Ilmainen mysteerilaatikko (arvo yli 500 puntaa), kun ostat kuukauden laatikon!

GLOSSYBOX x Löwengrip Limited Edition

Löwengrip Limited edition 2022

GLOSSYBOX x LÖWENGRIP Limited Edition

Löwengrip limited edition on vihdoin täällä! Koe skandinaavista & innovatiivista ihonhoitoa kokonaiseen rutiiniin viidellä täysikokoisella tuotteella. Arvo yli 170 €! GLOSSYBOX-tilaajana saat boksin vain hintaan 34,90 € (normaalihinta 44,90 €)*

*Kirjaudu käyttäjätiliin ja Glossy-alennus lasketaan kassalla.

GLOSSYBOX x Löwengrip Limited Edition

Voimme ylpeänä paljastaa, että seuraava Limited Edition boksimme on luotu yhteistyössä ruotsalaisen kauneusmerkki Löwengripin kanssa! Löydä hehkua antavaa ja kosteuttavaa ihonhoitoa – kaikki tämän eksklusiivisen julkaisun tuotteet ovat täysikokoisia ja pakattu upeaan erikoiskuvitettuun boksiin! Julkaistaan 24. helmikuuta hyvin rajoitetussa erässä! Tilaajana saat etuoikeuden julkaisuun ennen muita ja eksklusiivisen Glossy-alennuksen!

tilaa nyt

5 täysikokoista tuotetta - arvo yli 170 €

Tuloshakuisia ja innovatiivisia ihonhoitotuotteita, joihin voit luottaa! Löwengripin tuotteiden ideana on tehdä päivittäisestä kauneusrutiinista vaivatonta hellävaraisilla ja tehokkailla tuotteilla. Pian julkaistavan Limited Edition boksimme ansiosta sinulla on nyt mahdollisuus testata muutamia merkin tuotteita. Kannen alta löydät viisi täysikokoista tuotetta Löwengripin suositusta Instant Glow -sarjasta. Tuotteiden arvo on yhteensä yli 170 € ja boksin hinta on 44,90 €. GLOSSYBOX-tilaajana saat alennuksen ja tilaat omasi vain hintaan 34,90 €!

LOPPUUNMYYTY
Sneak peek # 1

Instant Glow Cleansing Foam

Poista meikki ja epäpuhtaudet tehokkaasti syväpuhdistavalla vaahdolla! Monitehoisen kasvojenpuhdistuksen koostumus tuottaa ylellisen, täyteläisen vaahdon ja stimuloi kollageenin tuotantoa tasaisempaan ihoon ja lisää sen kimmoisuutta.

Sneak peek # 2

Instant Glow Day Mask

Let’s plump and prime! Day Mask antaa sinulle heleän lookin hetkessä. Innovatiivisessa hybridikoostumuksessa yhdistyvät pohjustusvoiteen ja kosteusvoiteen ominaisuudet. Tuote hoitaa ihoa, parantaa sen kuntoa ja heleyttää sitä kauniisti sisältämällään mikrokimalteella.

Sneak peek # 3

Instant Glow Serum Drops

Seerumi, joka antaa ihollesi kosteutta ja säilyttää sen elinvoiman. Tipat auttavat tasoittamaan ihonsävyä ja rakennetta Niasiiniamidin avulla, samalla kun C-vitamiini tasoittaa ihon sävyä ja auttaa vähentämään hentoja juonteita. Tuloksena on heleä iho, joka tuntuu ihanan kosteutetulta.

Mikä on GLOSSYBOX Limited Edition?

Limited Edition on erikoisjulkaisu hyvin rajallisessa määrässä ja julkastaan erikseen tavallisesta boksi-tilauksesta. Nämä boksit sisältävät huolella valittuja tuotteita ja keskittyvät joko erityiseen teemaan tai tuotemerkkiin. Voit hyödyntää keräämäsi Glossy Credit pisteet Limited Edition julkaisuihin ja kuukausiboksien tavoin täyttää tuotekyselyn jälkeenpäin kerätäksesi uusia Glossy Credits pisteitä.