Ilmainen mysteerilaatikko (arvo yli 500 puntaa), kun ostat kuukauden laatikon!

October 2023 Hidden Places GLOSSY Mag | GLOSSYBOX

Glossy Mag October 2023 banner

Hei Glossiet

Kuukauden "Hidden Places" -teemassa on kyse paljastamattomien kauneussalaisuuksien tutkimisesta. Se saa minut myös ajattelemaan, mistä GLOSSYBOXissa on oikeastaan kyse: osallisuudesta eksklusiiviseen kauneusmaailmaan, jossa pääset testaamaan ja arvostelemaan uusia kauneustuotteita. Ideana on, että pääset joka kuukausi mukaan ainutlaatuiselle sekä jännityksen ja mystiikan täyteiselle seikkailulle, jonka aikana sinua rohkaistaan kokeilemaan uusia meikkejä, ihonhoitotuotteita tai kenties hiustenhoitotuotteita. GLOSSYBOXin jäsenenä olon on yksinkertaisesti oltava hauskaa ja herätettävä uteliaisuutesi elämään! Siksi on erityisen hauskaa, että lokakuun teemana on "Hidden Places".


Löydät tämän mystisesti suunnitellun boksin kannen alta muun muassa ylellisen ja virkistävän kuorinnan Rodial-tuotemerkiltä. Saat myös b.fresh-tuotemerkin lämpösuojan, joka takaa hiusten kauniina pysymisen säännöllisestä lämpömuotoilusta huolimatta. Olemme laittaneet boksiin myös kaksi meikkituotetta, joiden toivomme lisäävän uskallustasi loihtia uusia meikkityylejä. Mikä on uusi rohkeampi tyylisi?

Stay Glossy!

Louice ja muut GLOSSYBOX-tiimin jäsenet

LUE LISÄÄ KUUKAUDEN BOKSISTA

JUURI NYT

HANKI TYYLI

Ansaitse GLOSSY Credits -pisteitä vastaamalla tuotekyselyihin!

Haluamme mielellämme tietää, mitä pidit GLOSSYBOXin lokakuun "Hidden Places" -boksiversion tuotteista! Napsauta alla olevaa linkkiä vastaksesi tuotekyselyihin. Saat kiitokseksi GLOSSY Credits -pisteitä, joita voit käyttää lookfantastic.fi-sivustolla. Löydät sivustolta sellaisia tuotemerkkejä kuin MAC, The Ordinary, bareMinerals, Urban Decay ja monia muita tuotemerkkejä. Psst! Saat GLOSSY Credits -pisteitä myös kutsumalla ystävän mukaan tai jättämällä tuotearvostelun. Kirjaudu tilillesi jo tänään aloittaaksesi Glossy Credits -pisteiden keräämisen!

VASTAA KYSELYIHIN TÄÄLLÄ
Next box

Seuraava boksi:
Cheers to us

Oletko valmis vuoden hauskimpaa juhlakauteen? Olemme laittaneet marraskuun boksiin tuotteita, jotka nostavat juhlatyylisi uudelle tasolle ja tuovat esiin tyylikkäimmän version itsestäsi. Haluamme innoittaa sinua käyttämään meikkejä ja hyväntuoksuisia kauneustuotteita, jotta elämässä olisi jotain kimaltelevaa ihanuuttakin muutoin harmaan ja synkän marraskuun keskellä. Saat testattavaksesi muun muassa nestemäisen poskipunan Mudmasky-tuotemerkiltä, huultenrajauskynän Ciaté-tuotemerkiltä sekä vartalokuorinnan Bubble T -tuotemerkiltä. Pistä kuohuva jäähtymään, laita bilemusiikkia soimaan ja kutsu parhaat ystävät kylään – juhlakausi alkaa nyt GLOSSYBOXin avulla!