LIITY KUUKAUSITILAAJAKSI JA SAAT ENSIMMÄISEN BOKSIN VAIN 14,39 € KOODILLA: PRETTY20

Tarjoukset | GLOSSYBOX

KOKEILE GLOSSYBOXIA ILMAISEKSI KUUKAUDEN AJAN

KOKEILE GLOSSYBOXIA
1 KUUKAUSI ILMAISEKSI

Täydellinen tilaisuus kokeilla GLOSSYBOXIA! Saat ensimmäisen kuukausiboksin ilmaiseksi kun tilaat Benefit Limited Edition boksin*!

ENSIMMÄINEN GLOSSYBOX ILMAISEKSI

Juuri nyt sinulla on uniikki tilaisuus kokeilla GLOSSYBOXIA ilmaiseksi yhden kuukauden ajan kun aloitat jatkuvan kuukausitilauksen ja tilaat Benefit limited edition julkaisun. Saat yhteensä 11 tuotetta, joiden arvo on yli 169 € ja saat ensimmäisen GLOSSYBOXIN ilmaiseksi! maksat vain 49,90 € Benefit Limited Edition boksitasi. Anna koodi: BENEFITBOX.

TILAA NYT

KOKEILE GLOSSYBOXIA

GLOSSYBOX on kokonaisvaltainen kauneusyllätys sinulle joka rakastat kokeilla uusia kauneustuotteita! Joka kuukausi saat kotiin ylellisen kauneusboksin uniikilla teemalla ja vähintään viidellä kauneustuotteella. Kokeile tuotteita, anna arvioisi niistä ja kerää Glossy Credits -pisteitä, jotka voit hyödyntää mm. kauneussivusto lookfantastic.fi:ssä! Juuri nyt saat ensimmäisen GLOSSYBOXIN ilmaiseksi (arvo yli 69 €). Kokeile suosittua kauneusboksitilaustamme yhden kuukauden ajan ilmaiseksi. Tilauksellamme on 1kk irtisanomisaika. Anna koodi: BENEFITBOX.

TILAA NYT

BENEFIT LIMITED EDITION

Eksklusiivinen limited julkaisu Benefit Cosmeticsilta sisältää 6 suosittua kauneustuotetta, joiden arvo on yli 100 €. Boksi siältää kaksi full-size tuotetta (psst… näiden yhteisarvo on jo enemmän kuin koko boksin hinta) sekä neljä luxury travel-size suosikkia, jotka ovat täydelliset mukana käsilaukussa! Tilaa boksi tänään (vain 49,90 €) ja tarjoamme ensimmäisen kuukausiboksin kun aloitat GLOSSYBOX-tilauksen. Anna koodi: BENEFITBOX.

TILAA NYT

*HUOM! Etu koskee ainoastaan jatkuvaa kuukausitilausta ja saat ensimmäisen boksin ilmaiseksi kun tilaat Benefit boksin, joka myydään erikseen normaalista boksitilauksesta. Kokeile GLOSSYBOX-tilausta yksi kuukausi ilmaiseksi.  Benefit boksin hinta on 49,90 €. GLOSSYBOX kuukausitilaus maksaa normaalisti 17,99 €/ kk ja noudatamme 1kk irtisanomisaikaa jatkuvassa tilauksessa. Molempien tuotteiden tulee olla ostoskorissa ja saat edun koodilla BENEFITBOX.