Ilmainen mysteerilaatikko (arvo yli 500 puntaa), kun ostat kuukauden laatikon!

September 2023 September Senses GLOSSY Mag | GLOSSYBOX

Glossy Mag September 2023 banner

Hei Glossiet

Jos kysyt minulta, syyskuu on ehdottomasti yksi parhaista kuukausista. Voimme nyt aloittaa alusta kesän jälkeen, toisin sanoen toteuttaa uusia rutiineja ja ottaa ennen kaikkea syysvaatteet esille! Ota esille parhaimmat neulepaitasi, vaihda kahvi teehen ja keskity itseesi. Juuri tästä syyskuun "September Senses" -teemassamme on kyse. Boksi sisältää tuotteita, jotka rohkaisevat sinua varaamaan omaa aikaa ja viettämään hyvin ansaitun kylpylähetken. Saat testattavaksesi muun muassa ylelliset seerumiampullit BABOR-tuotemerkiltä, kangasnaamion Youth Lab -tuotemerkiltä sekä hehkuvan korostusvärin Makeup Revolution -tuotemerkiltä. Miksipä et siis aloittaisi syksyä siirtymällä kokonaan offline-tilaan ja antaisi uutta alkua ihollesi (ja sisimmällesi)?

Stay Glossy!

Louice ja muut GLOSSYBOX-tiimin jäsenet

LUE LISÄÄ KUUKAUDEN BOKSISTA

Ansaitse GLOSSY Credits -pisteitä vastaamalla tuotekyselyihin!

Haluamme erittäin mielellämme tietää, mitä pidit GLOSSYBOXin syyskuun "September Senses" -boksiversion tuotteista! Napsauta alla olevaa linkkiä vastaksesi tuotekyselyihin. Saat kiitokseksi GLOSSY Credits -pisteitä, joita voit käyttää lookfantastic.fi-sivustolla. Löydät sivustolta sellaisia tuotemerkkejä kuin MAC, The Ordinary, bareMinerals, Urban Decay ja monia muita tuotemerkkejä. Psst! Saat GLOSSY Credits -pisteitä myös kutsumalla ystävän mukaan tai jättämällä tuotearvostelun. Kirjaudu tilillesi jo tänään aloittaaksesi Glossy Credits -pisteiden keräämisen!

VASTAA KYSELYIHIN TÄÄLLÄ
Next box

Seuraava boksi:
Hidden Places

Lokakuussa saamme innoitusta mystiikasta, joka on läsnä maailman tutkimattomissa ja koskemattomissa paikoissa. Herätä uteliaisuutesi henkiin ja uskalla tutkia uusia kauneussalaisuuksia "Hidden Places" -boksista löytyvien tuotteiden avulla. Erikoissuunnitellun boksin kannen alta löytyy muun muassa huulipuna Teeez Cosmetics -tuotemerkiltä, joten tule mukaamme rohkeiden meikkityylien kokeilumatkalle. Lokakuussa sinua odottaa vertaansa vailla oleva kauneusseikkailu, joka on täynnä jännitystä ja mystiikkaa. Voimme myös paljastaa, että saat testattavaksesi hiusten lämpösuojan b.fresh-tuotemerkiltä sekä ylellisen hiustenhoitotuotteen Rodial-tuotemerkiltä.