Ilmainen mysteerilaatikko (arvo yli 500 puntaa), kun ostat kuukauden laatikon!

November 2023 Cheers to Us GLOSSY Mag | GLOSSYBOX

Glossy Mag November 2023 banner

Hei Glossiet

Marraskuu on ehkä usein yhdistettävissä pimeyteen, pakkassäähän ja peruuntuneisiin suunnitelmiin. Mutta ei GLOSSYBOXilla! Haluamme sinun kokevan ihastusta herättävän itsehoitohetken aina kun saat oman kuukausiboksisi kotiin. Toivomme sinun saavan saman tunteen myös tämän kuukauden boksiversion kantta nostaessasi! Olemme laittaneet tähän boksiin kotikäyttöisiä itsehoitotuotteita (kuten Rituals-tuotemerkin hyväntuoksuisen vartalokuorinnan) sekä juhlavampiin tilaisuuksiin soveltuvia tuotteita (mukana on Mudmasky-tuotemerkin heleyttävä korostusväriposkipuna)


Stay Glossy!

GLOSSYBOX-tiimi

LUE LISÄÄ KUUKAUDEN BOKSISTA

Ansaitse GLOSSY Credits -pisteitä vastaamalla tuotekyselyihin!

Haluaisimme kovin mielellämme tietää, mitä mieltä olit marraskuun boksisi tuotteista! Vastaamalla tuotekyselyihimme voit ansaita enintään 0,50 euron edestä GLOSSY Credits -pisteitä. GLOSSY Credits -pisteesi käyvät sitten maksuvälineenä lookfantastic.fi-sivustolla tai rajoitetun erän boksiemme tai joulukalenterimme hankinnan yhteydessä. Psst! Saat GLOSSY Credits -pisteitä myös kutsumalla ystävän mukaan tai jättämällä tuotearvostelun. Kirjaudu tilillesi jo tänään aloittaaksesi Glossy Credits -pisteiden keräämisen!

VASTAA KYSELYIHIN TÄÄLLÄ
Next box

Seuraava boksi:
Under the Glossy tree

Virkistäydy vuoden viimeisen kuukauden ja joulun kaikkien juhlatilaisuuksien alla GLOSSYBOXin avulla! Kaikki, jotka haluavat asettaa silmät huomion keskiöön joulukuussa, saavat testattavakseen luomiväriduon sekä luomivärisiveltimen. Niiden avulla meikkityylin loihtiminen käy hetkessä. Kahvia ei käytetä ainoastaan vartaloa virkistävänä juomana, se toimii myös erinomaisena ihoa piristävänä ainesosana. Olemme laittaneet joulukuun boksiin juuri kahvia sisältävän kasvokuorinnan. Sopii erinomaisesti ihon heleyttämiseen (ja ylimääräiseen itsehoitoon) talvikuukausina. Tutustu näihin kolmeen ja kahteen muuhun tuotteeseen, jotka tulevat seuraavan GLOSSYBOXisi mukana!