VIIMEINEN TILAISUUS☀️ YLLÄTYSLAHJA + 20 % ALENNUS ENSIMMÄISESTÄ BOKSISTA KOODILLA: SECRET20

Kokeile GLOSSYBOXIA, valitse joustava kuukausitilaus

GLOSSYBOX Heinäkuu

Ensimmäinen
GLOSSYBOX 12,99 €!

Nauti ihanasta kauneusyllätyksestä kerran kuussa ja tilaa GLOSSYBOX! Valitse suosittu kuukausitilaus ja koe jännittävät teemat ja vähintään 5 kauneustuotetta ylellisessä boksissa toimitettuna sinulle kerran kuussa! Liity nyt ja saat ensimmäisen boksin vain 12,99 € koodilla: GLOSSY

Kuukauden <br>GLOSSYBOX<br>

Kuukauden
GLOSSYBOX

Kuukauden erikoiskuvitettu aarrearkku on täynnä uusia kauneustuotteita, jotka sopivat erityisen hyvin keskikesään! Unelmoi kauas trooppisille rannoille ja tuo esiin auringon päivettämä iho viidellä beauty-tuotteella 89 € arvosta. Kannen alta löydät mm. vastustamattoman body mistin ja bronzing-paletin, joka antaa ihanaa glow´ta! Lue lisää boksin tuotteista alta ja tilaa omasi nyt.

Kokeile kuukausitilausta

Täydellinen sinulle, joka haluat testata GLOSSYBOXIA

✓ Liity nyt ja saat ensimmäisen boksin vain 12,99 €
✓ Mukana 5 kauneustuotetta
✓Boksin arvo 89 €
✓ Ilmainen toimitus
✓ Joustava - tilauksella on vain 1 kk irtisanomisaika
✓ Tilauksen norm. hinta 17,99 € /kk
✓ Anna koodi GLOSSY ja saat alennuksen!

Liity GLOSSIEKSI

Miten GLOSSYBOX toimii

x
x
x
x
x
x
x

Kaikki mitä haluat tietää tilauksesta

Glossybox on kauneusboksipalvelu, joka tuo luksusta arjen keskelle. Saat kuukausittain boksin, joka sisältää vähintään viisi huolella valittua kauneustuotetta kauniisti paketoituna ylelliseen rasiaan. Glossyboxista löydät kauneustuotteita klassikkomerkeiltä sekä uusilta jännittäviltä tuotemerkeiltä ja boksien sisältö vaihtelee joka kuukausi, jotta se on ihana yllätys joka kerta kun avaat sen!

Bokseistamme löydät kosmetiikkaa, ihonhoitoa, hiustenhoitotuotteita ja paljon muuta! 

Harmillista kuulla, jos olet päättänyt lopettaa GLOSSYBOX tilauksesi. Jos voimme auttaa sinua löytämään sopivamman tilausmuodon tai sinulla on jotakin kysyttävää tilauksestasi, otathan yhteyttä meidän asiakaspalveluumme Glossytilisi kautta ja autamme sinua mielellämme.

Voit koska tahansa lopettaa jatkuvan tilauksen. Lopettaaksesi kuukausitilauksen toimi näin:

- Kirjaudu glossy-tilillesi

- Klikkaa Käyttäjätilini > Kuukausittaiset tilaukset > Lopeta tilaus

Pyydämme sinua huomioimaan, että noudatamme yhden kuukauden irtisanomisaikaa jatkuvassa ja määräaikaisessa tilauksessa. Peruuttaessasi jatkuvan tilauksen, viimeinen boksisi on seuraavan kuukauden boksi. Määräaikainen tilaus päättyy tilausjaksosi viimeiseen kuukauteen, kun irtisanot tilauksen 1kk ennen viimeistä boksiasi. 

 Sinulla on 14 päivän katumisoikeus, joka tarkoittaa, että tilauksesi voidaan peruuttaa kokonaan jos haluat keskeyttää tilauksen 14 päivän sisällä ostohetkestä (joissakin tapauksissa ensimmäinen boksisi saattaa olla ehditty jo lähettää ja silloin tämä jää ainoaksi boksiksi).

Et voi enää uudelleenaktivoida tilaustasi, jos olet ehtinyt päättää sen. 

GLOSSYCredits -pisteesi jäävät Glossybox -tilillesi peruutuksen jälkeen. (GLOSSYCredits- pisteet ovat voimassa vuoden ajan pisteiden keräämisestä).

GLOSSYBOX on täydellinen lahja kaikille kauneudenhoitoa rakastaville! Klikkaa tästä ja pääset lahjakorttisivulle, josta voit helposti ja nopeasti ostaa elektronisen lahjakortin ja antaa läheisellesi ihanan yllätyksen!

Voit valita joko 6- tai 12 kuukauden lahjakortin, jonka saat lähetettyä kätevästi sähköpostitse ja lahjan vastaanottaja voi itse aktivoida tilauksen. 

Lahjakortin tilaus loppuu automaattisesti, kun viimeinen boksi on vastaanotettu.

Määräaikainen tilaus uusiutuu automaattisesti yhtä monella kuukaudella kuin alkuperäisessä tilauksessa, mikäli tilausta ei irtisanota vähintään yhtä kuukautta aiemmin tilauksen päättymistä. 

Voit halutessasi päättää määräaikaisen tilauksen Glossybox-tililtäsi, jos et halua uusia tilausta. Voimassa olevan tilauksen kohdalta löydät "Peruuta tilaus" -painikkeen, josta saat päättää tilauksesi. 

Huomaa, että aktiivista määräaikaista tilausta ei voi keskeyttää kesken tilausjakson vaan se päättyy vasta kun tilauksen kuukaudet ovat tulleet täyteen.