaluronihappoa ja tripeptidiä, jotka kosteuttavat intensiivisesti kaikkia ihokerroksia.

Sneak Peek 3

Babor – Cleanformance Awakening Eye Cream
Täysikokoinen! Arvo 38,90€

Etsitkö silmänympärysvoidetta, joka kosteuttaisi ihoa sekä pienentäisi samalla silmäpusseja ja häivyttäisi silmänalusten tummuutta? Voit nyt lopettaa etsinnän! Yksi GLOSSYBOX x BABOR Limited Edition -boksin mukana saamistasi tuotteista on "Cleanformance Awakening Eye Cream" -silmänympärysvoide, joka tarjoaa ratkaisun juuri näihin tarpeisiin! Voide sisältää lisäksi myös pre- ja probioottisia yhdisteitä, jotka vahvistavat ihon suojakerrosta; sekä punavaahterasta saatavaa kaarnauutetta, joka kiinteyttää ihoa ja tekee siitä kimmoisamman.