Ilmainen mysteerilaatikko (arvo yli 500 puntaa), kun ostat kuukauden laatikon!

May 2023 City Glow Glossy Mag | GLOSSYBOX

Glossy Mag May 2023 banner

Hei Glossiet

Toukokuu ei voisi olla selvempi merkki siitä, että pian kesä on vihdoinkin täällä. Nyt jokaisen on korkea aika mukauttaa oma ihonhoitorutiininsa lämpeneviin sääolosuhteisiin (lue alta lisää aiheesta) ja käyttää aurinkosuojaa entistä säännöllisemmin. Voimme nyt aloittaa valmistautumisen kaupunkikesään!
Toukokuun "City Glow" -kuukausiboksi sisältää viisi kauneussuosikkiamme, joiden avulla voit kosteuttaa ihoasi ja antaa sille lisähehkua kesän kynnyksellä. Saat testattavaksesi ikonisen ja monikäyttöisen puuterivipan, irtopuuterin sekä kosteuttavan hajusteettoman kangasnaamion. Toivomme, että tulet pitämään boksista yhtä paljon kuin me!

Stay Glossy!

Louice ja muut GLOSSYBOX-tiimin jäsenet

LUE LISÄÄ KUUKAUDEN BOKSISTA

JUURI NYT

Siksi tulet rakastamaan LH Cosmetics -tuotemerkin “The Powder Puff” -puuterivippaa

Löydät toukokuun boksin kannen alta LH Cosmetics -tuotemerkin “The Powder Puff” -puuterivipan, jonka tarvitset meikkilaukkuusi! GLOSSYBOXin oma meikkitaiteilija Lizette kertoo, miksi tästä puuterista tulee sinun uusi meikkisuosikkisi.

"Rakastan LH Cosmetics -tuotemerkin “The Powder Puff” -puuterivippaa, sillä sen avulla puuterin saa todellakin häivytettyä ihoon! Joskus puuteri tuntuu asettuvan kerrokseksi meikkivoiteen päälle, mutta LH Cosmetics -puuterivippaa käyttäessä meikkivoide ja puuteri sulautuvat yhteen. Kolmionmuotoista vippaa on niin vaivatonta käyttää tukevasti pideltävän muotoilun ansiosta. Puuterivippa tavoittaa kaikki kasvojen alueet, kuten silmäkulmien ja nenänpielten alueen. Sen suuremmalla puolikuun muotoisella osalla puuterin levitys onnistuu samalla nopeasti myös muille kasvojen alueille.

Käytin aikaisemmin aina sivellintä ja minusta tuntui osittain siltä, että iholleni alkoi muodostua kiiltoa paljon nopeammin eikä meikkikään pysynyt paikallaan yhtä pitkään. Olen tähän asti vältellyt puuterivippoja, sillä kokemukseni aikaisemmista vipoista on ollut, että puuteri voi muuttua vipalla levittämällä hieman kakkumaiseksi. LH Cosmetics todella osoitti minun olevan väärässä! Kaikkien meikkitaiteilijavuosieni jälkeen LH Cosmetics -puuterivippa on ehdottomasti paras puuterin levitysvinkkini. Siitä on tullut salainen aseeni tasaisen ja kestävän meikkipohjan luomiseen!"

Lizette, GLOSSYBOXin oma meikkitaiteilija

KATSO LISÄTIETOJA TÄÄLTÄ

Ansaitse GLOSSY Credits -pisteitä vastaamalla tuotekyselyihin!

Haluamme erittäin mielellämme tietää, mitä pidit GLOSSYBOXin huhtikuun "City Glow" -boksiversion tuotteista! Napsauta alla olevaa linkkiä vastaksesi tuotekyselyihin. Saat kiitokseksi GLOSSY Credits -pisteitä, joita voit käyttää lookfantastic.fi-sivustolla. Löydät sivustolta sellaisia tuotemerkkejä kuin MAC, The Ordinary, bareMinerals, Urban Decay ja monia muita tuotemerkkejä. Psst! Saat GLOSSY Credits -pisteitä myös kutsumalla ystävän mukaan tai jättämällä tuotearvostelun. Kirjaudu tilillesi jo tänään aloittaaksesi Glossy Credits -pisteiden keräämisen!
VASTAA KYSELYIHIN TÄÄLLÄ
Next box

Seuraava boksi:
Fresh Breeze

Kesäkuun "Fresh Breeze" -boksimme antaa sinun uneksia vapaasti auringosta, merestä ja kalkinvalkoisista taloista Välimeren rannoilla. Nauti hiuksissasi puhaltavasta tuulesta ja poskellesi laskeutuvien auringonsäteiden antamasta tunteesta. Nyt mikään ei voi vaikuttaa hyvinvointiimme, auringonpaiste tekee kaikesta todellakin 100 kertaa parempaa! Löysimme innoitteen kesäkuun boksin tuotteiden valintaan Välimeren upeilta rannoilta, ja voimme ylpeydellä todeta boksin olevan yksi parhaimmista bokseistamme! Löydät kannen alta muun muassa ihanan hiusvoiteen Brave New Hair -tuotemerkiltä, kesän kynsilakan Emité-tuotemerkiltä sekä kosteuttavan kasvonaamion Hey Honey -tuotemerkiltä. Takaamme, ettet halua jäädä ilman kesäkuun boksia!