Ilmainen mysteerilaatikko (arvo yli 500 puntaa), kun ostat kuukauden laatikon!

LH Cosmetics 2023 | GLOSSYBOX

LH Cosmetics Limited Edition 2023

🖤 GLOSSYBOX x LH COSMETICS LIMITED EDITION 🖤

Voit nyt ostaa GLOSSYBOX x LH cosmetics Limited Edition-boksin! Boksin sisältää viisi meikkituotetta LH Cosmetics -tuotemerkiltä. Tuotteiden arvo on yli 120 euroa. Tilaajana voit lunastaa sen itsellesi edulliseen 29,90 euron hintaan! Normaalihinta: 39,90 €

GLOSSYBOX X LH COSMETICS LIMITED EDITION 2023

Tilaajana sinulla on mahdollisuus ostaa boksi ennen sen virallista lanseerausta. Toukokuun 10. päivänä tilaajat voivat klikata boksin kotiin jo klo 10:00, kaikki muut saavat odottaa samana päivänä klo 12:00 asti. Saat lisäksi myös 10 euron alennuksen! Normaalihinta on 39,90 euroa, mutta GLOSSYBOX-tilaajana maksat siitä vain 29,90 euroa.

Sneak Peek 1

LH cosmetics – Shaping Light “Warm Glow”

Monikäyttöinen unelmatuote, joka heleyttää hetkessä. Käytä korostusvärinä ja pohjustusvoiteena tai sekoita päivävoiteesi, vartalovoiteesi tai meikkivoiteesi joukkoon saadaksesi entistä heleämmän tuloksen. Tuotekoostumus sisältää useita hoitavia ja kosteuttavia ainesosia, kuten C- ja E-vitamiinia sekä orjanruusuöljyä.

Sneak Peek 2

LH cosmetics – Infinity Lip Gloss “Pastel Peach”

Voidemainen huulikiilto, joka antaa huulille kauniin hohteen ja kevyesti peittävän tuloksen. Sisältää kosteuttavia ja hoitavia ainesosia, kuten hyaluronihappoa ja E-vitamiinia. Helppokäyttöinen huulikiilto tekee huulistasi pehmeät ja suojaa niitä SPF 15 -aurinkosuojalla.

Sneak Peek 3

LH cosmetics – Infinity Power Lash Soft Volume Mascara

Ripsiväri, joka tuuheuttaa ripsiäsi ja saa ne näyttämään paitsi pidemmiltä myös täyteläisemmiltä. Sisältää provitamiinia, E-vitamiinia sekä jojoba- ja kookospähkinäöljyjä, jotka hoitavat, kosteuttavat ja vahvistavat ripsiä.