Ilmainen mysteerilaatikko (arvo yli 500 puntaa), kun ostat kuukauden laatikon!

March 2023 - Dreamy Days Glossy Mag | GLOSSYBOX

Glossy Mag February 2023 banner

Hei Glossiet

Maaliskuulla on niin monenlaisia merkityksiä minulle. Se on odotuksen aikaa, jona unelmoin usein keväästä, kesästä ja valoisista illoista. Keväällä on erinomainen tilaisuus aloittaa uusi kauneusrutiini ja kaivaa vihdoin esiin bleiserit, maksimekot ja värikkäät kengät. Minäkin haluan yleensä käyttää romanttisempia värejä meikissäni ja vaalentaa hiuksia jollakin tavalla. On selvää, että kyse on unelmanomaisista "Dreamy Days" -päivistä! Miltä uusi kauneusrutiinisi näyttää keväällä?
Olemme laittaneet kuukauden boksiin muun muassa ihanan kasvoveden, joka virkistää ihoa hetkessä, sekä neutraalin vaaleanpunaisen huulituotteen hehkutetulta kanadalaiselta tuotemerkiltä. Opastamme sinua täällä GLOSSY Magazinessa loihtimaan "Dreamy Days" -tyylin ja paljastamme myös seuraavan suuren meikkitrendin. Mukavaa lukuhetkeä, toivomme sinun pitävän boksista yhtä paljon kuin me!


Stay Glossy!

Louice ja muut GLOSSYBOX-tiimin jäsenet

LUE LISÄÄ KUUKAUDEN BOKSISTA

JUURI NYT

HANKI TYYLI

Ansaitse GLOSSY Credits -pisteitä vastaamalla tuotekyselyihin!

Haluamme erittäin mielellämme tietää, mitä pidit GLOSSYBOXin maaliskuun "Dreamy Days" -boksiversion tuotteista! Napsauta alla olevaa linkkiä vastaksesi tuotekyselyihin. Saat kiitokseksi GLOSSY Credits -pisteitä, joita voit käyttää lookfantastic.fi-sivustolla. Löydät sivustolta sellaisia tuotemerkkejä kuin MAC, The Ordinary, bareMinerals, Urban Decay ja monia muita tuotemerkkejä. Psst! Saat GLOSSY Credits -pisteitä myös kutsumalla ystävän mukaan tai jättämällä tuotearvostelun. Kirjaudu tilillesi jo tänään aloittaaksesi Glossy Credits -pisteiden keräämisen!
VASTAA KYSELYIHIN TÄÄLLÄ
Next box

Seuraava boksi:
Bloom & Grow

Haluamme seuraavan huhtikuun "Bloom & Grow" -boksin toimivan innoitteena sille, että uskaltaisit laajentaa käsitystäsi kauneudesta ja puhjeta kukkaan. Mitkä värit, meikit ja ihonhoitotuotteet saavat sinut tuntemaan olosi kaikkein itsevarmimmilta? Löydä tiesi takaisin juurille ja yhdistä luottovalintoja uusiin tuotteisiin. Seuraavan boksin kannen alle kätkeytyy muun muassa aurinkosuojan sisältävä pohjustusvoide sekä heleyttävä spraysuihke – ehkä jommastakummasta tulee uusi kauneuden suosikkituotteesi?