Ilmainen mysteerilaatikko (arvo yli 500 puntaa), kun ostat kuukauden laatikon!

February 2023 Après Chic Glossy Mag | GLOSSYBOX

Glossy Mag februari 2023 banner

Hei Glossiet

Helmikuu on ehdoton suosikkikuukauteni talvikaudella. Valon määrä alkaa lisääntyä, aurinko tulee esiin ja lumi on yleensä kaikkein rapsakoimmillaan. Juuri tänä vuodenaikana haluan viettää päivät mieluiten laskettelumäessä ja mennä sen jälkeen viettämään After Skitä. Kuukauden teema on sopivasti Après Chic, jonka urheilullisen raikkaalla tyylillä haluamme antaa sinulle innoitusta! Löydät kuukauden boksista kaiken, mitä tarvitset tyylin loihtimista varten. Miten olisi kosteuttava ihonhoitotuote ja ripsiväri, joka tekee ripsistä täyteläiset ja antaa niille yönmustaa väriä? Toivomme, että pidät boksista!

Stay Glossy!

Louice ja muut GLOSSYBOX-tiimin jäsenet


LUE LISÄÄ KUUKAUDEN BOKSISTA

JUURI NYT

HANKI TYYLI

Ansaitse GLOSSY Credits -pisteitä vastaamalla tuotekyselyihin!

Haluamme erittäin mielellämme tietää, mitä pidit GLOSSYBOXin helmikuun "Après Chic" -boksiversion tuotteista! Napsauta alla olevaa linkkiä vastaksesi tuotekyselyihin. Saat kiitokseksi GLOSSY Credits -pisteitä, joita voit käyttää lookfantastic.fi-sivustolla. Löydät sivustolta sellaisia tuotemerkkejä kuin MAC, The Ordinary, bareMinerals, Urban Decay ja monia muita tuotemerkkejä. Psst! Saat GLOSSY Credits -pisteitä myös kutsumalla ystävän mukaan tai jättämällä tuotearvostelun. Kirjaudu tilillesi jo tänään aloittaaksesi Glossy Credits -pisteiden keräämisen!
VASTAA KYSELYIHIN TÄÄLLÄ
Next box

Seuraava boksi:
Dreamy Days

Tehän tiedätte, mitä maaliskuu merkitsee? Kauan odotettua kevättä, joka on vihdoinkin täällä! Nyt jätämme taaksemme kylmyyden ja talven pimeät kaamoskuukaudet ja siirrymme valoisampaan aikaan. Salli itsesi unelmoida valoisammista ajoista, kevätilloista ja talvitakin vaihtamisesta tyylikkääseen pikkutakkiin. Hyödynnä tämä tilaisuus myös uudistaaksesi meikkilaukkusi romanttisilla väreillä ja kosteuttavilla ihonhoitotuotteilla. Olemme tavoittaneet nämä unenomaiset ajatukset maaliskuun "Dreamy Days" -boksilla ja täyttäneet sen todella ihanilla kauneustuotteilla. Saat muun muassa vaaleanpunasävyisen huulituotteen hehkutetulta amerikkalaiselta tuotemerkiltä!