Ilmainen mysteerilaatikko (arvo yli 500 puntaa), kun ostat kuukauden laatikon!

August 2023 Bold, Brave & Beautiful Glossy Mag | GLOSSYBOX

Glossy Mag August 2023 banner

Hei Glossiet

Elokuun GLOSSYBOX on täällä, ja siitä on olemassa kolme värikästä erikoissuunniteltua boksiversiota! "Bold, Brave & Beautiful" -teemalla haluamme haastaa sinut olemaan oma itsesi, vastustamaan normeja ja panostamaan värikkäisiin meikkityyleihin. Elokuun boksin kannen alta löytyy muun muassa meikki- ja vartalonhoitotuotteita, jotka auttavat sinua pääsemään tavoitteeseen.


Stay Glossy ja hyvää kesää!

Louice ja muut GLOSSYBOX-tiimin jäsenet

LUE LISÄÄ KUUKAUDEN BOKSISTA

Save the date: GLOSSYBOX Advent Calendar 2023 🫶

GLOSSYBOX-joulukalenteri palannut! Jos kysyt meiltä, se ei ole vain kaikkien aikojen paras, vaan myös ylellisin joulukalenteri, jonka voit löytää. Virallinen lanseerauspäivä on torstai 7. päivä syyskuuta, mutta GLOSSYBOXin aktiivitilaajat saavat pääsyn eksklusiiviseen ennakkomyyntiin jo keskiviikkona 30. päivä elokuuta. Psst, ennakkomyynnistä kalenterin ostavat saavat myös "Early bird" -alennuksen. Seuraa osoitetta glossybox.fi ja Instagram-tiliämme @glossyboxfi saadaksesi lisätietoja ja esimakua!

SEURAA ILMOITTELUA TÄÄLTÄ

HANKI TYYLI

Ansaitse GLOSSY Credits -pisteitä vastaamalla tuotekyselyihin!

Haluamme erittäin mielellämme tietää, mitä pidit GLOSSYBOXin elokuun "Bold, Brave & Beautiful" -boksiversion tuotteista! Napsauta alla olevaa linkkiä vastaksesi tuotekyselyihin. Saat kiitokseksi GLOSSY Credits -pisteitä, joita voit käyttää lookfantastic.fi-sivustolla. Löydät sivustolta sellaisia tuotemerkkejä kuin MAC, The Ordinary, bareMinerals, Urban Decay ja monia muita tuotemerkkejä. Psst! Saat GLOSSY Credits -pisteitä myös kutsumalla ystävän mukaan tai jättämällä tuotearvostelun. Kirjaudu tilillesi jo tänään aloittaaksesi Glossy Credits -pisteiden keräämisen!

VASTAA KYSELYIHIN TÄÄLLÄ
Next box

Seuraava boksi:
September Senses

Onko itsehoitorutiinisi jäänyt toteuttamatta samassa mittakaavassa kesän aikana? Syyskuun boksimme antaa sinulle täydellisen tilaisuuden korvata menettämääsi omaa aikaa. Sukella kaikenlaisista rituaaleistaan tunnettuun kylpylämaailmaan rentoutuaksesi, keskittyäksesi itseesi ja antaaksesi samalla uuden alun ihollesi syyskuun "September Senses" -boksin mukana tulevilla tuotteilla. Saat testattavaksesi muun muassa ylelliset seerumiampullit BABOR-tuotemerkiltä, kangasnaamion Youth Lab -tuotemerkiltä sekä hehkuvan korostusvärin Makeup Revolution -tuotemerkiltä. Paina siis pysähdyspainiketta ja hemmottele itseäsi hyvin ansaitulla kylpylähetkellä, joka auttaa sinua valmistautumaan kylmempään sesonkiin!