Ilmainen mysteerilaatikko (arvo yli 500 puntaa), kun ostat kuukauden laatikon!

Generation Glossy | GLOSSYBOX

GIRLS Limited Edition 2023

💛 GLOSSYBOX GIRLS LIMITED EDITION 💛

Good vibes only! Lanseeraamme nyt Girls Limited Edition -boksin, joka on täytetty 9 ihanalla meikki-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteella. Boksin hinta on 17,90 euroa tilaajille ja 19,90 euroa kaikille muille. Sen arvo on yli 80 euroa!

Liity GLOSSYBOX-jäseneksi – saat alennusta tilauksestasi ja GIRLS Limited Edition -boksista!

GLOSSYBOX on paras "life hack" ja boksin avulla kenestä tahansa voi tulla kauneuden asiantuntija. Juuri nyt saat 15 % alennusta kaikista tilauksista JA 10 % alennusta Girls Limited Edition-boksista kun ostat ne yhdessä. Girls -boksi sisältää tuotteita merkeiltä kuin Banila Co, Filorga, Skin Proud ja The Body Shop. Sen arvo on yli 80 euroa! Syötä koodi GOODVIBES kassalla.

OSTA NYT

Esimakua GLOSSYBOX Girls Limited Edition -boksista


✨Arvo yli 80 euroa!

✨ 9 tuotetta

✨ Hinta: 17,90 euroa tilaajille ja 19,90 euroa kaikille muille.

SNEAK PEEK 1 – The Body Shop

Tuo esiin rohkea ja värikäs puolesi The Body Shop -tuotemerkin "Vinyl Lip Gloss" -huulikiillon avulla! Vegaaninen huulikiilto viimeistelee huulet puolikiiltävällä tahraamattomalla vinyylikiillolla, joka kosteuttaa huulia jopa 12 tuntia. Huulikiillon verenpunainen "My Voice" -värisävy nostaa minkä tahansa meikkityylin uudelle tasolle.

Banila Co – Clean it Zero Cleansing Balm Original Miniature Set (2)

Puhdistusvoide, joka muuttuu tasaiseksi öljyksi kuivalle iholle levittämisen yhteydessä ja poistaa tehokkaasti epäpuhtauksia ja jopa vedenkestävää meikkiä. Puhdistaa ihon syvävaikutteisesti ja jättää sen samalla kosteutetun tuntuiseksi. Annostele sormilla pieni määrä voidetta, hiero se kuivalle iholle ja huuhtele pois haalealla vedellä.